antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Ρε συ .. Το ρόζ κινητό προφανώς δεν θα το έπαιρνα για ιδία χρήση Εσύ βαριέσαι περισσότερο κι από μένα Βασικά σκεφτόμουν κάτι σε φούστα-μπλούζα αλλά ξεφεύγει απ τις καλλιτεχνικές μου ικανότητες.
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 εε...δηλαδή το offtopic έγινε...gaytopic? 2. Δεν επιτρέπονται εκφράσεις που θίγουν φιλοσοφικές, σεξουαλικές, πολιτικές, αθλητικές ή άλλες προτιμήσεις του κάθε μέλους. Μην το λες τόσο... straight, γιατί θα κάνει κανα report και θα μας το κλείσει.
alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Υπήρχε τέτοιος κανόνας; Πως μου είχε διαφύγει τόσο καιρό;
status Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 1) Αυτός είναι ροζ κ έχει και ροζ κινητό...:Ρ 2) οκ το διατυπώνω αλλιώς..."To οfftopic έγινε ΤΖΕΙτόπικ;"
klainmaingr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 antonl κάτι τέτοιο; Λοιπόν εγώ κόβω γιατί ξέρω οτι κατάντησε αηδία...
washcloud Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 κατά τα άλλα... την tv την ψάχνει αυτός που ήθελε να αγοράσει >το ροζ κινητό μου ... αρά καλά έκανε ο soturin!!! Prt Scrn New / Bitmap image δεξί / Εdit Paste ...σουξουμουξου... Save As / JPEG ...θυμάται κανείς το τηλ. της εκπομπής του Ευαγγελάτου; Έτσι για να μην ακούσουμε καμμιά μέρα αηδίες του τύπου "τί λέτε ρε, ποιό ροζ τηλέφωνο" κλπ... (...καλημέρα γείτονα )
alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 γιατί ξέρω οτι κατάντησε αηδία... σους βρεεεεε.....
soturin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Soturin... στην περιοχή μήπως έχεις γράψει κάτι λάθος; (αλλαγή θέματος... για να δούμε, θα πιάσει; ) δεν κατάλαβα τι εννοείς ό,τι και να τανε δεν έπιασε μουχαχαχαχα βρήκα και συλλεκτική φωτό της γειτονιάς
washcloud Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μην το λες τόσο... straight, γιατί θα κάνει κανα report και θα μας το κλείσει. don't worry ρε αγόρι - δε θα τολμήσει, γιατί θα κάνουμε ατάκα report για τον ΠΑΟΚ St. Andreas.... 2. Δεν επιτρέπονται εκφράσεις που θίγουν φιλοσοφικές, σεξουαλικές, πολιτικές, αθλητικές ή άλλες προτιμήσεις του κάθε μέλους. we got him by the balls
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 don't worry ρε αγόρι - δε θα τολμήσει, γιατί θα κάνουμε ατάκα report για τον ΠΑΟΚ St. Andreas.... we got him by the balls χαχαχαχαχαχα
status Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 don't worry ρε αγόρι - δε θα τολμήσει, γιατί θα κάνουμε ατάκα report για τον ΠΑΟΚ St. Andreas.... we got him by the balls χααχαχχαχα καλό:Ρ Χμ πρέπει να σχολάσω...το ξέχασα.:Ρ
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Επίσης αυτός με τη φουστίτσα δε φαίνεται σαν να κάνει houla hoop; Να κάπως έτσι:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.