klainmaingr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Ξέρουμε αν έχει πάρει φωτιά κάπου προς χαλκιδική; Έχουν περάσει πόσα πυροσβεστικά και ασθενοφόρα αλλα δεν βλέπω κάτι ;\
slipknot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Έχει Χτυποκάρδια στο Beverly Hills τώρα ρε άπιστοι!
Chrisxxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Baywatch k Beverly Hills το Alpha μας γυρισε μια δεκαετια πισω.
klainmaingr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πυροσβεστικά... Ανησυχώ for sure now...
wizzy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 αν το πήρε σωστά το μάτι μου, σε λίγο ξεκινάνε και οι Μικρομεσαίοι, το σίκουελ του Ρετιρέ.... Ποιος μίλησε για κάψιμο;
slipknot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Καλό το ρετιρε αλλά να σεβόμαστε κάποια πράματα.
wizzy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 αρνούμαι να σεβαστώ τον άνωθι κύριο! εγώ είμαι πιο τριχωτός!
Chrisxxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πυροσβεστικά...Ανησυχώ for sure now... και εγω πριν λιγο καιρο ημουν Αρμενιστη και ενα πρωι ακουγα συνεχεια να περνανε αεροπλανα πυροσβεστικα αλλά δεν ειδα τιποτα... Παντως δεν ακουσα τιποτα για φωτια στη χαλκιδικη.
slipknot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ σήμερα άκουγα αεροπλάνα και σειρήνες και γενικά τελευταία ακούω κάτι τέτοια πολύ συχνά.Φωτιά δεν αντιλήφθηκα πάντως.
Freakster Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει το παραπάνω άρθρο;
klainmaingr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Απο τη στιγμή που κάποιος υπέροχος άνθρωπος (freakster?) είχε ποστάρει μια σχετική φωτό έγινα τεράστιος φάν του κόμικ αυτού... Απο τα αγαπημένα μου strip το παραπάνω... Κατα τα άλλα επιβεβαιώνω εγώ αυτό με την κιθάρα ;p
Freakster Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Ξέχασες κιόλας την ΥπερΤριςΜεγιστη υποχρέωση που μου έχεις που σας σύστησα; btw πιάστηκε το χέρι μου να πατάω "Random strip" πρεπει να τα έχω δει όλα by now φρικηηη
klainmaingr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Ξέχασες κιόλας την ΥπερΤριςΜεγιστη υποχρέωση που μου έχεις που σας σύστησα; btw πιάστηκε το χέρι μου να πατάω "Random strip" πρεπει να τα έχω δει όλα by now φρικηηη Είσαι πολύ πίσω... Απο το πιο παλιό μέχρι σήμερα... τα πάντα... ΔΙΣ κ ΤΡΙΣ THNX που μου άνοιξες τα μάτια κατα τα άλλα.. Δεν ζούσα πρίν το cyanide..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.