Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Νομίζω πως αυτό είναι ένα κομμάτι που δε θα ξεπεράσω ποτέ, όσο καιρό και αν το ακούω.
jason_rethymno Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Ιάσονα, έχεις το εξής λίνκ: http://www.youtube.com/watch?v='>http://www.youtube.com/watch?v=skVTBI1jTxc παίρνεις αυτό το κομμάτι που έχω κάνει bold, και το βάζεις μέσα σε [yt]...[/yt ]. δοκίμασε το.... Επίσης, σε λινκ αυτής της μορφής: http://www.youtube.com/watch?v=Rw1Vt41M4S8&feature=related παίρνεις πάλι αυτό που έκανα bold(ό,τι υπάρχει ανάμεσα στο = και το &) και κάνεις το ίδιο με πριν. Got it? Ok το πέτυχα, ευχαριστώ
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Λοιπόν, μάθετε από ποίηση. σου έγραψα "the night of the storm I slept in her bed" Τζέημς Τζόϋς, Οδυσσέας, σελ 842 μου έγραψες "βράζουμε το κοκκινογούλι για ενενήντα λεπτά" Βέφα Αλεξιάδου, Οι συνταγές μου, σελ 201 δηλαδή τα μιλήσαμέ τα σύμφωνήσαμέ στο καφέ που βρεθήκαμε χθέςτώρα μαζεύτηκαν πολλοί περαστικοί σταμάτησα κι εγώ με τους ρεπόρτερς ν' ακούσω για ένα έγκλημα απεχθές POLICE LINE - DO NOT CROSS ένα όργανο με άσπρη κιμωλία σκιτσάρει ένα περίγραμμα οικείο κι ενας νεαρός υπαστυνόμος δέκατη τρίτη επιλογή την είχε βάλει τη σχολή στο μηχανογραφικό του -Περάστε πίσω κύριε δεν υπάρχει τίποτε να δείτε -Kάνε στην άκρη ρε καριόλη που θα μου πεις εμένα αν υπάρχει εγώ είμαι το πτώμα πενθώ για τις λέξεις που εξέπεσαν ηρωικάστην ευρύτερη περιοχή των χειλιών σου τη νύχτα της ενδεκάτης σεπτεμβρίου μου ή περίπου τότε τα καλύτερα στιγμιότυπα: στο εικοστό πρώτο λεπτό το "θέλω" εκπίπτει σε "μπορώ" το "σαγαπώ" σε "μαρέσεις" αίφνης αλλάζουμε θέσεις κι αρχίζω να κατρακυλώ αν ήσουν κι εσύ εκεί θα έστριβες σφαίρα τσιμισκή και θα αγόραζες δώδεκα μαύρα πουκάμισα από τον κύριο ζάρα
livewire Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Πολύ.Καλή.Φάση.Ιντίιντ. thumbz up και για το bloodstone επίσης Edit Με αφορμή ένα λινκ του ClouD σε άλλο τόπικ, λέω να ποστάρω εδώ ένα βίντεο που έψαχνα* χρόνια και ίσως ταιριάζει εδώ περισσότερο από το "Αστεία...βίντεο" τόπικ. Το δικό μου φλας-μπακ κιέτς, σαναλέμε. Η δράση ξεκινά από το 1':20'' ... *τρόπος του λέγειν
CensoredX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Αχεμ..δεν εχω προθεση να ριξω το επιπεδο αλλα,ξερει κανεις ποιος ειναι ο ημιθεος τιτανοτεραστιος θεουλης που απαγγελει το ασμα με τιτλο(?): Ενα μπουκαλι τζοgnie την μοναξια σκοτωgnie?
angmar Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Ο google μου βρήκε τον γίγαντα Γιάννη Κόλλια. Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ (Ω ΘΕΟΙ) ψάχνεις κάτι τέτοιο;
soturin Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Θασκλσωτπρδηκπρφητνκλνπκλανολμρατνσκτπορδκλν κλστζουνκτρικραδκτστστκαλκι <-- μόνος ο αδερφός μου ξέρει τι είναι αυτό θέλω arshavin ΤΩΡΑ!! δεν θέλω να δώσω εξεταστικήηη θέλω να γαμήσει η Κίνα στους ολυμπιακούς (οργανωτικά), όχι επειδή είναι καλά παιδιά (κάθε άλλο) αλλά επειδή τα χειρότερα παιδιά, οι αμερικάνοι, έχουν λυσσάξει ότι θα είναι αποτυχία δεν θέλω tim παίζει να θέλω γιατρό μπα δεν θέλω γιατρό, απλά να γράψω μερικές πίπες επειδή βαριέμαι, sorry κιόλας που σας τα κάνω ζέπελιν θέλω καινούργια επεισόδια του qi!! θέλω ύπνο, φαι, γυναίκες, αλκοολ, ναρκωτικά, λεφτά, πισίνες nissan-gtr, φωλιά του πουλιού, θάλαττα, linux που να παιζει pes, πυροτεχνήματα, 2 μαξιλάρια 10 ευρώ, καρπούζι με φέτα, το φθηνότερο sms, να μάθω γιαπωνέζικα (shimasen, ιαπωνικά) και να επανενωθούν οι beatles (με το στανιό!) δεν θέλω κατσαρό βερνίκο και τον λοιπό καρκίνο, ελληνική ντεντεόραση γενικώς, τον τέως σε πλάνο ολυμπιακών να αναπνέει, τον κολλητό του franco να αναπνέει επίσης first class και γενικότερα να συνεχίσει να επικρατεί η βλακεία η προώθηση της άγνοιας και της αμορφωσιάς από την ολιγαρχία του κόσμου και επειδή είμαστε βρετανοθρεμένοι σαδισταί "ήθελα" να ανάψουν τη φλόγα οι κινέζοι με μοναχό που αυτοπυρπολείται that would be news:devil:
MsquitoPrincess Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 "ήθελα" να ανάψουν τη φλόγα οι κινέζοι με μοναχό που αυτοπυρπολείται Μου φαίνεται ασύλληπτα αστείο.
