Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έπαθα εγκαύματα ρε, μόνο κάτι κοκκινίλες έχω που με φαγουρίζουν.

Δεν είναι τόσο εύκολο, μη χαίρεστε. =ρ

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιαούρτι ή οδοντόκρεμα βάλε.Μου το είχε πει μια γνωστή,όταν είχα καεί με περίεργο τρόπο και είχα κι εγώ κάτι κοκκινίλες.Αλλά όχι αύριο,ΤΩΡΑ.

Δημοσ.

Oδοντοκρεμα θα το κανει χειροτερα οταν περασει η επιδραση της. Bepanthol για εγκαυματα απο φαρμακειο.

Δημοσ.
γι' αυτό του έχω αδυναμία... :o

Την κάνω να γελάει.

σλίπνοτ, το έχω ακούσει και εγώ αυτό αλλά μου φαίνεται γενικά πολύ αφυδάτωση η όλη φάση. Έχω βάλει κάτι βρεγμένα πανιά επάνω (ούγκ) και περιμένω.

Δημοσ.
Oδοντοκρεμα θα το κανει χειροτερα οταν περασει η επιδραση της. Bepanthol για εγκαυματα απο φαρμακειο.

ΠΟΤΕ μην αμφισβητείς τη γνώση της ελληνίδας μάνας/κόρης/φίλης νοικοκυράς.

Edit:Μην το λέτε παιδιά,μια άλλη φορά είχαν πάρει φωτιά τα 3 μου δάχτυλα απ' το δεξί χέρι.Είχαν καεί αρκετά,δεν έπιασα πχ κάτι καυτό απλά.Λίγο γιαουρτάκι και η ανακούφιση ήταν βέβαιη.Βέβαια,έπρεπε να βάζω τακτικά.Κι εγώ στην αρχή βρεγμένο πανί είχα βάλει αλλά μετά πόναγε περισσότερο.

Δημοσ.

Γιαουρτι ναι βοηθαει και περνει το καψιμο η οδοντοκρεμα ανακουφιζει προσωρινα αλλα μετα κανει μεγαλυτερη ζημια... Η αλοιφη για τα εγκαυματα ειναι σουπερ και διαρκει αρκετη ωρα.

Εναλλακτικα lucifer μπορεις να βαλεις αλατι να δουμε τι θα γινει;

Δημοσ.

Παιδιά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, σοβαρά, εκτιμώ πολύ τον χρόνο σας.

Αλλά αρχίζετε να κάνετε σα τη μάνα μου.

ΤΟ 'ΧΩ =ρ

Δημοσ.

Όπως και στο My Big Fat Greek Wedding,που ο πατέρας της Vardalos είχε κάτι σε στυλ άζαξ και έλεγε πως τα θεραπεύει όλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...