Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πλακίτσα ε;

οχι δεν κάνω πλάκα :-)

άσχετο στο ιάση ήμουν και κάπου κοντά στο εμπορικό της χάλα (νομίζω έτσι λεγόταν το μέρος, για περισσότερες info θα ρωτήσω το παιδί που με φιλοξενούσε) είδα ένα μαλίρου με γυαλί ηλίου και το πέρασα για εσένα (lucifer), παθαίνω μο*νοπλακα και λέω να φωνάξω ή όχι, αλλά εκεί που τον πέτυχα είχε γίνει και τροχαίο και είχε μπατσόνια δίπλα και είπα να μην επιβαρύνω την κατάσταση.

και ναι ποτε δεν αντιμετώπισα κατάσταση "πεσίματος". μια μαλακία με ταρίφα παίχτηκε και μέχρι εκεί.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

LOL!!!

Thresh τον έχεις πάρει από πίσω ε;;;;

wand of raise dead έχει ο άτιμος;

αλήθεια ξέρει πως δεν μετράνε στο ποστ-κάουντ;

Δημοσ.

ρε παιδια ξεκινησε απο παλια και θα απαντησει σε ολα τα θεματα. αισιως καποια στιγμη θα φτασει στο σημερα

Δημοσ.

Ατανσιόν, ατανσιόν!

Γνωρίζει κάποιος τι παίζεται με τις αγοραπωλησίες μαλλιών?

Ένας, εχμμ...φίλος μου, μπαίνει φαντάρος οσονούπω και αναρωτιέται αν αξίζει τον κόπο να μπει σ'αυτήν τη διαδικασία.

Που έχουν φτάσει οι τιμές? Πάει με το μέτρο ξερωγώ? Το πάχος μετράει? Ή το πως το χρησιμοποιείς?

Δεν μιλάμε για τίποτα υπερβολικό, μια απλή αλογοουρά, ούτε μικροσκοπική ούτε και σαν του αλόγου.

Από τη μία πλευρά έχω ακούσει τρελά ποσά(1000-1500 έπσιλον) και από την άλλη μια κομμώτρια που ρώτησα μου έβαλε συνομωσιολογικούς ψύλλους στ'αυτιά, ως προς την κατάληξη που μπορεί να έχουν οι τρίχες ως φορείς του DNA μου(του φίλου μου δλδ, χεχ).

Μιλήστε. Αξίζει?

Μην καταλήξουμε - worst case scenario - κατηγορούμενοι για κάποιο έγκλημα που δεν έχουμε διαπράξει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...