Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν είχα γιατι δεν με παίρναν οι δικοί μου. Λέγαν ότι ήθελαν φροντίδα και ότι θα τους βαρεθώ και θα μείνουν να τους φροντίζουν αυτοί.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο τελευταίος μεγάλος φιλόσοφος ο Σολνεζίτσιν

Α. Άλλαξες το "τσιν".

Γελάω αλλά πονάει ρε πούστη, πονάει.

Δημοσ.
Που να δεις και στις ερωτικές ιστορίες τρόμου. Παρθένες καλούν δαίμονα που τις βιάζει κλπ.:devil:

Πάντως θεωρώ πως πλέον φτάσαμε στο τέλος του βιβλίου. Το αναπτύσσω παρακάτω.

Καταρχήν δεν μπορεί πλέον να σαγηνεύσει τα πλήθη. Ο Μαρξ με τα γραπτά του προετοίμασε μια επανάσταση και ο Νίτσε ένα πόλεμο. Ο τελευταίος μεγάλος φιλόσοφος ο Σολνεζίτσιν έκανε μια τρύπα στο νερό (δηλαδή το πλήθος δεν ακολούθησε την αντιυλιστική και αντισταλινική του σκέψη). Το ίδιο και με τους καταστασιακούς στο Παρίσι ή αν θελετε με τον Καστοριάδη εδώ. Αν πάτε καμιά βόλτα από το αμαζον θα βρείτε χιλιάδες βιβλία από άσημους συγγραφείς μόνο και μόνο για εύκολο πλουτισμό. Ακόμα πιο ηλίθιοι είναι αυτοί που τους διαβάζουν.

Επιπλέον το να έρχεται ο καθένας και να μας λέει τι ήθελε να πει ο Βέμπερ ή αλλιώς τα λεγε ο Βολταίρος και δεν το πιάσατε (αν και κακά τα ψέματα έχει δίκιο σε αυτό, ο νοών νοείτω) δε νομίζω ότι προάγει την σκέψη. Για μένα τα βιβλία πρέπει να μείνουν καθαρά στην επιστημονική σκέψη καθαυτή και όχι στα νοήματα που τυχάρπαστοι τυχοδιώκτες (βλ. Λιακόπουλος) βγάζουν από το μυαλό τους.

Πχ διάβαζα πως υπήρχε μια ομάδα οι λεγόμενοι καθαροί (μεσαίωνα) που χρησιμοποιούσαν μέσα αντισύλληψης και ο Πάπας τους κατηγορούσε για όργια και τους σφαγίασε. Που είναι οι πηγές σου ρε φίλε εσύ που τα γραφεις αυτά? Ζούσες τότε και στα πάνε ή μήπως παίζεις κάποιου άλλου είδους παιχνίδι?

And all the birds agree.

800px-DefecatingSeagull.jpg

Δημοσ.
Α. Άλλαξες το "τσιν".

Γελάω αλλά πονάει ρε πούστη, πονάει.

Ε καλά μη νομίζεις ότι το δικό σου και το δικό μου όνομα οι ρώσοι θα τα γράφουν προφέρουν καλύτερα. Το θέμα είναι ότι ο ίδιος ήταν αντικαπιταλιστής (αφού ήταν αντιυλιστής) αλλά και αντικομμουνιστής (αφού ήταν αντισταλινικός). Χιτλερικός δεν ήτανε άρα ήτανε αναρχικός με την ευρεία έννοια του όρου (όπως ο πχ ο Τολστόι είχε αναρχικές ιδέες αλλά ήταν παράλληλα και θρήσκος). Ομως τα γραπτά του δεν είχαν την απήχηση που είχαν τα γραπτά άλλων θεωρητικών.

Πάντως σε λυπάμαι αν σε φτιάχνει να τι λες σε κάποιον σε forum.

Α ήρθε και ο kwsn. Πως λεμε καλώς τα τα παιδιά καλώς τα 3 - 0. Και ναι καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχεις κάποιες άγνωστες λέξεις (γιατί ξέρεις τις εξής δυο ΠΑΟ, παράγκα) αλλά μπορείς να ψάξεις στο internet να τις βρεις

Κάτι πιο σοβαρό. Το κεντρί (the sting, 1973) βλέπεται από κάποιον που δεν έχει γνώσεις από χαρτιά όπως εγώ ή τζάμπα το bandwidth

• Members
Δημοσ.

Κάτι πιο σοβαρό. Το κεντρί (the sting, 1973) βλέπεται από κάποιον που δεν έχει γνώσεις από χαρτιά όπως εγώ ή τζάμπα το bandwidth

Πάνε χρόνια από τότε που το είδα, αλλά ναι, βλέπεται άνετα

• Super Moderators
Δημοσ.
Πάντως σε λυπάμαι αν σε φτιάχνει να τι λες σε κάποιον σε forum.

Α ήρθε και ο kwsn. Πως λεμε καλώς τα τα παιδιά καλώς τα 3 - 0. Και ναι καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχεις κάποιες άγνωστες λέξεις (γιατί ξέρεις τις εξής δυο ΠΑΟ, παράγκα) αλλά μπορείς να ψάξεις στο internet να τις βρεις

μόνο εγώ βλέπω κάτι περίεργο εδώ? :o

δάσκαλε που δίδασκες :P

Δημοσ.
lucifer!!!! ουυυ-ουυυ δε μου λες, από διακοπές τι έχεις κανονίσει? oktoberfest, σευχέλλες, πες μας βρε

Έχω την εντύπωση ότι προσπαθείς να τον καθυστερήσεις :P

Δημοσ.
lucifer!!!! ουυυ-ουυυ δε μου λες, από διακοπές τι έχεις κανονίσει? oktoberfest, σευχέλλες, πες μας βρε

!!!

Τον Οκτώβριο θα πάω Βερολίνο-Αμβούργο-Κοπεγχάγη-Σκάγκεν για τα γενέθλιά μου!

12-21 Δεκέμβρη Νέα Υόρκη νέας βίζας θέλουσας και 23-4 Παρίσι-Βιέννη!

Το έχω ήδη κλειδώσει.

Δημοσ.
!!!

Τον Οκτώβριο θα πάω Βερολίνο-Αμβούργο-Κοπεγχάγη-Σκάγκεν για τα γενέθλιά μου!

12-21 Δεκέμβρη Νέα Υόρκη νέας βίζας θέλουσας και 23-4 Παρίσι-Βιέννη!

Το έχω ήδη κλειδώσει.

Πρώτον, ή θα τρέχεις πολύ στα γενέθλια σου, ή αυτά διαρκούν μια βδομαδα

Δεύτερον, αν πράγματι τα κάνεις όλα αυτά, you have a new enemy

Τρίτον, αχάριστε

σόρυ παίδες, έκανα ότι μπορούσα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...