Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

έκανα την φοβερή διαπίστωση!! Η eurovision είχε δύο ημιτελικούς και σήμερα είναι ο τελικός! Πσσσσσσσσ i do live in an other universe

Πιστεύω αυτό αποδεικνύει πως το ότι πέρυσι σούταρα την τηλεόρασή μου, έκανε πολύ καλό

Το i.t. crowd γαμάαααει

One piece 500 chapters! Banzai!!!!

Πάει το family guy, πάει το house από βδομάδα χάνουμε και το λοστ. Κάτι ξέρουν εκεί στο αμέρικα και κόβουν τις σειρές λίγο πριν την εξεταστική

Αλλη παπαριααα, χμμμμμμ

Α ναι, γαμώ το ψυγείο μου!

Και τις λάμπες μου, άλλαξα αυτή που κάηκε για να καεί η άλλη μόλις τις ξαναναψα. Και είχε πάρει μόνο μία

Well, that was completely unnecessary and probably annoying... goodknight (καλός ιππότης)

Δημοσ.

Μόλις έκανα raid 1 2χ500gb δίσκους. Αντέγραψα κάποια αρχεία και έσπασα το array για να δω αν δουλεύει και αν ο δεύτερος δίσκος έχει όντως τα αρχεία που έπρεπε. Υπάρχει κάποιος πιο απλός τρόπος για να δω αν όντως δουλεύει το raid;

Μερ είν' ασόν Παρσιφαλίδης όταν τον χρειάζεσαι...

Δημοσ.

@alexzzz:

Αλέξανδρε, α ζαντίνς μας, εθαρρώ! Νέπε πούλι 'μ, αβούτο το ρέηντ ξαν ντο εν; Φαήν; Το αρρέη;

Γιαμ είχες τα σαχάναι στους δίσκους απανκές και ερούξες τα; :shock:

Μπακάπ φαήν επίκες τουλάχιστον... ;

Δημοσ.

χτες είχε πολύ γέλιο η νύχτα. έπαιζα conan και μιας και έχω πάλι καμένο ωράριο ύπνου (κοιμάμαι πρωί) τρώω 1-2 το βραδυ.είχα βάλει μια πίτσουλα στον φούρνο σε μια φάση, ενώ έπαιζα με άλλους, παο τρέχοντας να την φέρω μην μου την πούνε.

για να πας στην κουζίνα περνάς ένα σαλόνι, και βλέπω το φως ανοιχτό, λέω μαλακα το ξέχασες πάλι...μπαίνω μέσα και βλέπω την συγκάτοικο στο πάτωμα και ένας τυπάς να την έχει καβαλήσει...λέω συγγνώμη και μπαίνω στην κουζίνα και γέλαγα :D

ευτυχώς την πέτυχα εγώ που όσο να χούμε δεν είμαι κάνας παπάρας (όχι τόσο δηλαδή:P). ε και αυτή, λες και δεν έχει δωμάτιο!

mosquito θυμάσαι που τα λέγαμε αυτά περί κοινής διαβίωσης ε? :D

Δημοσ.
@alexzzz:

Αλέξανδρε, α ζαντίνς μας, εθαρρώ! Νέπε πούλι 'μ, αβούτο το ρέηντ ξαν ντο εν; Φαήν; Το αρρέη;

Γιαμ είχες τα σαχάναι στους δίσκους απανκές και ερούξες τα; :shock:

Μπακάπ φαήν επίκες τουλάχιστον... ;

Εγουτούρεψες; Ασον δίσκοι καινούριοι πα είναι... Τεστε-ρίκες έκαμνα. Τα κανονικά αρχεία τα έχω ακόμα στον παλιό 250άρι δίσκο. Απλά έπαιξα λίγο για να δω πως θα δουλέψει. Εγρίξες;

Επειδή ήμουν σίγουρος ότι θα γίνει jack ass-ια καθώς είναι η πρώτη φορά που κάνω raid , πρώτα δοκιμάζω.

Από ότι φαίνεται όλα δουλεύουν σωστά αλλά σίγουρος πως θα είμαι;

alexzzzz, raid και "απλός τρόπος" είναι αντιδιαμετρικές έννοιες

Ναι, ε;

Το σκεφτόμουν πολύ καιρό να το κάνω καθώς back up στον εξωτερικό ξεχνάω αρκετές εβδομάδες να κάνω. Τώρα βρήκα 2 500άριδες και είπα να το δοκιμάσω. Δεν θέλω πολλά από το raid... mirroring και τέλος.

Δημοσ.

Το raid δεν γίνεται απευθείας από την μητρική και όχι από το λειτουργικό;

Εγώ από το bios το ρύθμισα και από τα vista τηδέν πα (τίποτα).

Δημοσ.

αααα, γιατί ως λαρισαίος άλλο κατάλαβα :mrgreen:

@alexzzz ναι από μητρική, αυτό ήταν το πρόβλημα, δεν έβγαζα άκρη

Δημοσ.

Πρώτη φορά είδα το χωριό μου καθαρά με το Google Earth. Σαν milimitre χαρτί είναι... Υπάρχει άλλο χωριό με τέτοιο σχεδιασμό;

bkyhoc1a8bdnd8qdojhk.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...