KWSN_Men Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Τι να σας πω, εγώ δεν τα βλέπω, ότι είδα από Youtube. Εντυπωσιακό milf η σουηδέζα πάντως
KWSN_Men Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 ό,τι είναι εντυπωσιακό το βαφτίζουμε αμέσως "τσοντού" ? Chechs FTW ! Μπράβο καμάρι μου, γι' αυτό σε αγαπάω... Όσοι πάντως δεν τους αρέσουν οι "τσοντούδες", μάλλον φοβούνται ότι δεν τις φτάνουν άμα φοράνε και τακούνια...
alexzzz Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 μάλλον φοβούνται ότι δεν τις φτάνουν άμα φοράνε και τακούνια... Αυτό είναι στα υπέρ τους
slipknot Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Άντε ρε λουσιφεράκιδες.Τι τσέχες ? Αλλά ξέρω γιατί ο λούσι εκτιμά τόσο πολύ τις τσέχες...αφού έχει εκπροσωπήσει την ίδια την χώρα !!!
χάπι Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μπράβο καμάρι μου, γι' αυτό σε αγαπάω... Όσοι πάντως δεν τους αρέσουν οι "τσοντούδες", μάλλον φοβούνται ότι δεν τις φτάνουν άμα φοράνε και τακούνια... Αμοιβαία τα αισθήματα, Κώστα μου ! :-) Και χρονια πολλά για τη γιορτή σου ! ("Κώστα δε σε λένε ?")
sarithepunk Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Στην ταινια "Το λεβεντοπαιδο" ποια πηρε τελικα ο Παπαμιχαηλ;Την Κατερινα ή την Φιλιω διαολε;
soturin Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Τι να σας πω, εγώ δεν τα βλέπω, ότι είδα από Youtube. Εντυπωσιακό milf η σουηδέζα πάντως Ομοίως, αυτή όμως ρε έπαιζε στο indiana jones το καινούργιο, if you know what i mean... και γαμώ το ψυγείο μου!!
bibibo Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 ποιά είσαι ρε wizzy η ούμαν θέρμαν στο pulp fiction?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.