Toufas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 1: δουλειά σε διεθνής εταιρία που ανοίγει παράρτημα σε μια χωρα για πρώτη φορα, 0 δημιουργικότητα απλά κανεις εντριβή σε ότι πουλάνε (που δεν είναι και τίποτα ξεχωριστό ) λεφτά normal + bonus από 1 ως 3 χιλιάρικα τον χρόνο 2: δουλειά που θα ειναι πιο δύσκολη, όλο αλλαγές στο τι κανεις (και μαθαίνεις) πιο κουραστική στο ότι κάθεσαι από το πρωί ως το βραδυ συνεχεια στο πόδι (ok για 4 μέρες την βδομάδα όμως) λεφτά 100 παραπάνω τον μηνα αλλα πιο καλο στο ότι μαθαίνεις πράγματα, αυτά που κάνουν είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντα μου κιόλας
Chrisxxx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Ε το 2 ρε συ (αφου ειναι με στα ενδιαφεροντα σου)... Εκτος αν ειναι ευκολο να πιασεις τα bonus στο 1.
soturin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 To 2 εφόσον είναι 4 μέρες τη βδομάδα. Αν μιλάμε για μαγειρική (υποθέτω) δεν πρέπει να χεις και καμιά προετοιμασία (homework) στις τρεις υπόλοιπες μέρες όποτε θα γεμίζουν οι μπαταρίες φαντάζομαι. Κι αν όλο μαθαίνεις δεν θα είναι bonus για επόμενη ίσως δουλειά? Το 1 μου φαίνεται πολύ ψυχοφθόρο πάντως. πάει το sumosan? και ήλπιζα σε κέρασμα okonomiyaki
Toufas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 bonus = tips στο 1, απλα δεν ειναι κατι που βοηθαει μακροπροθεσμα. sumosan ειχαμε το "οταν εχουμε δουλεια θα εισαι εδω αλλιως πηγαινε σπιτι να αραξεις"
phsonia Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 1: δουλειά σε διεθνής εταιρία που ανοίγει παράρτημα σε μια χωρα για πρώτη φορα, 0 δημιουργικότητα απλά κανεις εντριβή σε ότι πουλάνε (που δεν είναι και τίποτα ξεχωριστό ) λεφτά normal + bonus από 1 ως 3 χιλιάρικα τον χρόνο2: δουλειά που θα ειναι πιο δύσκολη, όλο αλλαγές στο τι κανεις (και μαθαίνεις) πιο κουραστική στο ότι κάθεσαι από το πρωί ως το βραδυ συνεχεια στο πόδι (ok για 4 μέρες την βδομάδα όμως) λεφτά 100 παραπάνω τον μηνα αλλα πιο καλο στο ότι μαθαίνεις πράγματα, αυτά που κάνουν είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντα μου κιόλας Όπου κατάλαβες ότι είναι καλύτερα από το interview. AΝ και καλό να τρέξεις λίγο στο 2 για να μπορείς να διαλέξεις το επόμενο βήμα έχοντας εμπειρία αν δεν αντέξεις τη κούραση.
Toufas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 από το γραφείο που μου βρήκε την δουλειά μου είπε ότι στο πρώτο θα έχω εξειδίκευση στο κρέας και θα αποκτήσω αρκετή γνώση σε αυτό. ο αρχή chef τις εταιρίας που μου μίλησε και μου πρόσφερε την δουλειά έχει περάσει από πολύ καλά μαγαζιά πιο πριν... δεν ξέρω τι να κανω chain: http://www.themeatandwineco.com/ review απο sydney http://www.eatability.com.au/au/sydney/the_meat_and_wine_co/ μικρο: http://www.northbankrestaurant.com/index.htm review http://www.london-eating.co.uk/30963.htm
wizzy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 αν θα δουλεύεις κοντά στον αρχηchef, θα πρότεινα να πας εκεί (στο 1), να μάθεις ότι μπορεί να σου διδάξει, 1-2 χρόνια (?? υποθέτω, δεν ξέρω) και μετά ανοίγεις φτερά για κάτι καλύτερο.
Toufas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 αυτο σκεφτομουν και εγω...για να ειναι εκει αυτος κατι θα ξερει παραπανω
washcloud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 ...εγώ θα έλεγα καλύτερα μη σε ζαλίζει το τί δίνει η μια δουλειά και τί η άλλη (ποτέ σχεδόν δε βγαίνει άκρη σε τέτοια διλλήματα) - καλύτερα δες ΕΣΥ τί θες να κάνεις με το χρόνο σου (τον τόπο, τις συνήθειες, τη ζωή σου κτλ, αν θες να ξεκολλήσεις απ΄τα ναρκωτικά πχ άλλαξε τα πάω κάτω, μη συνεχίζεις να διαβάζεις το ποστ, τρέχα, μάζεψε μια βαλίτσα, φεύγα, ενώ αν γουστάρεις την pub της γειτονιάς μην την πουλάς για τα παραπάνω φράγκα) (τέτοια φάση). Μην προσπαθείς να δεις ποια δουλειά σε συμφέρει, δες εσύ σε ποιά συμφέρεις ...But that's just me. (u can always also flip a coin) *α, κι άμα δεν κάνω quote την ΠΟΣΤΑΡΑ του Kοσμά Γρρρ (κι ας μπαγιάτεψε ήδη) , θα πάθω : Σήμανση Εγνατίας οδού στα Ιωάννινα ΧοΧοχΟχΟχοαχΟΟΧοχοΟΧΟΧΟοοχχοΟοχοΟΧΟοοχΟΧΟΟ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΑΙΧΤΟΟ! (λυώνω ρε πστ μ ! )
liopyr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Γ@μι!εται σε πολλους η forthnet τις τελευταιες ωρες, η να την ψαξω με το κωλο router μου?
soturin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 ...εγώ θα έλεγα καλύτερα μη σε ζαλίζει το τί δίνει η μια δουλειά και τί η άλλη (ποτέ σχεδόν δε βγαίνει άκρη σε τέτοια διλλήματα) - καλύτερα δες ΕΣΥ τί θες να κάνεις με το χρόνο σου (τον τόπο, τις συνήθειες, τη ζωή σου κτλ, αν θες να ξεκολλήσεις απ΄τα ναρκωτικά πχ άλλαξε τα πάω κάτω, μη συνεχίζεις να διαβάζεις το ποστ, τρέχα, μάζεψε μια βαλίτσα, φεύγα, ενώ αν γουστάρεις την pub της γειτονιάς μην την πουλάς για τα παραπάνω φράγκα) (τέτοια φάση).Μην προσπαθείς να δεις ποια δουλειά σε συμφέρει, δες εσύ σε ποιά συμφέρεις αν ο Toufas δεν συγκινήθηκε, δάκρυσε και δεν άρχισε να τρέχει στους δρόμους τραγουδώντας, τότε δεν έχει ψυχή
aledjo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Γ@μι!εται σε πολλους η forthnet τις τελευταιες ωρες, η να την ψαξω με το κωλο router μου? και δω τα ιδια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.