Members gsarig Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Members Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Άσχετο, αλλά βρήκα τόσο βολικό το συγκεκριμένο site που θέλω κάπου να το ποστάρω : http://www.youdrive.gr/ Του δίνεις αφετηρία και προορισμό και σου λέει τί διαδρομή πρέπει να ακολουθήσεις για να φτάσεις (τί λεωφορεία / μετρό κλπ να πάρεις, ακόμα και σε ποια στάση πρέπει να κατέβεις και πόσο πρέπει να περπατήσεις) Βέβαια, είναι μόνο για Αττική, τουλάχιστον προς το παρόν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Καλό Φθινόπωρο κάτι έλεγες Lucifer? QQ σημαίνει crying ; ναι...
alexzzz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Και συνεχίζω την κουβεντούλα μπροστά στο τζάκι: "Ακούσατε ποιος πέθανε; Ο Χαρίλαος... Ναι, ναι... εκείνο το θηρίο. Σαν χθες το θυμάμαι που είχαμε γυρίσει από την 'ερμανία όπου πήγαμε για 'Γκαστ αρμπαϊτερ'. ΑΑΑααααΑΑΑΑχχχχχ.... ένας ένας την κάνουμε σιγά- σιγά"
MsquitoPrincess Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 QQ σημαίνει crying ; GOOGLE GOOGLE GOOGLE GOOGLE GOOGLE GOOGLE GOOGLE.......GOOGLE ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΠΙΑ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 GOOGLE GOOGLE GOOGLE GOOGLE GOOGLE GOOGLE GOOGLE.......GOOGLE ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΠΙΑ μην νευριάζεις το Insomnia έχει γίνει σαν την διαφήμιση της Nestlac για τον Jason_rethymno..."γιατί μαμαααααααααααααάαα??????"
parsifal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μην ταράζεσαι! Θα σου 'ρθει ντουβρουτζάς!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 ντουβρουτζάς! μην χρησιμοποιείς άγνωστες λέξεις γμτ, θα νευριάσει πάλι η MsquitoPrincess από την νέα απορία του Jason
MsquitoPrincess Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι όχι. Η κορυφή θα ναι τπτ: "τι εννοείς?γκουγκλ τι?" Θέλω να κλάψω.QQ.Εμπέδωση.
Sellers Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Και συνεχίζω την κουβεντούλα μπροστά στο τζάκι: "Ακούσατε ποιος πέθανε; Ο Χαρίλαος... Ναι, ναι... εκείνο το θηρίο. Ποιος καλέ? Εκείνος που δεν μιλούσε με την αδερφή του 5 χρόνια επειδή μαλώσανε τα συμπεθέρια μεταξύ τους. Που είχε ένα τριτοξάδερφο απο την Ρωσία που τους έστελνε λεφτά επειδή τους τα χρωστούσε και τελικά πέθανε και δεν πήρανε τα λεφτά τους. Τρέχανε θυμάμαι σαν τρελοί να δούνε τι θα (ι)γίνει με αυτήν την ιστορία και άκρη δεν βγάλανε. Εγω τα ξέρω επειδή για δικηγόρο πήρανε το Γιωργάκη της Χάραινας. (Σ.τ.μ η γυναίκα του Χάρη). Και ο Γιωργάκης τα είπε στην Χάραινα, αν και αυτή τα είχει δει νωρίτερα στο φλυτζανι (Μεγάλη πόρτα θα διαβείς σε 5... ) και η Χάραινα ήρθε μια μέρα κλαίγοντας και μου τα είπε επειδή κατηγορούσανε τον γιό της ότι φταίει, επειδή δεν ήταν καλός δικηγόρος. Ήταν τότε που πήγε στο νοσκομείο για το γλαύκωμα.... ... ... FF ... ... ... Εγώ μόνο ποτε θα πεθάνω δεν ξέρω.
alexzzz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιος καλέ? Εκείνος που δεν μιλούσε με την αδερφή του 5 χρόνια επειδή μαλώσανε τα συμπεθέρια μεταξύ τους. Που είχε ένα τριτοξάδερφο απο την Ρωσία που τους έστελνε λεφτά επειδή τους τα χρωστούσε και τελικά πέθανε και δεν πήρανε τα λεφτά τους. Τρέχανε θυμάμαι σαν τρελοί να δούνε τι θα (ι)γίνει με αυτήν την ιστορία και άκρη δεν βγάλανε. Εγω τα ξέρω επειδή για δικηγόρο πήρανε το Γιωργάκη της Χάραινας. (Σ.τ.μ η γυναίκα του Χάρη). Και ο Γιωργάκης τα είπε στην Χάραινα, αν και αυτή τα είχει δει νωρίτερα στο φλυτζανι (Μεγάλη πόρτα θα διαβείς σε 5... ) και η Χάραινα ήρθε μια μέρα κλαίγοντας και μου τα είπε επειδή κατηγορούσανε τον γιό της ότι φταίει, επειδή δεν ήταν καλός δικηγόρος. Ήταν τότε που πήγε στο νοσκομείο για το γλαύκωμα.... ... ... FF ... ... ... Εγώ μόνο ποτε θα πεθάνω δεν ξέρω. Σώπαινε βρε παιδί... Κάτι είχα υποψιαστεί από αυτά που μου είπε Συμέλλα προχτές στο μνημόσυνο της Καγκαϊνας αλλά είπα λάθος θα κάνω. Αυτηνής ο γιος είναι τελικά αυτό... πως το λένε... έλα μωρέ... μπα... μπα... μπαϊσεζουαλ... μπαϊσεξουαλ....τελοσπάντων αυτό που κουτσαίνει το πόδι του;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 bullshit crits you for 2034983049283409 damage You die...
poscaman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 κοιτα να δεις τι γινεται στη γειτονια κι εγω χαμπαρι δεν εχω. δε μου λετε,τα μαθατε για την τσουπα τη νιουτσικη του γιωργη του ταβερνιαρη που καημο το χε η μανα της να τηνε δωκει στον αγγελο του ζαβου.χαλασε το προξενιο πανω στην προικα.ο λεγαμενος ηθελε και την ταβερνα κι ο γιωργης ο ταβερνιαρης δεν του τηνε δινει,την θελει λεει να χει να απασχολειται τωρα που η γκολφω (σ.τ.μ. η γιδα) ψωφσ το ερμο...εγω του τα λεγα να μην τηνε βοσκαει το πρωι πριν βγει ο ηλιος γιατι βγαινουν τα τελωνια και τα βουρλιζουν τα καημενα τα ζωντανα,αλλα εκεινος το χαβα του...τι να πεις..
Sellers Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Άιντε σώπα τώρα, γιατί κιτόιχ έχουν αυτιά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.