parsifal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Υπολογιστικό Κέντρο χωρίς να σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις μαζί σου κάποια αρχεία που χρειάζεσαι και έχεις κατεβάσει τοπικά; Καθόλου πρακτικό. Να το κάνετε θέμα...
poscaman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 οχι. υπολογιστικο κεντρο που δεν σου δινει την δυνατοτητα να κατεβασεις torrent (!!!!) και να τα αποθηκευσεις σε σκληρους με εξωτερικη τροφοδοσια... υπερβολικοι ειμαστε,το ξερω
Chrisxxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Πραγματι εκει που εχεις κατεβασει το καυτες καλογριες νο.3, την δισκογραφια των pink floyd και 3-4 ταινιουλες ερχεται το Υ/Κ και στα χαλαει...
parsifal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δηλαδή, γίνεται με κάποιον τρόπο διάκριση μεταξύ USB mass storage devices που παίρνουν εξωτερική τροφοδοσία και αυτών που δεν παίρνουν; Π.χ. ενός απλού USB stick; Τινί τρόπω;
red7genius Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δηλαδή, γίνεται με κάποιον τρόπο διάκριση μεταξύ USB mass storage devices που παίρνουν εξωτερική τροφοδοσία και αυτών που δεν παίρνουν; Π.χ. ενός απλού USB stick; Τινί τρόπω; μα αυτο ειναι το θεμα οτι εχω τον wd passport poy den exei εξωτερικη τροφοδοσια.... edit poscaman εγω εχω δει εναν σε ενα pc που κατεβαζε ανετα απο τορρεντ... edit 2 Τελικα μολις μκου αναγνωρισε το mypass μου . μαλλον εφταιγε το προηγουμενο pc. ελπιζω poscaman na μην εισαι στην σχολη γιατι βλεπω να ερχεσαι και να μου τον φερνεις στο κεφαλι
alexzzz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Γιατί εδώ και 2-3 μέρες ενώ κοιμάμαι νωρίς και πολύ, κουτουλάω μονίμως από την νύστα και το πρωί αργώ μισή ώρα να πάω στην δουλειά;
Members gsarig Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Members Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μήπως βλέπεις κουραστικά όνειρα;
Garnele Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Γιατί στην καβάλα έχετε απαίσιο κλίμα. Νο οφένς ντουντ ε.
alexzzz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Απαίσια όνειρα δεν θυμάμαι αν βλέπω. Όσο για το κλίμα μας και απαίσιο δεν είναι αλλά και δεν άλλαξε τα τελευταία χρόνια. Κάπου αλλού είναι η λούμπα αλλά πάω να μου κάνω έναν καφέ.
pappous_soulis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Εμένα με άφηνε να αποθηκεύσω στο φλασάκι άλλα όχι στον WD Passport 320. Όσο και να δοκίμασα δε με άφησε να γράψω τίποτα στον εξωτερικό. Και poscaman,γίνεται και torrent απ'το υπολογιστικό πρέπει να σε πληροφορήσω.
poscaman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 δεν ειπα οτι δεν γινεται.ειπα οτι δεν ειναι εγκατεστημενο.παει ο καθενας με το utorrent του,το τρεχει,κατεβαζει οτι θελει και μετα παει σπιτι του. απαραδεκτα πραγματα κατ'εμε.παλι καλα που κραταμε logs!
Chrisxxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Αφου αφηνει Flashakia παρτε ενα 16αρι ή 32αρι και κανε τη δουλεια σας. Alexzzz μηπως κοιμοσουν μπρουμητα;
alexzzz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Alexzzz μηπως κοιμοσουν μπρουμητα; Όχι. Ούτε τσούξιμο έχω το πρωί Είχα καιρό να δω ειδήσεις. Δεν ήξερα ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, είχα άγνοια.
CensoredX Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Λοιπον για να ειμαστε και ον-τοπικ: Με ποια σειρα προτεινετε να δει καποιος star wars νουμπας τις 6 ταινιες; I,II,III,IV,V,VI ή IV,V,VI,I,II,III;
parsifal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Με τη σειρά που γυρίστηκαν, όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.