Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σου ερχεται πμ με το μσν μου:lol::lol::lol:

evabb όχι να σε τρομάξω αλλά οι moderators έχουν ειδικές δυνάμεις, βλέπουν το mail σου και σου κάνουν add στο msn ετσιθελικά, απαντάνε σε κλειδωμένα θέματα και άλλα ωραία:P

perpendicular bisector

listen to the londoneer

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ο μητροπανος τι ειχε παθει ρε παιδια? κατι ελεγε ο λαζοπουλος χτες οτι τωρα ειναι μια χαρα..τι ειχε ομως?

ακυρο το βρηκα στο σκαι

Δημοσ.
evabb όχι να σε τρομάξω αλλά οι moderators έχουν ειδικές δυνάμεις, βλέπουν το mail σου και σου κάνουν add στο msn ετσιθελικά, απαντάνε σε κλειδωμένα θέματα και άλλα ωραία:P

και ποιος σου ειπε οτι εχω δωσει στο ινσομνια το mail που χρησιμοποιο για msn; για τα σαιτς παντα εχω μια διευθηνση γτπ :devil:

Δημοσ.

σωστή, εγώ έκανα την αλλαγή αργά (σε ανεξάρτητο του msn) και είναι κοινό στο insomnia

καλά λένε ότι οι αρκούδες είναι ξεφτέρια:P

Δημοσ.

θηλυκό πρέπει να είναι και το tv tuner μου που επιλέγει να μην πιάνει μόνο ΝΕΤ!! να μην μπορώ να δω μπάλα

και τι να δω μας πηδάνε και μας

Δημοσ.
δεν πιστευω ο γκαντεμης να ειμαι εγω;

Όχι, παιδί μου... το άλλο το κατσικοπόδαρο που χαίρετε κιόλας λέω.

Δημοσ.
Όχι, παιδί μου... το άλλο το κατσικοπόδαρο που χαίρετε κιόλας λέω.

μην τον παρεξηγεις ταυρος ειναι στο ζωδιο λογικο ειναι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
για να καθαρίσει το στρατόπεδο, eva τι ομάδα είσαι?

(υπόψη ο alexzz δεν είναι ακριβώς ανόρθωση :P)

ferrari

εεε σορρυ για ποδοσφαιρο μιλαμε; δεν βλεπω η αληθεια δεν με ενδιαφερει γενικως μονο F1 παρακολουθω. πλακα σου εκανα πριν αν παρεξηγηθηκες συγνωμη

Δημοσ.
(υπόψη ο alexzz δεν είναι ακριβώς ανόρθωση :P)

Ψέμματα λέει... από μικρό παιδί Ανόρθωση είμαι...

ΥΓ: και εκεί που γράφω.... γκολάκι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...