washcloud Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 ατσα! Έλα ρε, αυτό το κατάλαβα κι εγώ! Εντέχνως όμως απέφυγες να απαντήσεις στο καίριο ερώτημα που έθεσα: το δικό μου, που παίζει mpeg4 και divx, τι παραπάνω παίζει από αυτό που παίζει μόνο mpeg4; Α; Τι;;; Όσο για το 6150, λυπούμαι βαθύτατα. Το άλλο ήταν που έπιανε μόνο κοσμοτέ, το 6100 (τι λέει αυτό, δλέβ. Το 6150 μέχρι που πήρε σύνταξη δούλευε μια χαρά με βόνταφον. Πάναφον την λέγαν τότε. α)..θα σε δείρω (τα ίδια πράμματα παίζουν ) ωχχχχχχχχχχ ναι ε ; Ε τί να πω, φαίνεται κόλλησε και το 6510... (το 6100 έμεινε στο φιλαράκι επειδή τω καιρώ εκείνω του είχε φανεί χρήσιμον, αλλά τώρα που πήρε καινούρια κινητούμπα από την κάτω Τούμπα, μάλλον θα το αναλάβω εγώ...Αν φτουρήσει στα ξερά μου χμμμμ...) * aledjo αυτά να τα πουλήσεις στις γκόμενες (σου)...Άκου "παίζει και xvid" ! ...divx, xvid, avi , όλα MPEG-4 είναι...
klainmaingr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 μάαααστα, μάααστα...Ας παραβλέψω ότι τώρα, μετά από τόση κουβέντα, έκανες τον κόπο να δεις για τι πράγμα μιλάμε. Ας παραβλέψω επίσης ότι εμμέσως πλην σαφώς με κατηγορείς ως κακό αδερφό γιατί πέρασε (απλά πέρασε) από το μυαλό μου η πιθανότητα τσιμπουσίου. Πες μου τώρα, το δικό μου που παίζει divx και mpeg4, τί παραπάνω παίζει από αυτό που παίζει μόνο mpeg4;;;; Α; Επιμένω και να μου το θυμηθείς.. Ότι παίζει MPEG4 ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ απαραίτητα και divx! Το πιο πιθανό μάλιστα είναι οτι ΔΕΝ παίζει. Όλες οι εμπορικές εκδόσεις που αρακολουθώ, όταν έχουν δυνατότητα αναπαραγωγής divx το αναφέρουν σαν ξεχωριστή κωδικοποίηση και το ίδιο ισχύει και για τα xvid. Παράδειγμα άμεσο. Το κινητό μου ΠΑΙΖΕΙ MP4 αλλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ divx. Είναι σαφέστατος ο διαχωρισμός. Απο κεί και πέρα ακούς όποιον θέλεις... Washcloud προσπαθείς να τον κάνεις να κόψει τα divx? Άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα, το iphone που ΔΕΝ παίζει divx (παίζει όμως mp4) σε αντίθεση με το Omnia που παίζει (και αναφέρεται χαρακτηριστικότατα ) Δεν καταλαβαίνω, προς τι η σύγχυση εννοιών -----Προστέθηκε 1/11/2008 στις 01 : 53 : 10----- merge: Για καλό έγινε η αναβάθμιση; Η κατηγορία σημερινά μηνύματα στους γρήγορους συνδέσμους που είναι; Σε ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα φόρουμ έχει "Δημοσιεύσεις που έγινα μετά την τελευταία σας επίσκεψη". Έστω κάτι τέτοιο άμεσα προσβάσιμο δεν θα έπρεπε να έχουμε; Τα "σημερινά μηνύματα" έκαναν κατα κάποιο τρόπο γι αυτή τη δουλειά.. αλλα και αυτά τζίφος.. Φφφφφφφφφφφφ τι να πεις.. ;p -----Προστέθηκε 1/11/2008 στις 02 : 00 : 37----- merge again : Όλα τα πειδία σε αυτή τη φόρμα είναι προαιρετικά. Τα περισσότερα πεδία θα δεχθούν μια μερική εισαγωγή (πχ. μπορείτε να εισάγετε Jo στο πεδίο 'Όνομα Χρήστη' έτσι ώστε να ωρείτε χρήστες με ονομασία John, Joe, Joseph και Jolene). Bored in translation
Freakster Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 και πάλι μπράβο στον Tenshi για την ευγενή χορηγία της υπογραφής μου btw. Άσχετο, τις καλύτερες εργασίες, τέτοιες ώρες τις γράφω. Και άλλο ένα άσχετο, δείτε και κλάψτε ταλέντο στη φωτογραφία όχι μλκιες
soturin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Πρωτεύουσα της Αλαμπουρνεζίας;;; κινέζικα-Κίνα, άρα αλαμπουρνέζικα-αλαμπούρνα χμμμ δεν κάνει αλαμπουρνεζιστάν? χου νόουζ, γκρέιτ μίστερυ Πάω για ύπνο... Σωστή στρατηγική, θα την ακολουθήσω, νυχτααα...
washcloud Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Το κινητό μου ΠΑΙΖΕΙ MP4 αλλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ divx. ..."καθόλου" περίεργο
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Τους λένε και «Αλαμπουρνέζικα», που είναι άκρως ρατσιστικό: Τελικά κανένας δε σκέφτεται πώς νοιώθουν οι καημένοι οι Αλαμπουρνέζοι με αυτήν την ιστορία. Σκέτα ράκη θα είναι οι άνθρωπες... Μπα... και οι Αμερικάνοι λένε "it all sounds Greek to me", αλλά δε νομίζω να σε απασχόλησε το ζήτημα.
