Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ λεφτερμαν : λογικά, την σήμερον ημέρα, λίγο δύσκολο να βγάινει μηχάνημα να μην παίζει ντιβέξ...

(και στο κάτω-κάτω, στο λιντλ έχεις 30ντέι μάνι μπακ -νο κουέστιονς ασκτ- γκαραντί. Οπότε βουρ για 'μενα)

να με συγχωρεί η κοινότητα (του οφτόπικ), αλλά σήμερα δεν έιχα έμπνευση...

newbitmapimagegw8.jpg

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια απάντηση στον άσχετο.. Πες κατεβαίνω ερμού κοντά αύριο, νύχτα.. Στο γυρισμό έχει εκεί γύρω ταξί ε; Κάποια πιάτσα or something?

Δημοσ.
Μια απάντηση στον άσχετο.. Πες κατεβαίνω ερμού κοντά αύριο, νύχτα.. Στο γυρισμό έχει εκεί γύρω ταξί ε; Κάποια πιάτσα or something?

Nαι, έχει πιάτσα στο μοναστηράκι.

Δημοσ.
leftermann εκ πρώτης φαίνεται πως δεν παίζει divx οπότε πάνε για άλλα.

Και το πιο πιθανό είναι να το είχε πρώτη μούρη σαν spec. Και γω έχω ένα παλιό mini silvercrest απο lidl και βγήκε μια χαρά.. αλλα εκείνο ήταν σαφέστατο οτι τα έπαιζε..

Κι εγώ αυτό φοβάμαι... Αλλά ο σύντροφος washcloud έχει δίκιο που λέει...

@ λεφτερμαν : λογικά, την σήμερον ημέρα, λίγο δύσκολο να βγάινει μηχάνημα να μην παίζει ντιβέξ...

(και στο κάτω-κάτω, στο λιντλ έχεις 30ντέι μάνι μπακ -νο κουέστιονς ασκτ- γκαραντί. Οπότε βουρ για 'μενα)

οπότε, λέω να πάω να το χτυπήσω. Δεν είναι για μένα, για τον αδερφό μου είναι που μένει εκτός Σαλονίκης και δεν έχει πρόσβαση σε lidl. Εγώ έχω παλιότερο μοντέλο της silvercrest, σκυλί μαύρο, καταπληκτικό μηχάνημα.

Το τσιμπάω, το δοκιμάζω, αν δεν παίζει το επιστρέφω και με τα λεφτά ψωνίζω βέλτινς και βουρστ. Καλή φάση :-)

Θένξ εβρυμπόντυ...

Δημοσ.

...μδγ, γιατί το κουράζουμε με το πλέηερ ;

ΤΩΡΑ182.gif

έκανα τον κόπο και τσέκαρα το λινκ-λ , και βλέπω ότι λέει "MPEG-4".

...άσε λοιπόν τα βουρ στα βουρστ κακέ αδερφέ...:P

...κατάφερα κι έσπασα την οθόνη του 6510...tinysmile_cry_t4.png

Δημοσ.

μάαααστα, μάααστα...

Ας παραβλέψω ότι τώρα, μετά από τόση κουβέντα, έκανες τον κόπο να δεις για τι πράγμα μιλάμε.

Ας παραβλέψω επίσης ότι εμμέσως πλην σαφώς με κατηγορείς ως κακό αδερφό γιατί πέρασε (απλά πέρασε) από το μυαλό μου η πιθανότητα τσιμπουσίου.

Πες μου τώρα, το δικό μου που παίζει divx και mpeg4, τί παραπάνω παίζει από αυτό που παίζει μόνο mpeg4;;;; Α;

Δημοσ.

όχι, το κλίκαρα. Τί κατάλαβα όμως που το κλίκαρα; Ε; :o

Τεσπά, από ότι φαίνεται, το δευτεριάτικο τσιμπούσι με βέλτινς και βουρστ ακυρώνεται μέχρι νεοτέρας. Δεν πειράζει, το καρντάσι να 'ναι καλά (και να βλέπει καλά τα ντιβέξια του...)

