Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορεί να μου πει επιτέλους κάποιος πως προφέρεται αυτό το συγκρότημα; Lynyrd Skynyrd

Καλησπέρα!

Σήμερα έκανα στο παγοδρόμιο πρώτη φορά, και στον λόγο μου παραλίγο να σπάσω γόνατο. =P

Έτσι το ένιωσα τουλάχιστον. Πάντως νταξ, δεν έφαγα κανένα πέσιμο =)

Καλά ρε σεις, πολύ δύσκολο να κάνεις ισορροπία. Νιώθεις ότι έχεις 50 ροδάκια στα πόδια σου και γλιστράς σε λάδι.=P

Δημοσ.
Έχω κολλήσει με τη μαλακία του γουώς και ηχογραφώ λέξεις αβέρτα.

ventrilo στο chat το βαζεις να λεει οτι γραφεις(TTS text to speech)....εχει απιστευτο γελιο...poocha arhedee

και τα λοιπα...

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι χθες το βράδυ είχα πιει πολύ. Πρώτη φορά τόσο.

Όταν ξύπνησα σήμερα κατά τις 12 ο ουρανός ήταν άσπρος. Δεν ήταν σύννεφα, δεν ήταν ομίχλη. Απλά ήταν άσπρος απ' άκρη σε άκρη. Περπατούσα κανένα μισάωρο και ήταν ακόμα άσπρος. Οι άλλοι προχωρούσαν σαν να μην γινόταν τίποτα.

Έχω βάλει λίνουξ.

Δημοσ.

Όταν ξύπνησα σήμερα κατά τις 12 ο ουρανός ήταν άσπρος. Δεν ήταν σύννεφα, δεν ήταν ομίχλη. Απλά ήταν άσπρος απ' άκρη σε άκρη. Περπατούσα κανένα μισάωρο και ήταν ακόμα άσπρος. Οι άλλοι προχωρούσαν σαν να μην γινόταν τίποτα.

Έχω βάλει λίνουξ.

Ένα κι ένα για πρωταπριλιάτικο βιογραφικό για όποιον έχει τα κότσια.

Δημοσ.

Έχω βάλει λίνουξ.

E τοτε σιγουρα ειναι το τροφοδοτικο...Αλλαξε το και πιες Καφε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...