klainmaingr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 μάαααστα, μάααστα...Ας παραβλέψω ότι τώρα, μετά από τόση κουβέντα, έκανες τον κόπο να δεις για τι πράγμα μιλάμε. Ας παραβλέψω επίσης ότι εμμέσως πλην σαφώς με κατηγορείς ως κακό αδερφό γιατί πέρασε (απλά πέρασε) από το μυαλό μου η πιθανότητα τσιμπουσίου. Πες μου τώρα, το δικό μου που παίζει divx και mpeg4, τί παραπάνω παίζει από αυτό που παίζει μόνο mpeg4;;;; Α; Απο wiki του washcloud Competing technologies * DivX from DivX, Inc. Είναι γενικά η βούρτσα... Το δικό σου παίζει .avi που είναι και το ζητούμενο.. Τα mp4 είναι άλλη ιστορία (κακή για μένα) -----Προστέθηκε 1/11/2008 στις 08 : 38 : 51----- merge: η φίλη μου χθές βράδυ ακούμπησε κατα λάθος το σίδερο στον καναπέ ο οποίος εκτός απο λευκό/μπέζ έχει πλέον ένα πολύ όμορφο αποτύπωμα της κάτω μεριάς απο το σίδερο (φαίνεται ελάχιστα μιας και ήταν στιγμιαίο). Το δέρμα είναι νομίζω αλκαντάρα (το χαρακτήριζαν στην sato σαν "αλέρωτο" η κάπως έτσι..). Έχει κανείς ιδέα απο τον καθαρισμό του εν λόγω καναπέ (γενικά) και πόσο μάλλον κάνα γιατροσόφι για να φύγει εντελώς το καψάλισμα; (το έκανα με ένα σφουγγαράκι επιτόπου και το περισσότερο έφυγε). Ευχαριστώ νοικοκυρές του ινσόμνια
leftermann Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Επιμένω και να μου το θυμηθείς.. Ότι παίζει MPEG4 ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ απαραίτητα και divx! Το πιο πιθανό μάλιστα είναι οτι ΔΕΝ παίζει. Όλες οι εμπορικές εκδόσεις που αρακολουθώ, όταν έχουν δυνατότητα αναπαραγωγής divx το αναφέρουν σαν ξεχωριστή κωδικοποίηση και το ίδιο ισχύει και για τα xvid. Παράδειγμα άμεσο. Το κινητό μου ΠΑΙΖΕΙ MP4 αλλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ divx. Είναι σαφέστατος ο διαχωρισμός. Απο κεί και πέρα ακούς όποιον θέλεις...Washcloud προσπαθείς να τον κάνεις να κόψει τα divx? Άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα, το iphone που ΔΕΝ παίζει divx (παίζει όμως mp4) σε αντίθεση με το Omnia που παίζει (και αναφέρεται χαρακτηριστικότατα ) Δεν καταλαβαίνω, προς τι η σύγχυση εννοιών κλαινμαιν, αναπτερώνεις τις ελπίδες μου για τσιμπούσι Αυτή η σκανταλιάρα μελισσούλα όμως ίσως και να έχει δίκιο Τεσπα, η νεκροψία θα δείξει. Θα το πάρω και θα μας λυθεί η απορία.
klainmaingr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Επιμένω οτι ΔΕΝ θα παίζει Μπορείς να το πάρεις απλά για την εμπειρία
washcloud Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 ...μπρε κλάιν πανάθεμά σε, ο όρος MPEG-4, συνήθως, συνηθέστατα, αναφέρεται σε avi container, και οι codecs που χρησιμοποιούνται για το συγκεκριμένο μπαλαμούτι είναι επίσης συνηθέστατα οι DivX και Χvid. Όταν πρωτοβγαίναν αυτά τα καλαμπαλίκια, συνήθως υποστήριζαν MPEG-1 και 2 formats (VCD, SVCD και το λουρί της μάνας). ΠΛΕΟΝ, λίγο δύσκολο το κόβω, να μην υποστηρίζουν ΚΑΙ MPEG-4. (..."από Wiki του Wash" : MPEG-4 compatibility do not always clearly state which "part" level compatibility they are referring to. The key parts to be aware of are MPEG-4 part 2 ) (η MP4 , ή το στεπ "10" και "14" του MPEG-4 είναι άλλη φάση...)
Houston Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 -----Προστέθηκε 1/11/2008 στις 11 : 22 : 20----- τι τη θέλατε ρε παιδιά την αναβάθμιση? για να τα βλέπουμε κινέζικά? -----Προστέθηκε 1/11/2008 στις 11 : 51 : 02----- σταθερό τηλέφωνο: όλοι φαντάζομαι θα έχετε βρεθεί στην περίπτωση να παίρνετε τον ίδιο αριθμό ξανά και ξανά μέχρι να το σηκώσουν … κουραστική διαδικασία υπάρχει κάποιο πλήκτρο επανάκλησης? επίσης πολλές φορές διαπιστώνουμε ότι κάναμε λάθος σε ένα ψηφίο μόλις πάμε να πατήσουμε το επόμενο. υπάρχει πλήκτρο διαγραφής?
Freakster Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Διαγραφή δεν έχω πετύχει, επανάκληση = redial = r ? ανάλογα το τηλέφωνο i guess.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.