Garnele Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Ξεκίνα με ένα ρέτζιστερ στο κοσμοπόλιταν (που είναι και αυτό που εννοούσα με το παραπάνω άντε) και βλέπουμε. Πήρα δημοσιογραφικό σήμερα, οπότε ίσως μου φανείς χρήσιμος σε/για κάποια μελλοντική έρευνα =)
parisb Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Αμ το cosmopolitan παει κ ερχεται, στο bourdela.com τι ζητα? http://64.233.183.104/search?q=cache:SVUqOL0k8VYJ:www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,24607.msg588086+evabb+cosmopolitan&hl=el&ct=clnk&cd=1&gl=gr&client=firefox-a
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 ξεκάρφωμα για τα κουνήματά σου ήταν αυτό ;
klainmaingr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 http://video.stumbleupon.com/#p=jigc65lq31 Great! video... great... Καλημέρα.
soturin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 o soturin ξεμπροστιασε την evabb λεγοντας οτι την πετυχε να ποσταρει σε πονηρο φορουμ... ρε σύντροφε debianα ντροπή... o liopyr ήταν γειά σου ρε σύντροφε one piecα (?λολ), το κούτελο παραμένει καθαρό Ρώτησα κάτι.Μόνο σε μένα αργεί το Ιnsomnia αυτην την ώρα? Αν δεν σου λέει κάτι κάποιος, τότε ή δεν του αργεί, ή του αργεί τόσο που θα απαντήσει σε κάνα δυο σελίδες, άσχετο, το πατρικό σπίτι είναι hotel μπόλικων αστέρων, πρωινάρα λέμε!!
Lucifer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Σήμερα, στο τμήμα εφηβικής και παιδικής γυναικολογίας, μας έφεραν ένα κοριτσάκι 11 χρονών, το οποίο είχε στον κόλπο του 11 τσιμπιδάκια. Από την κατάσταση του κάθε τσιμπιδακίου (σικ) και των ιστών, βγήκε το συμπέρασμα πως το κάθε ένα από αυτά τοποθετούνταν εκεί κάθε φορά που η μικρή είχε γενέθλια. Και μαντέψτε, δεν τα έβαλε η ίδια.
alexzzz Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Σήμερα, στο τμήμα εφηβικής και παιδικής γυναικολογίας, μας έφεραν ένα κοριτσάκι 11 χρονών, το οποίο είχε στον κόλπο του 11 τσιμπιδάκια. Από την κατάσταση του κάθε τσιμπιδακίου (σικ) και των ιστών, βγήκε το συμπέρασμα πως το κάθε ένα από αυτά τοποθετούνταν εκεί κάθε φορά που η μικρή είχε γενέθλια. Και μαντέψτε, δεν τα έβαλε η ίδια. Ε, όχι ρε πούστη μου... τι άρρωστοι είναι αυτοί ρε γαμώτο. Κρεμάλα ρε
Lucifer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Τουλάχιστον νοιώθω δικαιωμένος για τον αρνητισμό μου =ρ
poscaman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Σήμερα, στο τμήμα εφηβικής και παιδικής γυναικολογίας, μας έφεραν ένα κοριτσάκι 11 χρονών, το οποίο είχε στον κόλπο του 11 τσιμπιδάκια. Από την κατάσταση του κάθε τσιμπιδακίου (σικ) και των ιστών, βγήκε το συμπέρασμα πως το κάθε ένα από αυτά τοποθετούνταν εκεί κάθε φορά που η μικρή είχε γενέθλια. Και μαντέψτε, δεν τα έβαλε η ίδια. μια (ας το πουμε) λογικη εξηγηση απο τους γονεις/κηδεμονες σχετικα με πως και το γιατι;;;;
phsonia Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Lucifer, δε θέλω να το πιστέψω...Και οι γονείς ? και πως και γιατί και ακόμα ζούνε οι απίστευτοι @#%$@#%% και να μη πω τίποτα χειρότερο και .....δηλαδή τι ακολούθησε μετά τη διάγνωση ? και που ζούμε ? και..????
klainmaingr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Έχω γίνει ολόκληρος μαντράχαλος και το (σικ) ακόμα δεν το έχω καταλάβει.. :\ Είναι το λογικό (σίκ - τρόπος) η κάτι άλλο.. Explain plz... Καλά όσο για τα τσιμπιδάκια..
Members gsarig Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Members Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Έχω γίνει ολόκληρος μαντράχαλος και το (σικ) ακόμα δεν το έχω καταλάβει.. :\Είναι το λογικό (σίκ - τρόπος) η κάτι άλλο.. Explain plz... Καλά όσο για τα τσιμπιδάκια.. είναι sic και χρησιμοποιείται συνήθως για να υποδηλώσεις ότι εσκεμμένα γράφεις κάτι με αυτό τον τρόπο. Συνήθως το βλέπεις σε εσκεμμένα λάθη π.χ. το "τσιμπιδακίων (sic)" σημαίνει ότι ξέρεις πως ο συγκεκριμένος τύπος δεν υπάρχει, αλλά το γράφεις επίτηδες. Νομίζω πως είναι λατινικό και σημαίνει "έτσι", αλλά δεν παίρνω και όρκο
jason_rethymno Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Ξέρει κανείς τι σημαίνουν τα αρχικά r.i.p.?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.