Forum's King Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Είμαι ο λιγότερο γελοίος σ' όλο το φορυμ. Απορίες.
Toufas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Είμαι ο λιγότερο γελοίος σ' όλο το φορυμ. Απορίες.
kiriak Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Το σίγουρο είναι ότι η Αθήνα θα υποδεχτεί δυο νέα μεγάλα εμπορικά κέντρα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Το Golden Hall στο Μαρούσι και το Athens Heart επί της Πειραιώς και Χαμοστέρνας. *Στις 27 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένο να ανοίξει τις πύλες του το Golden Hall που ανήκει στη Lamda Development και βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του πρώην Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης στο Μαρούσι. Το Golden Hall βρίσκεται σχετικά κοντά στο The Mall. Εχει επιφάνια 58.000 τ.μ. και 220 καταστήματα που επίσης ανέπτυξε η Lamda Development και στο οποίο διατηρεί πλέον μειοψηφική συμμετοχή. Το νέο εμπορικό κέντρο έχει καθαρή εμπορική επιφάνεια 41.000 τ.μ. και έχουν μισθωθεί όλα τα καταστήματα εκτός από δυο μικρά που «κρατήθηκαν» για άλλους λόγους και απευθύνεται στα πιο εύρωστα κοινωνικά στρώματα σε σχέση με το The Mall. Το Zara Group θα δώσει το «παρών» μαζί με άλλες γνωστές διεθνείς φίρμες ενώ από ελληνικής πλευράς δίνουν το «παρών» η Notos Galleries και το πολυκατάστημα Attica. Επίσης, το 85% των επιχειρήσεων που θα στεγαστούν εκεί δεν θα έχουν παρουσία στο the Mall σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της Lamda Development. http://www.enet.gr/online/online_text/c=114,id=100575328 http://www.lamda-development.net/online/Projects.aspx?MenuCategId=172&MenuModuleID=36&MenuModuleTable=Real_Project&LevelNo=1&PageCounts=1
lefi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Είμαι ο λιγότερο γελοίος σ' όλο το φορυμ. Απορίες. Μην ανυσηχείς μπορείς και εσύ να γίνεις αν θες γελοίος είναι εύκολο.
klainmaingr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 μπλα μπλα μπλα Same shit και σε μένα.. Ενώ μου φαίνονται τρομερά οικεία το Ιntro και το τραγούδι δεν μου λένε τίποτα... Μμμμμμμ
alexzzz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Same shit και σε μένα..Ενώ μου φαίνονται τρομερά οικεία το Ιntro και το τραγούδι δεν μου λένε τίποτα... Μμμμμμμ Πλέον χαίρομαι με τα απλά... ότι θυμάμαι να οδηγάω... που μένω... και άλλα τέτοια
Olympos2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Έβρασα πατάτες μετά κατουρισα μεσ τη κατσαρόλα μετα από μισή ώρα έβαλα τραπέζι και για γαρνιτούρα έβαλα την ευκοίλια μου.Αν θέλετε μπορείτε να μου παραγγείλετε να φάτε
poscaman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 δωσε μου λιγο απο το χιουμορ σου πλς,το θελω για να ριχνω γκομενες τωρα που ο aledjo με ξεμπροστιασε
Absinthe Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 http://www.cosmopolitan.gr/forum_posts.php?tid=365 Ρε συ λιοπυρ, μπηκα να ριξω μια ματια στο λινκ που εδωσες απο περιεργεια (και καλα ) και εμεινα μαλακας. Μην ξανακουσω μαλακιες για αδυναμο φυλο, αθωα κοριτσακια και παπαριες γιατι θα τυπωσω το κοσμοφορουμ σε μπλουζακι και θα το δειχνω σε ολους εν οιδει επιδειξια. Οποιος τα πιστευει ακομα αυτα, μαλλον ζει στην Κινα του 18ου. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΣΤΟ ΗΘΩΝ. ΥΓ: καμενε καιζερ μην το δεις αυτο το ποστ.
poscaman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 ρε σεις,τι επαθε το παλλικαρι ο καιζερ; ελα ρε φερσου σαν αντρας,παρε το μπουκαλι το τζονι κι ελα να μας τα πεις (σοβαρα το λεω)
Lucifer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Ρε συ λιοπυρ, μπηκα να ριξω μια ματια στο λινκ που εδωσες απο περιεργεια (και καλα ) και εμεινα μαλακας. Μην ξανακουσω μαλακιες για αδυναμο φυλο, αθωα κοριτσακια και παπαριες γιατι θα τυπωσω το κοσμοφορουμ σε μπλουζακι και θα το δειχνω σε ολους εν οιδει επιδειξια. Οποιος τα πιστευει ακομα αυτα, μαλλον ζει στην Κινα του 18ου. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΣΤΟ ΗΘΩΝ. ΥΓ: καμενε καιζερ μην το δεις αυτο το ποστ. Που είναι το περίεργο με τα ποστ των γκομενακίων ρε παιδιά; Ωραία τα λένε κατά βάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.