Lucifer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Έχω αναρωτηθεί και εγώ. Σλίπνοτ, όχι, απλώς η φαρμακολογία περιλαμβάνεται σαν μάθημα, γενική και ειδική.
ioanna_b Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Πειράζει που δεν μου κάηκε καρφί για την έναρξη....θα πάω στην κόλαση άραγε.... ..σκέψεις που βασάνιζαν πολυυυ σήμερα το μυαλό μου..
pappous_soulis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Mα μόνο η τελετή έναρξης αξίζει στους ολυμπιακούς αγώνες πλέον. Σιγά μη καθόμαστε να θαυμάζουμε τους ντοπαρισμένους που περάσαν το τεστ...
slipknot Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Πειράζει που δεν μου κάηκε καρφί για την έναρξη....θα πάω στην κόλαση άραγε......σκέψεις που βασάνιζαν πολυυυ σήμερα το μυαλό μου.. Μπα,εκείνη την ώρα είχε baywatch.Σε νιώθω.
ioanna_b Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 εντάξει τότε.ηρέμησα..να μην έχω και τζάμπα τις τύψεις κιόλας ότι προτίμησα τις μπύρες από την έναρξη.
klainmaingr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Ολυμπιακοί; last year... Γίνεται να μαμούν τόσο πολύ οι muse? Με έπιασε σήμερα το musικό μου.. (sorry hardcoράδες της γειτονιάς αλλα υπάρχουν και άνθρωποι που ακούν και πιό φλώρικη μουσική ) edit: jason γράφεις μέσα σε [] yt και μετά στο τέλος μέσα σε [] /yt Ενδιάμεσα βάζεις των κωδικό του url μετα το ίσον. π.χ jV1bRfLHA3A
jason_rethymno Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Ξερει κανείς πώς βάζουνε βίντεο απο το youtube να φαίνεται ολόκληρο και όχι σαν link?
Freakster Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Klainmaaaingr, εσύ τι θα κάνεις..; Θα τσιμπήσεις το macbook το σεπτέμβρη ή θα περιμένεις, οκτώμβρη+ τα νέα μοντέλα..; Εγώ δε μπορώ να αποφασίσω με τπτ..
jason_rethymno Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Πώς? Δε τα κατάφερα. [] yt=http://www.youtube.com/watch?v=vCUdg4biisI[] /yt
klainmaingr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 [yt] vCUdg4biisI[/ yt] χωρίς το κενό ανάμεσα στο / και το yt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.