klainmaingr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Ξεμένοντας στη θεσσαλονίκη σ/κ του Αυγούστου (μάλλον πρώτη φορά στη ζωή μου). Κολλητός που φεύγει μεθαύριο στρατό... Αργώ εν πλώ.. Μπύρες... Σφηνάκια.. και όποιος ήταν τριγύρω ξέρει... Κανένα αλκοτέστ, άπειρο πάρκινγκ... γιατί δεν κάθονται όλοι αυτοί που λείπουν τώρα, στα χωριά τους; Η θεσσαλονίκη στα (σχεδόν) καλύτερα της... Οδυρμός αύριο στη χαλκιδική, οδυρμός και στην επιστροφή... Τί να είναι στραβό; Πόσο δύσκολη είναι μια λωρίδα παραπάνω σε κάθε πλευρά του κωλόδρομου; Είναι τελικά καλύτερος ο μαζωχισμός της οχλαγωγίας ή η αποκρουστική ησυχία; Δουλεύουν τα αποριμματοφόρα κυριακές; Ελπίζω πως όχι, αλλιώς το ξύπνημα θα είναι γρήγορο και στραβό... Ημερολόγιο; Sort of...
ioanna_b Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Ξεμένοντας στη θεσσαλονίκη σ/κ του Αυγούστου (μάλλον πρώτη φορά στη ζωή μου).Κολλητός που φεύγει μεθαύριο στρατό... Αργώ εν πλώ.. Μπύρες... Σφηνάκια.. και όποιος ήταν τριγύρω ξέρει... Κανένα αλκοτέστ, άπειρο πάρκινγκ... γιατί δεν κάθονται όλοι αυτοί που λείπουν τώρα, στα χωριά τους; Η θεσσαλονίκη στα (σχεδόν) καλύτερα της... Οδυρμός αύριο στη χαλκιδική, οδυρμός και στην επιστροφή... Τί να είναι στραβό; Πόσο δύσκολη είναι μια λωρίδα παραπάνω σε κάθε πλευρά του κωλόδρομου; Είναι τελικά καλύτερος ο μαζωχισμός της οχλαγωγίας ή η αποκρουστική ησυχία; Δουλεύουν τα αποριμματοφόρα κυριακές; Ελπίζω πως όχι, αλλιώς το ξύπνημα θα είναι γρήγορο και στραβό... Ημερολόγιο; Sort of... και η Αθήνα -ας πούμε- είναι μια χαρά τώρα..
Lucifer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Ναι αλλά φέτος άργησε πολύ να αδειάσει. Πέρσι στις αρχές του μήνα την είχαν κάνει όλοι. Και τώρα θα λείψουν μόνο για 5 μέρες και αμφιβάλλω αν έχουν φύγει τόσοι πολλοί ώστε να μπορώ να κάθομαι κάτω στη Μεσογείων όπως κάθε χρόνο.
alexzzz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μετά από μια διάβολο εβδομάδα (δεν λέω εσένα μοντ) με δουλειά, δεύτερη δουλειά, κουτσοδούλεια και τρέξιμο για την ομάδα (αφού δεν μπορούμε άλλο να προσφέρουμε παικτικά ας προσφέρουμε διοικητικά) και μία μικρο κρεπάλη χτες, το σημερινό μπάνιο ήταν λίγο αγγαρεία. Ειδικά υπό τις συνθήκες που μου ανακοινώθηκαν χτες βράδυ. Ξυπνώντας όμως είδα τον καιρό... το μπάνιο ακυρώθηκε, η σχέση δουλεύει... ρε λες να υπάρχει θεός τελικά; Ας το σκεφτώ τρώγοντας 2 max γύρους και σερφάροντας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.