Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπολογιστικό Κέντρο χωρίς να σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις μαζί σου κάποια αρχεία που χρειάζεσαι και έχεις κατεβάσει τοπικά; Καθόλου πρακτικό. Να το κάνετε θέμα...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οχι.

υπολογιστικο κεντρο που δεν σου δινει την δυνατοτητα να κατεβασεις torrent (!!!!) και να τα αποθηκευσεις σε σκληρους με εξωτερικη τροφοδοσια...

υπερβολικοι ειμαστε,το ξερω

Δημοσ.

Πραγματι εκει που εχεις κατεβασει το καυτες καλογριες νο.3, την δισκογραφια των pink floyd και 3-4 ταινιουλες ερχεται το Υ/Κ και στα χαλαει...

Δημοσ.

Δηλαδή, γίνεται με κάποιον τρόπο διάκριση μεταξύ USB mass storage devices που παίρνουν εξωτερική τροφοδοσία και αυτών που δεν παίρνουν; Π.χ. ενός απλού USB stick; Τινί τρόπω;

Δημοσ.
Δηλαδή, γίνεται με κάποιον τρόπο διάκριση μεταξύ USB mass storage devices που παίρνουν εξωτερική τροφοδοσία και αυτών που δεν παίρνουν; Π.χ. ενός απλού USB stick; Τινί τρόπω;

μα αυτο ειναι το θεμα οτι εχω τον wd passport poy den exei εξωτερικη τροφοδοσια....

edit poscaman εγω εχω δει εναν σε ενα pc που κατεβαζε ανετα απο τορρεντ...

edit 2 Τελικα μολις μκου αναγνωρισε το mypass μου :-). μαλλον εφταιγε το προηγουμενο pc. ελπιζω poscaman na μην εισαι στην σχολη γιατι βλεπω να ερχεσαι και να μου τον φερνεις στο κεφαλι :P

Δημοσ.

Γιατί εδώ και 2-3 μέρες ενώ κοιμάμαι νωρίς και πολύ, κουτουλάω μονίμως από την νύστα και το πρωί αργώ μισή ώρα να πάω στην δουλειά;

Δημοσ.

Απαίσια όνειρα δεν θυμάμαι αν βλέπω.

Όσο για το κλίμα μας και απαίσιο δεν είναι αλλά και δεν άλλαξε τα τελευταία χρόνια.

Κάπου αλλού είναι η λούμπα αλλά πάω να μου κάνω έναν καφέ.

Δημοσ.

Εμένα με άφηνε να αποθηκεύσω στο φλασάκι άλλα όχι στον WD Passport 320.

Όσο και να δοκίμασα δε με άφησε να γράψω τίποτα στον εξωτερικό.

Και poscaman,γίνεται και torrent απ'το υπολογιστικό πρέπει να σε πληροφορήσω. :P

Δημοσ.

δεν ειπα οτι δεν γινεται.ειπα οτι δεν ειναι εγκατεστημενο.παει ο καθενας με το utorrent του,το τρεχει,κατεβαζει οτι θελει και μετα παει σπιτι του.

απαραδεκτα πραγματα κατ'εμε.παλι καλα που κραταμε logs! :P

Δημοσ.
Alexzzz μηπως κοιμοσουν μπρουμητα;

Όχι. Ούτε τσούξιμο έχω το πρωί ;)

Είχα καιρό να δω ειδήσεις. Δεν ήξερα ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, είχα άγνοια.

Δημοσ.

Λοιπον για να ειμαστε και ον-τοπικ:

Με ποια σειρα προτεινετε να δει καποιος star wars νουμπας τις 6 ταινιες;

I,II,III,IV,V,VI ή IV,V,VI,I,II,III;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...