Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγνώμη που διακόπτω την συζήτηση περί λίνουξ (παρεμπιπτόντως, Έλενα τσέκαρε πέρα από τα προαναφερθέντα mandriva, ubuntu κλπ, και το PClinuxOS, το βρήκα πολύ φιλικό και βολικό στην πρώτη μου επαφή με λίνουξ). Μήπως ξέρει κανείς - μπορεί να καταλάβει - δεν βαριέται να τσεκάρει αν αυτό το dvd player που θα βγάλει το lidl από δευτέρα θα παίζει τα .avi και .divx βίντεά μου;;; Γιατί δεν αναφέρει πουθενά divx, όπως αναφέρει το παλιό σιλβερκρεστάκι μου...

Ευχαριστώ...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νάστε ευτυχείς που ο πόντιος σας έδωσε πάσα σε άδειο τέρμα....

@Λεφτέρης:Τους υπότιτλους να προσέχεις,δεν μπαίνουν σε δεύτερη σειρά,όπως έχει αναφερθεί...

Δημοσ.
Νάστε ευτυχείς που ο πόντιος σας έδωσε πάσα σε άδειο τέρμα....

Μα όταν έκανα την πάσα έψαχνα για παρηγοριά... αλλά αυτοί οι παλιοχαρακτήρες δεν με καταλαβαίνουν.

Δημοσ.

@lefterman: Όταν στο "τύποι αναπαραγωγής" βλέπεις στο ίδιο πεδίο τα strings "DVD+R", "DVD-R", "WMA", "MP3", "CD-RW", "JPEG", το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια :P

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

@Λεφτέρης:Τους υπότιτλους να προσέχεις,δεν μπαίνουν σε δεύτερη σειρά,όπως έχει αναφερθεί...

Εννοείς ότι δεν δείχνει 2 σειρές υποτίτλων, αλλά μόνο μία; Πού έχει αναφερθεί, να διαβάσω κι εγώ;

@lefterman: Όταν στο "τύποι αναπαραγωγής" βλέπεις στο ίδιο πεδίο τα strings "DVD+R", "DVD-R", "WMA", "MP3", "CD-RW", "JPEG", το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια :P

περκέ;; :-)

Δημοσ.

Περκέ μου ακούγεται λίγο "χώστα όλα μέσα", ανεξαρτήτως του αν πρόκτειται για formats ή για τύπους δίσκων.

Anyway, εντάξει, είμαι και λίγο κακός εδώ που τα λέμε :devil:

Δημοσ.

βάλε και το πιατάκι του καφέ αμαλάχει, κάτι θα σου παίξει :lol::lol::lol:

Πάντως το παλιό μου σιλβερκρεστ μαμεί και δέρνει, παίζει τα πάντα και παντού...

Δημοσ.

leftermann εκ πρώτης φαίνεται πως δεν παίζει divx οπότε πάνε για άλλα.

Και το πιο πιθανό είναι να το είχε πρώτη μούρη σαν spec. Και γω έχω ένα παλιό mini silvercrest απο lidl και βγήκε μια χαρά.. αλλα εκείνο ήταν σαφέστατο οτι τα έπαιζε..

Δημοσ.

η πιο πρωτοτυπη βιτρινα μαγαζιου ισως

σε καθε παπουτσι εκτος απο την τιμη αναφερει που βρισκεται μεσα το μαγαζι

πχ πισω απο το ψιγιο δηπλα στο τουλαπη κλπ.............

post-1431-129062976136_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...