alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ha, too fuckin late! ΧΑ! έφαγε την σκόνη μας αυτός Άλτερ...
liopyr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ε, μα. Για δες το βίντεο και δώσε άποψη γιατί εγώ δεν έχω ήχο στην δουλεια.
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Άρχισα να το βλέπω αλλά κουράστηκα στο δίλεπτο και το έκλεισα
Sellers Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μπα, αυτό ήταν. Οι θρησκευτικές μου αναζητήσεις σταματάνε εδώ για σήμερα. Καταραμένοι παλιοάθεοι και οι δύο σας, με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι.
Sellers Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Προσεύχομαι για εσάς... I am praying for you... (The second one is for Liopyr, whose only speak in English)
status Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Προσεύχομαι για εσάς... I am praying for you... (The second one is for Liopyr, whose only speak in English) Μας απειλής τώρα ή με φαίνεται; :Ρ
Sellers Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Όχι, όχι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα... Αρκεί φυσικά να πιστεύεις. άφες αυτοίς· ου γάρ οίδασι τι ποιούσι σου λέω...
status Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Όχι, όχι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα... Αρκεί φυσικά να πιστεύεις. άφες αυτοίς· ου γάρ οίδασι τι ποιούσι σου λέω... Τι λες ρε, έχω έχω προβλήματα δέσμευσης κ εμπιστοσύνης κ θες να πιστέψω; Πιο πιθανό να πάω με άντρα παρά στην εκκλησία ;ρ
dark_banishing Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 παιχνιδακι παίξτε απευθείας στο expert
liopyr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 I am praying for you... (The second one is for Liopyr, whose only speak in English) Τα ελληνικά είναι αδερφίστικα. oh wai
Sellers Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Πιο πιθανό να πάω με άντρα... Τα ελληνικά είναι αδερφίστικα.oh wait Χωρίς Λόγια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.