Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατι ΤΟ κλειδωσες διαβολε;Ηταν ΩΡΑΙΟ θρεντ παναθεμα σε:P

Τελοσπαντων μονο ο ΤΖΙΜΑΡΑΣ με τα θρησκευτικα μου μεινε τωρα κανονισε να κανεις και εκει καμια ΣΤΡΑΒΗ!

Δημοσ.

Χμμμ, παντα ειχα την απορια, να και το καταλληλο μερος να ρωτησω.... Αυτα τα τετραγωνα που εχετε στις υπογραφες π.χ. Παναθηναικος Φαν (και αλλαζει), πως τα κανετε?? :whistle::fear:

Δημοσ.

Δεν είναι τι ρωτάς αλλά πως το ρωτάς... αφού λοιπόν ενδιαφέρεσαι για "panathinaikos" εγώ δεν απαντάω...

Δημοσ.
Δεν είναι τι ρωτάς αλλά πως το ρωτάς... αφού λοιπόν ενδιαφέρεσαι για "panathinaikos" εγώ δεν απαντάω...

lol, ηταν απλα ενα παραδειγμα, γιατι ο 'απο πανω' ειχε του παναθηναικου....:mad:

thnx Lucifer :-)

Δημοσ.
lol, ηταν απλα ενα παραδειγμα, γιατι ο 'απο πανω' ειχε του παναθηναικου....:mad:

thnx Lucifer :-)

Ναι, βρε... πλάκα κάνω. Το πολύ μόλις με έβριζες θα σου έλεγα πως λέγονται.

Δημοσ.
Χμμμ, παντα ειχα την απορια, να και το καταλληλο μερος να ρωτησω.... Αυτα τα μακρη τετραγωνα που εχετε στις υπογραφες π.χ. Παναθηναικος Φαν (και αλλαζει), πως τα κανετε?? :whistle::fear:

για δοκίμασε να κάνεις κλικ στο μακρύ τετράγωνο που έχω στην υπογραφή μου;)

είναι link για το site που το φτιαξα, σου λέει διαστάσεις εικόνας (άλλες βρήκα, άλλες έφτιαξα) τις κάνεις upload, δίνεις κάθε πότε θα αλλάζει και με τι τρόπο (fade, roll) και σου φτιάχνει το gif:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...