Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Διαβάζω την ίδια ερώτηση λίγα λεπτά και δεν μπορώ να την αποκωδικοποιήσω.. Τα φώτα σας :whistle:

Εννοω αν βγάζει το πλάισιο έτοιμα για αναβάθμηση υπολογιστών προιόντα

Δημοσ.
Γερό ποστ.

Αρχαίο πόστ...

Να φανταστώ μιλάει για τα γνωστά μπου#$%#λα της Καβάλας;

Ε παναγριότατε;

Προς τι η αναδρομή εις το παρελθόν;

Και που είναι αυτά τα "γνωστά μπου#$%#λα της Καβάλας" και γιατί εμείς τόσο καιρό ζούμε στο σκοτάδι;

ΥΓ: Δίαιτα και ποτό δεν πάνε μαζί... τούρτα με 3 Carib γίνηκα... ποιος εγώ!!!

Δημοσ.
Προς τι η αναδρομή εις το παρελθόν;

Και που είναι αυτά τα "γνωστά μπου#$%#λα της Καβάλας" και γιατί εμείς τόσο καιρό ζούμε στο σκοτάδι;

ΥΓ: Δίαιτα και ποτό δεν πάνε μαζί... τούρτα με 3 Carib γίνηκα... ποιος εγώ!!!

Χωρίς να γνωρίζω απο πρώτο "χέρι", ξέρω οτι είναι ακριβώς πίσω απο τις καμάρες που περνάς για να φτάσεις στο κάτω νοσοκομείο (ναι έχει και πάνω :P)

Κολλητός φοιτητής στην καβάλα speaking.. ;p

Y.g: Εσείς έχετε και το γνωστό κώλοbar "Αρτίστα" στην Αυλή...

Υ.γ2: Μόνο εγώ είμαι αντιμπο#$@#^λικός;

Δημοσ.
Χωρίς να γνωρίζω απο πρώτο "χέρι", ξέρω οτι είναι ακριβώς πίσω απο τις καμάρες που περνάς για να φτάσεις στο κάτω νοσοκομείο (ναι έχει και πάνω :P)

Κολλητός φοιτητής στην καβάλα speaking.. ;p

Y.g: Εσείς έχετε και το γνωστό κώλοbar "Αρτίστα" στην Αυλή...

Υ.γ2: Μόνο εγώ είμαι αντιμπο#$@#^λικός;

Αυτά τα κλείσανε όταν ήμανε παιδάκι ακόμη... εκτός αν είχαμε reunion και δεν το έμαθα. Συνάμα... έχουμε πλέον 3 νοσοκομεία στην Καβάλα. Το κάτω, το πάνω (σανατόριο) και το καινούριο το οποίο χτίζεται ακόμα και φαίνεται φοβερό (εκτός από τεράστιο).

ΥΓ1: Στην Αυλή έχω χρόνια να βγω. Θα ρωτήσω όμως...

ΥΓ2: Όχι... είστε πολύ οι ανώμαλοι. Βέβαια ούτε εγώ έχω πάει αλλά δεν είμαι και αντί.

Δημοσ.
Αυτά τα κλείσανε όταν ήμανε παιδάκι ακόμη... εκτός αν είχαμε reunion και δεν το έμαθα. Συνάμα... έχουμε πλέον 3 νοσοκομεία στην Καβάλα. Το κάτω, το πάνω (σανατόριο) και το καινούριο το οποίο χτίζεται ακόμα και φαίνεται φοβερό (εκτός από τεράστιο).

ΥΓ1: Στην Αυλή έχω χρόνια να βγω. Θα ρωτήσω όμως...

ΥΓ2: Όχι... είστε πολύ οι ανώμαλοι. Βέβαια ούτε εγώ έχω πάει αλλά δεν είμαι και αντί.

Καλά και αυτός έχει 7 χρόνια τουλάχιστον που είχε περάσει στη σχολή..

Κάπου ενδιάμεσα μάλλον κάνανε κανένα τοπικό συναπάντημα..

3ο καινούριο νοσοκομείο; nice.. μεγειές :P

υγ: και να μη ρωτήσεις δεν θα χάσεις τπτ...

υγ2: καλά και εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα μπ#^$#λα απλά δεν τα προτιμώ :P Πάλι καλά βασικά που είναι και αυτά γιατί θα κυκλοφορούσαν γεωμετρικά πολλαπλάσιοι κακόκεφοι στόκοι απο όσους κυκλοφορούν σήμερα... Αυτό θα ισοδυναμούσε με κοινωνικό epic fail :P

υγ3: σκατά.. τελείωσε η μπαταρία απο το mouse..

Τρέχω να φτιάξω group στο facebook.. 'Ζήτω τα μπο#@^%λα"

Δημοσ.

3ο καινούριο νοσοκομείο; nice.. μεγειές :P

Βρε σου λέω... χαίρεσαι να αρρωσταίνεις... και μια εντατική... άλλο πράμα. Το ψυγεία δε στο νεκροτομείο τα έκανε ένας γνωστός μου από Θεσ/νίκη. Δικό μας παιδί.

υγ2: καλά και εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα μπ#^$#λα απλά δεν τα προτιμώ :P Πάλι καλά βασικά που είναι και αυτά γιατί θα κυκλοφορούσαν γεωμετρικά πολλαπλάσιοι κακόκεφοι στόκοι απο όσους κυκλοφορούν σήμερα... Αυτό θα ισοδυναμούσε με κοινωνικό epic fail :P

Όπως λέει και ο Βασιλάκης... ευτυχώς που υπάρχουν εταίρες.

Δημοσ.

Παίδες κάποιος από Δραμα,Καβάλα,Σερραίος ή κάπου κοντά να μου πει που έχει καταστήματα για hardware υπολογιστών,εκτός τα multirama που γνωρίζω;

Ο alexzzz είναι Καβαλιώτης βλέπω.Γνωρίζεις φίλε μου;

Δημοσ.
Παίδες κάποιος από Δραμα,Καβάλα,Σερραίος ή κάπου κοντά να μου πει που έχει καταστήματα για hardware υπολογιστών,εκτός τα multirama που γνωρίζω;

Ο alexzzz είναι Καβαλιώτης βλέπω.Γνωρίζεις φίλε μου;

Κοίτα για Καβάλα κέντρο υπάρχει το "enter" Δεληγιαννίδης, το "delta system" στο λιμάνι απέναντι από την Μυροβόλος Άνοιξης (από το γνωστό τραγούδι) και μερικά επί της Ομονοίας. Τώρα πιο κοντά σε σένα είναι στην Ελευθερούπολη στον πλάτανο από πίσω (το όνομα του μαγαζιού μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή αλλά τον λένε Μάκη τον υπεύθυνο).

Εγώ από ηλεκτρονικά καταστήματα αγοράζω κατά 99% εκτός αν επείγει κάτι οπότε πάω σε όπιο νά'ναι.

Δημοσ.
Βρες κάποιον άλλον... Ο alexzzz θα ζητήσει μίζα...

:-):-):-)

Α, ναι... είναι και η siemens στην Βενιζέλου...

δεχόμαστε και πιστωτικές κάρτες. :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...