soturin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 σου ερχεται πμ με το μσν μου:lol: evabb όχι να σε τρομάξω αλλά οι moderators έχουν ειδικές δυνάμεις, βλέπουν το mail σου και σου κάνουν add στο msn ετσιθελικά, απαντάνε σε κλειδωμένα θέματα και άλλα ωραία perpendicular bisector listen to the londoneer
Toufas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 ο μητροπανος τι ειχε παθει ρε παιδια? κατι ελεγε ο λαζοπουλος χτες οτι τωρα ειναι μια χαρα..τι ειχε ομως? ακυρο το βρηκα στο σκαι
jason_rethymno Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Πω ο λαιμός μου και αμυγδαλές μου πονανε είμαι χάλια
evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 evabb όχι να σε τρομάξω αλλά οι moderators έχουν ειδικές δυνάμεις, βλέπουν το mail σου και σου κάνουν add στο msn ετσιθελικά, απαντάνε σε κλειδωμένα θέματα και άλλα ωραία και ποιος σου ειπε οτι εχω δωσει στο ινσομνια το mail που χρησιμοποιο για msn; για τα σαιτς παντα εχω μια διευθηνση γτπ
soturin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 σωστή, εγώ έκανα την αλλαγή αργά (σε ανεξάρτητο του msn) και είναι κοινό στο insomnia καλά λένε ότι οι αρκούδες είναι ξεφτέρια
soturin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 θηλυκό πρέπει να είναι και το tv tuner μου που επιλέγει να μην πιάνει μόνο ΝΕΤ!! να μην μπορώ να δω μπάλα και τι να δω μας πηδάνε και μας
alexzzz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Το γκαντέμη δες... με το που πόσταρε πέναλτι.
alexzzz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 δεν πιστευω ο γκαντεμης να ειμαι εγω; Όχι, παιδί μου... το άλλο το κατσικοπόδαρο που χαίρετε κιόλας λέω.
evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Όχι, παιδί μου... το άλλο το κατσικοπόδαρο που χαίρετε κιόλας λέω. μην τον παρεξηγεις ταυρος ειναι στο ζωδιο λογικο ειναι :lol::lol::lol::lol::lol:
soturin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 για να καθαρίσει το στρατόπεδο, eva τι ομάδα είσαι? (υπόψη ο alexzz δεν είναι ακριβώς ανόρθωση )
evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 για να καθαρίσει το στρατόπεδο, eva τι ομάδα είσαι? (υπόψη ο alexzz δεν είναι ακριβώς ανόρθωση ) ferrari εεε σορρυ για ποδοσφαιρο μιλαμε; δεν βλεπω η αληθεια δεν με ενδιαφερει γενικως μονο F1 παρακολουθω. πλακα σου εκανα πριν αν παρεξηγηθηκες συγνωμη
alexzzz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 (υπόψη ο alexzz δεν είναι ακριβώς ανόρθωση ) Ψέμματα λέει... από μικρό παιδί Ανόρθωση είμαι... ΥΓ: και εκεί που γράφω.... γκολάκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.