insomniaK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Τον χαρακτηρισαν ψυχασθενή και του προτεινα να παρει prozac και ο kwsn τουσ χαρακτηρισε μαλάκες με το σχόλιο ότι δεν υπάρχει τίποτα να πάρουν... Ικανοποιημένος;
poscaman Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 καμμια απαντηση γι αυτο που ρωτησα για το ecdl?
Garnele Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα θεματάκι. Έστω ότι είναι εφικτή η σύνδεση ντι ες ελ σε μία Α πόλη με κωδικούς σύνδεσης από μιά Β πόλη. Το ερώτημα τώρα είναι: μπορούν δυο συνδέσεις -εκ των οποίων η μία είναι δηλωμένη σε άλλη πόλη- να συνυπάρξουν στο ίδιο σπίτι (με βασικές προϋποθέσεις φυσικά τα δυο πισι και τα δυο μόντεμ);
livewire Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Pfff, αγάπη και συνεννόηση να υπάρχει σε ένα σπίτι και όλα τα άλλα βρίσκονται.
Garnele Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Χμ ναι, αρχικά το σκεφτόμουν σε μία τηλεφωνική γραμμή... Τώρα που το βλέπω διατυπωμένο βέβαια, μου φαίνεται λίγο ηλίθιο. Θα επιχειρήσω την αγάπη και τη συνεννόηση.
DarkKnight Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Ποιανού η συναυλία ακυρώθηκε στο Λυκαβητό λόγω ασταθών θέσεων?
poscaman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 ναι του James Blunt... και δωστου κλαμα τα κοριτσακια..
Sellers Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 ναι του James Blunt... και δωστου κλαμα τα κοριτσακια.. Αν θες να μάθεις ο Blunt δεν είναι μόνο για κοριτσάκια. Και... και... είναι πολύ καλός τραγουδοποιός... Και όμορφος... You're beautiful... You're beautiful.. it's tr... (έσβησε η φωνή μου)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 καλά αν σας σπάσει στο ξύλο ο πρώην πρασινοσκούφης μετά θα κλαίτε και εσείς :p
poscaman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Αν θες να μάθεις ο Blunt δεν είναι μόνο για κοριτσάκια. Και... και... είναι πολύ καλός τραγουδοποιός... Και όμορφος... You're beautiful... You're beautiful.. it's tr... (έσβησε η φωνή μου) γεια σου ρε Sellers.... :mrgreen::mrgreen: μεταξυ μας,για ενα 2 τραγουδια σε τρελες καψουρες (αρρωστες) καλος ειναι. για τιποτα παραπανω ομως!:mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.