Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πατρα,πατρεων μιναρων πατρινων.

ναι απο πατρα ειμαι και στην απτρα σπουδαζω

γιατι;;

Απλα απο Σεπτεμβρη(ο θεος ας βαλει το χερι του) υπαρχει περιπτωση να περασω στην Πατρα και ηθελα καποιες πληροφοριες για καποια τμηματα του πανεπιστημιου (αν βεβαια γνωριζεις).

Λεω για μηχανολους και αεροναυπηγούς και αν οχι εκει, μηχανικος η/υ και πληροφορικης

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
πατρα,πατρεων μιναρων πατρινων.

ναι απο πατρα ειμαι και στην απτρα σπουδαζω

γιατι;;

υπάρχει και το άλλο που είναι καλύτερο :P

πας παις πούς Πατρινός...μπλα μπλα :P

Δημοσ.

εεε.λιγα για τους πατρινους.τιμη μας και καμαρι μας :P,

pappou σε περιμενω για πριβε ξεναγηση,θα τα πουμε στο μσν.

red7genius μιλα μου στο μσν να τα πουμε καλυτερα... (αρκει να με βρεις :P)

Δημοσ.

Η Αθήνα τέτοια εποχή και ειδικά τον δεκαπενταύγουστο, είναι ασύλληπτα όμορφο μέρος ε. Με βλέπω με το που γυρνάω από το 2ο ταξίδι να ξεποδαριάζομαι.

Και μια ερώτηση, ξέρει κανείς κάτι για μια υποτιθέμενη αγορά μπαχαρικών κοντά στη Βαρβάκειο; Και αν όχι, ξέρει γενικά που θα βρω λίγο πιο "ψαγμένα" μπαχάρια, μίγματα δηλαδή και τέτοιες πολίτικες φάσεις;

Δημοσ.

O Μανδραγόρας, επί της Γούναρη στον Πειραιά, έχει ψαγμένα μπαχάρια και βότανα, επίσης από την μυρωδιά και μόνο θυμάμαι γενικά μαγαζιά στην Σοφοκλέους και στην Ευριπίδου, κάτω απ'την Αθηνάς, ίσως αυτά να εννοούν, εγώ έψαχνα τσάγια κυρίως εκεί.

Δημοσ.
ειναι φυσαλιδες αερα...προφανως ο τυπος που στις εβαλε ειναι για τα μπαζα... :(

Thanx για το info ειλικρινά δεν έχω ιδέα από τέτοια και το πιθανότερο αν πήγαινα αδιάβαστος να με πιάνανε λαλάκα :(. Είμαι σίγουρος ότι στην αρχή δεν ήταν έτσι :/. Επειδή θα το πάω την επόμενη βδομάδα μιας και αυτήν δεν προλαβαίνω ξέρεις τι παίζει σε τέτοιες περιπτώσεις? Επανατοποθέτηση ή θα μου βάλουν νέες?

Δημοσ.

Γενικά δε νομίζω να διαφέρει το θέαμα από άνθρωπο σε άνθρωπο σε άνθρωπο σε άνθρωπο.

Και αυτό ήταν ένα μισάνθρωποσεάνθρωπο χιντ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...