soturin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 ο thresh είναι μέλος του LOTR crusade, λίγα για τον σύντροφο φοβερός κλάνας ο forum's king, ε, τακλιν στην πάσα από ελεύθερο, μαθητή
Forum's King Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 7.Φοβερός τύπος ο Forum's King. To 'χει κάψει ο τύπος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Έρχομαι Λoβο αύριο.Έιντουρ αδερφός του Έομερ ξάδερφος του Έοντεν το γένος Γκούντιονσεν. Πάρε μου Μίλαν. Λοβοτομή? (yes failed γενεολογικό )
Freakster Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Αφήστε τα μίση και μπείτε για κάνα φίφα. Μπανιο και σε 15 λεπτά klainmaingr is online (προς toufas alexzzz freakster) Την Τρίτη θα έχω τον wireless adapter για να ξαναμπω online και μετά όσο fifa θες
klainmaingr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Την Τρίτη θα έχω τον wireless adapter για να ξαναμπω online και μετά όσο fifa θες Δεν σε έπεισα να πάρεις 20 μέτρα ehternet ε? Είχα στο παλιό μου σπίτι τόσο και το έστελνα απο την ταράτσα στον 2ο (twmn εποχή). Δεν είναι κακό Αλήθεια, είναι που είναι οι συνδέσεις μας χάλια.. το wireless δυστυχώς θα σου σπάσει τα νεύρα :\ (μακάρι να κάνω λάθος). Πάντως για παιχνίδια τύπου cod που τα ms μετράνε.. εκεί θα είναι το μπατιρντί το μεγάλο.
Freakster Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μίλα για τη δικιά σου σύνδεση ε 1020 upload και 12800 κάτι download δεν 'κακό δεν 'κακό
KWSN_Men Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 KWSN_Men θα σου απαντούσα καταλλήλως αλλά αύριο πρέπει να πάω κτηματολόγιο…έχω να δηλώσω 47 δικαιώματα οπότε πρέπει να σηκωθώ πρωιΚατάλαβες??? κοντό είναι το μάτι σου 1. Ας ήσουν από Λευκάδα που τα δηλώσαμε πρώτοι στην Ελλάδα (και τρέχουμε στα δικαστήρια εδώ και 2+ χρόνια). 2. ΕΙΝΑΙ κοντή. Είμασταν συμμαθητές στο λύκειο και από τα 17 της ΔΕΝ ψήλωσε.
Houston Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 2. ΕΙΝΑΙ κοντή. Είμασταν συμμαθητές στο λύκειο και από τα 17 της ΔΕΝ ψήλωσε. να μου την γνωρίσεις
Nauseas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Θέλω να αγοράσω φτηνό φορτιστή για τον mp3 player μου. Ψάχνοντας στο γνωστό ηλεκτρονικό παζάρι, βρήκα πολλούς φορτιστές αλλα όλοι με μπρίζα αγγλίας Υπάρχει adaptor για να μπορώ να τον χρησιμοποιήσω ελλάδα? Η τάση και τα Hz της αγγλίας είναι ίδια με τα δικά μας οπότε το μόνο στο οποίο διαφέρουμε είναι το σχήμα της μπρίζας? Γιατι σε αντίθετη περίπτωση το mp3 player μάλλον θα τιναχτεί..
wizzy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Η τάση και τα Hz της Αγγλίας είναι ίδια με της Ελλάδας. Adaptors θα βρεις σε κάθε κατάστημα ηλεκτρονικών που σέβεται τον εαυτό του (ΑΚΤΙΝΙΟΝ, ΡΑΔΙΟ Κατουμάς και άλλα που τώρα δεν θυμάμαι).
Nauseas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Η τάση και τα Hz της Αγγλίας είναι ίδια με της Ελλάδας. Adaptors θα βρεις σε κάθε κατάστημα ηλεκτρονικών που σέβεται τον εαυτό του (ΑΚΤΙΝΙΟΝ και άλλα που τώρα δεν θυμάμαι). Ευχαριστώ πολύ
KWSN_Men Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Η τάση και τα Hz της Αγγλίας είναι ίδια με της Ελλάδας. Adaptors θα βρεις σε κάθε κατάστημα ηλεκτρονικών που σέβεται τον εαυτό του (ΑΚΤΙΝΙΟΝ, ΡΑΔΙΟ Κατουμάς και άλλα που τώρα δεν θυμάμαι). Αγγλία 240 Volts, Ελλάδα 220 Volts. Ευτυχώς όμως, οι συσκευές είναι βαθμονομημένες στα 230 με +/- 10%.
Absinthe Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Εχω σκαλωσει. Πως απενεργοποιουμε την επιλογη να δειχνει στο τελος του αρχειου το ειδος του? Δηλαδη, π.χ να μην λεει amazingthreesome.zip αλλα amazingthreesome σκετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.