Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν και είναι οκ με το opacity τους τα πλαισιάκια ίσως το γρασίδι ως φόντο παραμένει κουραστικό φορ δη αϊ. Υπόθεση κάνω για πιο παρατεταμένη περιήγηση στο site, διυλίζω κόνωπα εδώ που τα λέμε.

Δεν θέλω να προσβάλλω το San Andreas αλλά σηκώνει δικό του site για τον Παοκ? Αν και γεωγραφικώς όλοι παόκια πρέπει να ναι εκεί

τώρα έγω σκέφτομαι ότι σε είχα για γαύρο και χαόνομαι... μη μας μπερδεύεις βραδυάτικα ω ρε αδερφε

Το γρασίδι είναι όντως αρκετά κουραστικό. Αλλά ας όψεται ο pantnick που ήθελε σώνει και ντε γρασίδι στο background. Έχω κάνει 100 αλλαγές (πιο σκούρο, πιο ανοιχτο κτλ κτλ) αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει.

Το site είναι για τον ΑΜΣ ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα, την ομάδα του χωριού Αγίου Ανδρέα. Έχουμε πολλούς Παοκτζήδες εδώ αλλά ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του Δημήτρη Παρίδη (παλιού παίκτη του ΠΑΟΚ που είναι από εδώ)

Εγώ παρόλο που χρόνια έπαιζα μπάλα και τώρα είμαι στην διοίκηση... ναι είμαι γαύρος :-)

Ο Μεγαλυτερος παοκ της Ελλαδας ;)

Πολλοι ποντιοι εκει μεσα...

Πόντιους να θέλεις... χαμός!!!

Δημοσ.
Δεν θέλω να προσβάλλω το San Andreas αλλά σηκώνει δικό του site για τον Παοκ? Αν και γεωγραφικώς όλοι παόκια πρέπει να ναι εκεί

τώρα έγω σκέφτομαι ότι σε είχα για γαύρο και χαόνομαι... μη μας μπερδεύεις βραδυάτικα ω ρε αδερφε

lolz-you-fail.jpg

Δημοσ.
17 Μαρτιου = Ο Ανθρωπος του Θεου...

αυτο ποτε δε το καταλαβα

http://www.eortologio.gr/data/bios.php/?id=84

να σου εξηγησω... ο Αλέξιος νυμφεύθηκε μια γυναίκα πού κι αυτή ήθελε να μείνει άγαμη. Όποτε συμφώνησαν να διατηρήσουν και οι δύο την παρθενία τους.

Δημοσ.

Κοιτά να δεις ποιος άλλος έχει το ίδιο όνομα με μένα... ένας ο aledjo και ένας ο Χουάνος ο παρθένος.

Δημοσ.

WD passport εξωτερικός 200gb τον βάζω στο pc και με γειώνει και δεν αναγνωρίζει τίποτα (σε άλλα pc όλα βαίνουν καλώς)...

Any ideas? (καλα τώρα ψάχνω για τπτ drivers αλλα είναι lazy search) ;p

Δημοσ.
WD passport εξωτερικός 200gb τον βάζω στο pc και με γειώνει και δεν αναγνωρίζει τίποτα (σε άλλα pc όλα βαίνουν καλώς)...

Any ideas? (καλα τώρα ψάχνω για τπτ drivers αλλα είναι lazy search) ;p

Αν τον βάζεις σε μπροστά usb, είναι συνήθες fail.

Δοκίμασε σε μία από τις πίσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...