MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Πόσο εκπληκτικά σπαστικό είναι να μπαίνεις σε ορισμένα σάιτς,ιδίως τα ειδησεογραφικά ,και να υπάρχουν διαφημιστικά παράθυρα που δεν κλείνουν????
MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Ρε δε μπα να ταν και ο νάτσο βιδάλ.. Απαράδεκτο.
slipknot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Προτιμώ διαφήμιση που να μην κλείνει παρά λαλα.Με τρομάζει...
Harkon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Προτιμώ διαφήμιση που να μην κλείνει παρά λαλα.Με τρομάζει... το ΤΙ ΚΑΤΑΡΕΣ εχω ρίξει σε όσους την έφτιαξαν αυτή και όσους την βάζουν στο σιτε τους δεν λέγονται... ειδικά η παλιά που όρμαγε στην κάμερα μπροστά σιχτίρια όχι αστεία...
Harkon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 να σ πω την αλήθεια με τον τύπο δεν έχω πρόβλημα. με τον τρόπο που έκαναν τις διαφημίσεις έχω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 μήπως είναι καιρός να βάλετε addon που blockάρει τις διαφημίσεις?
Chrisxxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Εμενα με εκνευριζει αυτο με τις μαιμουδες. Ειδικα οταν ακουω μουσικη και ακουγονται μαιμουδες
Harkon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 μήπως είναι καιρός να βάλετε addon που blockάρει τις διαφημίσεις? πράγματι...
MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 μήπως είναι καιρός να βάλετε addon που blockάρει τις διαφημίσεις? Ωραίος.Μόλις το βαλα.Νο μορ παραθυράκια!
alexzzz Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Πήγα Γερμανία σε βρήκα ban-αρισμένο... πήγα διακοπές πάλι σε βρήκα ban-αρισμένο... Απλά να σε ενημερώσω ότι τώρα κοντά δεν έχω σκοπό να πάω πουθενά.
red7genius Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Back from Paros...Χαιρετω το φορουμ! 5 μερες και 25 ωρες υπνο. Πεθαινω...:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.