Garnele Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μόνο αν ήταν αδερφός μου. Τώρα χέστηκα. Απλά γελάω.
washcloud Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 ...άσχετο, αλλά google translation has still many breads to eat (πώς μου 'ρθε κι έβαλα την υπογραφή μου εκεί για μετάφραση, κι ορίστε ένα αποτέλεσμα που θα ζήλευε κι ο jimarass*...) *...no offense man, αλλά έχω κάψει εγκέφαλο σε κουβέντες μαζί/και χώρια σου... (anybody feel free to χώσει to me too)
Garnele Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Και το μπαμπελφις επίσης. Right ! now ! ha ha ha ha ha Δικαίωμα! τώρα! εκτάριο εκτάριο εκτάριο εκτάριο εκτάριο
parsifal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μπορείς να βελτιώσεις το αποτέλεσμα, αν μετά από κάθε σημείο στίξης αφήνεις έναν χαρακτήρα κενού: If the kaloskeftei one, the computer looks terrible in women: There is no day that does not break your nerves. You have to be continually on hand in his pocket. You can get incredible. You play games. Your life will never be the same without him. You might be betrayed by one moment to another. And above all, can spend a life with him, but it is certain that we will never know 100% ...
frenzy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Αν συγκρίνεις την μεταφρασμένη και την οριτζιναλ υπογραφή, έχουν την ίδια σημασιολογική βαρύτητα...
washcloud Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 ...άλλος κανείς ; Τώρα που γυρίζει ; (μάλλον πικ το κόβω να πέφτει...)
poscaman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 τις καλησπερες μου. Γλιτωσα απο τα κοπελια εκει κατω στη Κρητη καθως και απο τον μαυρο που με κυνηγουσε στο Βαρελαδικο και τωρα με λενε Δημητρη και ειμαι καλα
Chrisxxx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Γιατι παληκαρι μου σε κυνηγουσε μαυρος σε βαρελαδικο;
poscaman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 οχι ετσι λεγοταν το μαγαζι.ηταν ενας μαυρος σοουμαν στο κλαμπ αυτο και εκανα την παπαρια να παω στο σταντ που χρησιμοποιουσε αυτος με το αισθημα αγκαζε.δεν ηξερα-δεν ρωταγα;; ε και σε μια φαση ενιωσα καποιον να με εχει κανει αγκαλιτσες.ε,και τοτε πηρα χαμπαρι τον μαυρο,ενας γορρυλας 2 μετρα υψος και κατι πλατες 1,5 μετρο. αυτα.... αργοτερα ο μαυρος ξεσαλωσε,αρχισε να ανεβαινει στην μπαρα,να βγαζει μπλουζες πελατων,να ανεβαζει γκομενες στο σταντ του για να χορεψουν κι αλλα τετοια...
Forum's King Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Αυτοδιαγραφείτε όλοι εις ένδειξη πίστης κ υπακοής στο Βασιλέα υμών. Ζίοτυ ηπθέ νσιοδάρτλιεσας
liopyr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Ο Forum's King ειναι ο Στεφανος Χαρης του insomnia. Αποκαλυψου τωρα ποιος εισαι με pm, και δεσμευομαι να μην το πω πουθενα. Αλλιως θα σε βρω μονος μου και θα σε ξεμπροσθιασω σε ανυποπτη στιγμη. Και αυτο δεν ειναι απειλη. Ουτε προειδοποιηση. Ειναι στυγνος εκβιασμος.
wizzy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 εγώ προτείνω στον ΗAL9000 να κάνει για μία ώρα super-douper-uber-alles-administrator τον Forum's King, έτσι για να δούμε τι θα κάνει. Δεν μπορεί, δεν είναι δυνατόν να σκατέψει το forum τόσο πολύ!
Erunildo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Τι εγινε τελικα με την υποτιθεμενη επισκεψη εξωγηινων στις 14/10; Παρακολουθησε κανεις την ολη φαση να μας πει γιατι δεν ηρθαν; :Ρ
washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 οχι ετσι λεγοταν το μαγαζι.ηταν ενας μαυρος σοουμαν στο κλαμπ αυτο και εκανα την παπαρια να παω στο σταντ που χρησιμοποιουσε αυτος με το αισθημα αγκαζε.δεν ηξερα-δεν ρωταγα;;ε και σε μια φαση ενιωσα καποιον να με εχει κανει αγκαλιτσες.ε,και τοτε πηρα χαμπαρι τον μαυρο,ενας γορρυλας 2 μετρα υψος και κατι πλατες 1,5 μετρο. αυτα.... αργοτερα ο μαυρος ξεσαλωσε,αρχισε να ανεβαινει στην μπαρα,να βγαζει μπλουζες πελατων,να ανεβαζει γκομενες στο σταντ του για να χορεψουν κι αλλα τετοια... ...επιτέλους η πλήρης ισότης που αναμονούσαν οι κυρίες της ελληνικής κοινωνίας. Κάποτε οι μανάδες λέγανε στα κορίτσια τους "να μην ντύνεσαι προκλητικά.να μη μιλάς με αγνώστους.να μην αφήνεις να σε αγγίξουν.μην πηγαίνεις βράδυ στα μαγαζιά μόνη.πρόΣΕΞε μη σε βιάσουν πουθενά". Ήρθε η ώρα ν' αρχίσουν να λένε ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ τα ίδια και στ' αγόρια τους. Τι εγινε τελικα με την υποτιθεμενη επισκεψη εξωγηινων στις 14/10; Παρακολουθησε κανεις την ολη φαση να μας πει γιατι δεν ηρθαν; :Ρ ...τί εννοείς "δεν ήρθαν". Για άνοιξε την τηλεόρασή σου. Εγώ βλέπω πολλούς εδώ και καμμία ώρα σε όλα τα κανάλια. (δεν ήρθαν, γιατί είναι εδώ καιρό τώρα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.