-----Προστέθηκε 31/10/2008 στις 11 : 53 : 23-----

εεεε, τώρα το είδα αυτό. έσπασες την οθόνη του 6510; Έσπασες την οθόνη του 6510; Τι στον λούτσο του έκανες; Το ξέχασες στις γραμμές του τρένου; Είχε φάει αναρίθμητες βουτιές από το πάνω κρεβάτι στον στρατό στα νιάτα του. Κιχ δεν έκανε, μάζευα καπάκια, σιμ, μπαταρίες και όλα οκ.

Δημοσ.

Γιατί όλοι λένε "κινέζικα" τους χαρακτήρες που εμφανίζονται με λάθος encoding; Δεν είναι εκνευριστικό; :P

Δημοσ.

Τους λένε και «Αλαμπουρνέζικα», που είναι άκρως ρατσιστικό: Τελικά κανένας δε σκέφτεται πώς νοιώθουν οι καημένοι οι Αλαμπουρνέζοι με αυτήν την ιστορία. Σκέτα ράκη θα είναι οι άνθρωπες...

Δημοσ.

@ λεφτερμαν :

ντιβέξ , έιβιάι(άβι) = εμπέγκ τέσσερα...ls5jqghgx2fggvdb7m9e76rwb9.gif

...όσο για το 6510, ασταναπαν...:-(

...που λέγαμε δεν πιάνει παρά κοσμοτέτοια ; Ε, ΜΗΝΕΣ μετά, βρέθηκα Σαλόνικα, το παίρνω απ΄το φιλαράκι, βάζω ΤΙΜ σιμ και ΕΧΕΙ σημ ! Γυρνάω σπίτι, πάω να βάλω την ίδια σιμ - τίποτις...Βάζω βόδιαφον, σκατά...Βάζω κόσμο, απόσκατα...Λέω μη δεν κάνει επαφή, το πιέζω με τα δάχτυλα στο ύψος που υποτίθεται είναι η κεραία (εσωτερικά) με μια βόντα μέσα - ιτ γουώρκς ! ...μετά από λίγο δεν γουώρκς. Το ανοίγω (έχω τορξ κατσαβιδέισον), καθαρίζω επαφές, σούξια-μούξια, το κλέινω - γουώρκς !...μετά από λίγο ξαναπσοφάει το σημ . ...κάνω να το ξαναπιέσω - ΚΡΑΚ! - ...γαμώ τις οθόνες σας λέω...Σα να έκανε κρακ ΚΑΙ μέσα μου... Τέσπα ΘΕΛΩ να το αναστήσω, κι ας μου βγει κι ο κούκος αηδόνης (λόγω παλαιότητας οθόνης). Θα πάω μια μέρα εις τον Γερμανόν... (οι Γερμανοί όχι μόνο ξανάρθανε, αλλά κάναν και φραντσάι...)

Δημοσ.
Τους λένε και «Αλαμπουρνέζικα», που είναι άκρως ρατσιστικό: Τελικά κανένας δε σκέφτεται πώς νοιώθουν οι καημένοι οι Αλαμπουρνέζοι με αυτήν την ιστορία. Σκέτα ράκη θα είναι οι άνθρωπες...

Πρωτεύουσα της Αλαμπουρνεζίας;;;

Δημοσ.
@ λεφτερμαν :

ντιβέξ , έιβιάι(άβι) = εμπέγκ τέσσερα...ls5jqghgx2fggvdb7m9e76rwb9.gif

ατσα! Έλα ρε, αυτό το κατάλαβα κι εγώ! Εντέχνως όμως απέφυγες να απαντήσεις στο καίριο ερώτημα που έθεσα: το δικό μου, που παίζει mpeg4 και divx, τι παραπάνω παίζει από αυτό που παίζει μόνο mpeg4; Α; Τι;;;

Όσο για το 6150, λυπούμαι βαθύτατα. Το άλλο ήταν που έπιανε μόνο κοσμοτέ, το 6100 (τι λέει αυτό, δλέβ;). Το 6150 μέχρι που πήρε σύνταξη δούλευε μια χαρά με βόνταφον. Πάναφον την λέγαν τότε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...