Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι..το σπίτι μου είναι από την άλλη πλευρά βέβαια..

δεν λειτουργεί και το venus google για να στο δείξω..

Δημοσ.

Re alexzzz δεν έπρεπε να έχει και θάλασσα στο χωριό σου; :P

btw χθές με τσίμπησε πρώτη φορά μέλισσα και μου έκλασε τα @@ :P

Ψόφα τώρα καριόλα...(/kakia off)

Υ.γ: Με μια δεύτερη ματιά.. το έκλασε τα @@ και αν σκεφτείς οτι οι μέλισσες έχουν το κεντρί τους στον (_ι_) τους μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα...δίπλα στο μάτι.. (thnk god)

Δημοσ.
Re alexzzz δεν έπρεπε να έχει και θάλασσα στο χωριό σου; :P

btw χθές με τσίμπησε πρώτη φορά μέλισσα και μου έκλασε τα @@ :P

Ψόφα τώρα καριόλα...(/kakia off)

Υ.γ: Με μια δεύτερη ματιά.. το έκλασε τα @@ και αν σκεφτείς οτι οι μέλισσες έχουν το κεντρί τους στον (_ι_) τους μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα...δίπλα στο μάτι.. (thnk god)

Η θάλασσα είναι 3km από το χωρίο (ο ευθείς δρόμος κάτω από το βέλος που βγαίνει από το πλάνο είναι που πάει Ηρακλείτσα και Πέραμο).

Για την μέλισσα έχω να πω ότι προχτές την ώρα που μιλούσα στο κινητό περπατούσα μέσα στο δωμάτιο μου ξυπόλητος μεν, φορώντας κάλτσες δε, πάτησα μια μέλισσα. Η καργιόλα καρφώθηκε κανονικά στο πόδι μου. Ενημέρωσα τους γύρω μου καθώς και μένα πρώτη φορά ήταν που με τσιμπούσε και δεν ήξερα αν είμαι αλλεργικός

Δημοσ.

Πληροφορίες...

εδιτ: καλά εγώ μάλλον τα ήθελα και τα έπαθα μιας και ήμουν εκεί ενώ άνοιγε ένας γνωστός κάτι μελίσσια και μόλις είχα γυρίσει απο θάλασσα με πορτοκαλί βερμούδα κτλ..

Ε δεν ήθελε και πολύ να μου χυμήξει μια μλκισμένη και να αφήσει την τελευταία της πνοή κάπου κοντά στο μάτι...

Ευτυχώς απο οτι φάνηκε δεν είμαι αλλεργικός.. αλλα αντίστοιχα ενημέρωσα όποιον βρισκόταν εκει γύρω... μήπως και... Απο ότι μου είπαν αλλεργικοί είναι το 1,5% του πληθυσμού και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάς στο κοντινότερο ιατρείο και να κάνεις μια ένεση κορτιζόνης... Συμπτώματα έχουν να κάνουν κυρίως με ζαάδα και δύσπνοια...

Αυτά τα ιατρικά :P

edit2: Όντως έιναι 3κμ και δεν είναι και πολύ μακρινή η φωτό.. προβληματίστικα :P

edit3: Πρόσεξε κανείς άλλος οτι ένας φόντος τραγουδιστής της σερβίας είναι ολόιδιος με τον sheldon απο το big bang theory? :P

edit4: Σκατά.. μάλλον δεν ήταν της σερβίας... :P

Δημοσ.
γιατι οταν σκανε ατομικες εχουμε αυτο το μανιταρι?

αυτό εννοείς;

EDIT: Καλά τα λέει ο wikipedias αλλά του παρσιφαλ μου άρεσε πιο πολύ.

Φαντάσου να είναι και δηλητηριώδη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...