Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κλαυθμός. Αφήσαν έξω την τσεχία, και περάσαν την πορτογαλική φάλαινα. Αδικία μέγιστη, και αναξιοκρατία...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εντυπωσιακή επιστροφή παπαγάλου στον ιδιοκτήτη του

parrot_210508.jpg

Ένας γκρι εξωτικός παπαγάλος, ο οποίος τοʼ σκάσε από το σπίτι του ιδιοκτήτη του στην ιαπωνική πρωτεύουσα, βρήκε το δρόμο της επιστροφής επαναλαμβάνοντας το όνομά του και την διεύθυνση κατοικίας του!

Η αστυνομία εντόπισε τον παπαγάλο σε περιοχή κοντά στο Τόκιο, στις αρχές του μήνα, και καθώς ήταν προφανές ότι το πτηνό είχε χαθεί, τον μετέφερε σε κλινική ζώων.

Ο παπαγάλος όμως γνώριζε και το όνομά του, αλλά και την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού του ιδιοκτήτη του, με αποτέλεσμα η αστυνομία να τον μεταφέρει εκεί.

«Ήμουν αμελής γιατί σπανίως πετάει» δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Kyodo ο ιδιοκτήτης του, Γιόσιο Νακαμούρα, και πρόσθεσε ότι τώρα διαπιστώνει πόσο χρήσιμο ήταν που τον δίδαξε τις απαραίτητες λέξεις.

http://www.cosmo.gr/News/Japan/199594.html

Λίγο άσχετο βέβαια,(γι'άυτό και το πόσταρα εδώ),άλλα εγώ γέλασα πολύ :-)

Χάθηκε ο παπαγάλος,και ενημέρωσε ο ίδιος την αστυνομία για την διεύθηνση της κατοικίας του αφεντικού του :lol::lol::lol:

Δημοσ.

ρε παιδια δεν ξερω πως να το θεσω... αλλα γιατι ό,τι παιχνιδι βγει πρεπει να ειναι με οπλα,αιματα και μουντη ατμοσφαιρα ? ή τουλαχιστον η πλειοψηφια αυτων που προωθουντε

Δημοσ.

μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι ποιο γρηγορο απο Αμερικη στην Ελλαδα;;

το usps-Express Mail International

η το usps-Priority Mail International

Δημοσ.
ό,τι είναι εντυπωσιακό το βαφτίζουμε αμέσως "τσοντού" ? Chechs FTW ! :-)

Παίζει να σε έχω ερωτευτεί τρελλά γι' αυτή τη δήλωση και μόνο :-)

Δημοσ.

kwsn τι έγινε με την τσεχία,δεν την είδα να περνάει :P

Ρε παιδιά,τι σας άρεσε στην τσέχα ? Έτσι όπως είχε πιάσει το μαλλί...Ενώ η ουκρανή,κυρία !

Δημοσ.
Παίζει να σε έχω ερωτευτεί τρελλά γι' αυτή τη δήλωση και μόνο :-)

:-D κι εγώ σε συμπαθώ αγαπητέ Mithrantir αλλά, είμαι λογοδοσμένη ! :X:p:-D

Δημοσ.
kwsn τι έγινε με την τσεχία,δεν την είδα να περνάει :P

Ρε παιδιά,τι σας άρεσε στην τσέχα ? Έτσι όπως είχε πιάσει το μαλλί...Ενώ η ουκρανή,κυρία !

Μόνο μία Τσέχα είδες εσύ επί σκηνής ?:P

(Μου άρεσε το σύνολο με τις κοπελίτσες, που χορευαν γύρω της, καθώς και η ίδια η τραγουδίστρια... Το βρήκα πολύ νεανικό και "φρέσκο". Τώρα, πως είχε πιάσει το μαλλί και άλλες λεπτομέρειες τέτοιες, δεν πρόσεξα. Κρίμα που δεν πέρασαν !)

Δημοσ.
Μόνο μία Τσέχα είδες εσύ επί σκηνής ?:P

(μου άρεσε το σύνολο με τις κοπελίτσες που χορευαν γύρω της και η ίδια η τραγουδίστρια... Το βρήκα πολύ νεανικό και "φρέσκο". Τώρα, πως είχε πιάσει το μαλλί και άλλες λεπτομέρειες τέτοιες, δεν πρόσεξα. Κρίμα που δεν πέρασαν !)

Ε,όσο να ναι η τραγουδίστρια είναι το ζουμί της συμμετοχής,όπως και κάθε συμμετοχής.Εγώ χάρηκα που δεν πέρασαν :devil:

Δημοσ.

Η Ουκρανέζα είναι τσοντού. Οι Τχέχες γενικότερα και από το καλάθι να τις πάρεις είναι όλες άγγελοι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...