andreapaog328 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 μπορεί να μου πεί κάποιος κατά που πέφτουν οι αμπελόκηποι στην αθήνα?
soturin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 η περιοχή γύρω από τον κόμβο Βασ.Σοφίας, Αλεξάνδρας και Κηφισίας αν θυμάμαι σωστά (όχι ότι παίζει να άλλαξαν αλλά δεν είμαι από τα μέρη)
red7genius Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Ο ανθρωπος ειναι αρκετα δημιουργικος οταν θελει. Επισης, οποιος ειπε το "οι μλκιες επιστρεφονται" ηταν σοφος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 αν δεν το έχεις κάνει δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο γαμάτο είναι
BadBoy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Πολύ σωστό. Άλλωστε, όπως λέει η ρήση που αποδίδεται στον Dr Josef Goebbels "Υβρίστε μας, λοιδωρίστε μας, σπιλώστε μας αλλά τουλάχιστον γράψτε σωστά το όνομά μας". Εφ'όσον λοιπόν ενστερνίζεσαι αυτό το ρητό, τότε να σου πω ότι είναι Dr Joseph Goebbels.
Chrisxxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 second pwned moderatot in a week!! Λιγοι οι moderator για το insomnia που θελουμε...
angmar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω να πω οτι δε πρέπει να μπαίνεις στο insomnia μετά από πολλάαααααα ούζα σε τσιπουράδικο :Ρ (κωλοπιασάδικο) της άνω πόλης...
soturin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω να πω οτι δε πρέπει να μπαίνεις στο insomnia μετά από πολλάαααααα ούζα σε τσιπουράδικο :Ρ (κωλοπιασάδικο) της άνω πόλης... δεν πρέπει να μπαίνεις και να λες ότι στο τσιπουράδικο είπιες ουζα!! ντρόπη βρε, μόνο τσίπουρο χωρίς
poscaman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Νιώθω σοφότερος από χτες.... οινοποσιες;
Members gsarig Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Members Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Νιώθω σοφότερος από χτες.... Γεράματα ε; Χρόνια πολλά κιόλας! - αλήθεια, τί δώρο σου πήρες τελικά;
alexzzz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 οινοποσιες; Όχι, αλλά... όπως λέει και ο gsarig... Γεράματα ε; Χρόνια πολλά κιόλας! - αλήθεια, τί δώρο σου πήρες τελικά; έχω γενέθλια... Ευχαριστώ gsarig! Δώρο δεν μου πήρα ακόμα... μου έκανε όμως η Milan
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 χρόνια πολλά man
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.