Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 thresh = θρές.. right? yeap
red7genius Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Έχει κανείς υπόψην του κάποιο site που να χαρίζουν σκύλους?Θέλω να δοκιμάσω να μεγαλώσω ένα Λαμπραντόρ. Φαντάζομαι ότι όταν στα χαρίζουν δεν σου δίνουν και χαρτιά πιστοποίησης ε? (Ξέρετε ότι είναι καθαρόαιμο.) Το καλυτερο θα ηταν να πηγαινες σε ενα pet shop να ρωτησεις.
Freakster Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Το καλυτερο θα ηταν να πηγαινες σε ενα pet shop να ρωτησεις. "Γεια σας μου χαριζεται ενα απο τα σκυλια που πουλατε;"
klainmaingr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 "Γεια σας μου χαριζεται ενα απο τα σκυλια που πουλατε;" Πάντα έχει έξω απ οτα pet shop και "χαρίζονται". Αλλα labrador χλωμό σε βλέπω.
alexzzz Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Η αδερφή μου πάντως εδώ Καβάλα βρήκε τζάμπα Labrador. Μάλλον μέσω γνωστού... ποτέ δεν ρώτησα. Θα την ρωτήσω τώρα.
firewalker Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Χθες μου πνίγηκε ένα... Πήδηξε τον φράκτη και κρεμάστηκε από το ίδιο του το λουρί. Το βρήκα το πρωί με την γλώσσα έξω.
firewalker Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Να σου πω την αλήθεια, είχε ένα περιστατικό με μια αλεπού όταν ήταν μικρό. Το είχε ένας φίλος μου στο κτήμα πρώτα και είχε μπει μία στο κοτέτσι και μετά στον χώρο του και...
alexzzz Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες θα προσαχθούν στην ασφάλεια η αλεπού και ένα κουνάβι αγνώστων λοιπών στοιχείων καθώς και 2 κουκουβάγιες αυτόπτες μάρτυρες.
firewalker Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες θα προσαχθούν στην ασφάλεια η αλεπού και ένα κουνάβι αγνώστων λοιπών στοιχείων καθώς και 2 κουκουβάγιες αυτόπτες μάρτυρες. Χα χα χα!!!
red7genius Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δες εδω http://www.interpet.gr/ Και τσεκαρε τις αγγελιες.
Sellers Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Ναι το βρήκα τελικά αυτό κόκκινη ιδιοφυία... Δυστηχώς ότι χαρίζεται είναι ημίαιμο. Ε τι για μαλάκες ψάχνω?
Absinthe Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Προς λουσι και λοιπους δοκτορες. Δεδομενο 1ο: φευγω για διακοπες σημερα Δεδομενο 2ο: παιρνω 500αρα αντιβιωση για δεκα μερες για μια επιδερμικη μολυνση Δεδομενο 3ο: το τιμ ειναι επιλεκτο. Πηγαινουμε με σκοπο να σπασουμε το προσωπικο μας ρεκορ (3 ατομα-7 μπουκαλια-3 ειδη αλκοολ) Δυστυχως το ρεκορ μαλλον θα παραμεινει γιατι εκ των πραγματων δεν μπορω να συμμετασχω στην τιμια αυτη προσπαθεια. Χαλαρη αλκοολοποσια (κανα δυο ποτακια το βραδυ) επιτρεπεται σε συνδυασμο με την αντιβιωση? Σε μια τετοια περιπτωση, υπαρχει κινδυνος για τον οργανισμο ή απλως χαλαει η επιδραση της αντιβιωσης? Αν υποπτευθω οτι θα ειμαι στεγνος ενω ολοι οι αλλοι γυρω μου θα βλεπουν αστρακια, θα τους κανω σαμποταζ. Δεν ξερω πως. Μαλλον σταχτη στο πρωτο τους ποτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.