klainmaingr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μαζί σου.. Ποιός είναι όμως ο Γιώργος Μίνος; Ο Ηεμάις; Έλενα το βυζαντινό μουσείο δεν έχει κρυφτεί καθόλου βασικά. Ούτως η άλλως είναι γωνία και η εσωτερική πλευρά που καλύπτεται τώρα απο το δημαρχείο δεν φαινόταν απο πουθενά μιας και εκεί ήταν το στενό του ηρακλειώτη. Btw έχει και εκεί ένα καλούλι bar restaurant (το Βήτα) αλλα για λίγο πιο τσιμπημένες ηλικίες.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Χμ, βλέπω ότι η κουβέντα είναι για τη Θεσσαλονίκη. Εγώ μπήκα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να εξαφανίσουμε τον Γιώργο Μίνο από τη γη, χωρίς να πάμε φυλακή. Δεν αντέχω, θέλω να κάνω έγκλημα! Και εμεις και εμεις. Η ντροπη της πολης μαζι με τον Ανθιμο.
elena blue Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Χμ, βλέπω ότι η κουβέντα είναι για τη Θεσσαλονίκη. Εγώ μπήκα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να εξαφανίσουμε τον Γιώργο Μίνο από τη γη, χωρίς να πάμε φυλακή. Δεν αντέχω, θέλω να κάνω έγκλημα![/QUO Monsieur George Minos ne peut pas être si facile disparu...:lol:
leftermann Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 έλπιζε να ακολουθήσει κι αυτός τον δρόμο που χάραξε ο τρισμέγιστος Παρασίδης!
flo1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Ξερετε κανενα προγραμματακι που να βρισκει μεσα σε ολους τους φακελους με τα Mp3 αυτα που εχουν το ιδιο ονομα (ή σχεδον το ιδιο)?
Freakster Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Αν βάλεις το mediamonkey θα σου πει έχεις αυτα και αυτα τα duplicates όχι μόνο σε ένα φάκελο αλλά γενικά στο πισι.
elena blue Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 έλπιζε να ακολουθήσει κι αυτός τον δρόμο που χάραξε ο τρισμέγιστος Παρασίδης! απαπαπααα........τι μακαβριοτητες ειν' τουτες βραδυατικα; αντε και ενα link για τον τρισμεγιστο ευεργετη τσιτσο :lol:
Chrisxxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Νομιζω στο winamp αν πατησεις shift+delete σβηνει τα διπλα. Δεν ξερω αν τα σβηνει και απο το δισκο ή μονο από τη playlist.
flo1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Αν βάλεις το mediamonkey θα σου πει έχεις αυτα και αυτα τα duplicates όχι μόνο σε ένα φάκελο αλλά γενικά στο πισι. Ευχαριστωω
Chrisxxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Monsieur George Minos ne peut pas être si facile disparu...:lol: Mια μεταφραση για εμας που δεν ξερουμε Ρωσικα...
flo1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Νομιζω στο winamp αν πατησεις shift+delete σβηνει τα διπλα. Δεν ξερω αν τα σβηνει και απο το δισκο ή μονο από τη playlist. μαλλον απο την playlist θα τα σβηνει..
klainmaingr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 μπα ρε συ κλαινμαιν, δεν συμφωνώ. Το πρόβλημά μας δεν είναι το πάρκινγκ. Το πρόβλημά μας είναι η βλακεία μας (δεν εννοώ την δική μου και την δική σου ). Πάρκινγκ υπόγεια δεν θα γίνουν ποτέ, γιατί όπου σκάψεις αρχαία θα βρεις. Θυμάσαι τι έιχε γίνει στο διοικητήριο; Η πολιτική τους πρέπει να στραφεί στο πώς δεν θα κατεβάζουμε αμάξι, και όχι στο πού θα το παρκάρουμε όταν το κατεβάσουμε. Οπότε εγώ λέω, αφού καθοριστούν σωστά οι θέσεις στάθμευσης, αφού αποδοθούν όσες πρέπει στους μόνιμους, και όσοι χώροι γίνεται για πάρκινγκ, να βγούν στον δρόμο 150 γερανοί της τροχαίας και να σηκώνουν διπλοπαρκαρισμένα, πεζοδρομιοπαρκαρισμενα, από τις διαβάσεις, από τις γωνιες που δεν χωράς να στρίψεις, από τις ράμπες αναπήρων κλπ κλπ. Όσο για την υποθαλάσσια, πολύ χαίρομαι μαι αυτό που λες. Δεν ξέρω ποιός αρρωστημένος εγκέφαλος την επινόησε... Και κάρτα μόνιμου κατοίκου να έχεις.. δεν βρίσκεις θέση. Άσε που ο διαμοιρασμός των θέσεων στους μόνιμους ήταν με αστείο τρόπο και αστείες ζώνες. Εκεί που είμαι τώρα επειδή είναι σε κεντρικό δρόμο (τον κεντρικότερο ανατολικά), υπάρχει περίπτωση να μην βρώ αύριο πινακίδες επειδή πάρκαρα κάτω απο το σπίτι μου.. Δηλαδή που να πάω; Ας μου πεί κάποιος.. :\ Το σύστημα που αφορά τις θέσεις σταθμευσης πιστεύω είναι το χειρότερο έβερ. Όσο γι αυτούς που κατεβαίνουν με αυτοκίνητο κέντρο. Έχουν τα δίκια τους. Η αγορά είναι μαζεμένη ΟΛΗ εκεί.. ή πλέον στο κόσμος. Επίσης πολύς κόσμος δουλεύει στο κέντρο. Αυτοί που να τα βάλουν τα αυτοκίνητα; Όταν κάποτε δούλευα κοντά στην καμάρα, ξεκινούσα απο το σπίτι 1 και 1μιση ώρα πρίν για να κατεβω. Θα μου πείς πάρε λεωφορείο. Τα περισσότερα μαγαζιά στο κέντρο κλείνουν λίγο πριν βγούν τα πρώτα λεωφορεία οπότε δεν.. και επίσης τα ταξί είναι ασύμφορα. Δυστυχώς επειδή το κέντρο το έχω ζήσει ΠΑΡΑ πολυ κρίνω οτι το πάρκινγκ είναι το Νο1. Σκέψου οτι και η κίνηση που έχει τα μεσημέρια οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτούς που τριγυρνάν για να παρκάρουν. Γενικά μπουρδέλο.. Άστα... :\
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Mια μεταφραση για εμας που δεν ξερουμε Ρωσικα... it sounds Greek to u?
klainmaingr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 έλπιζε να ακολουθήσει κι αυτός τον δρόμο που χάραξε ο τρισμέγιστος Παρασίδης! Να του τα φορέσει η γυναίκα του (για πολλοστή φορά) να την σκοτώσει και να αυτοκτονήσει; Καλή φάση.. Ακόμα έχω την βλακοφωνή του στο μυαλό μου να στοιχειώνει τα λυκειακά μου χρόνια
elena blue Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Chrisxxx, δεν ειναι πουτινιωτικα αλλα σαρκοζαιϊκα . "ο κυριος γιωργος δε μπορει να εξαφανιστει τοσο ευκολα" Τα γαλλικα προς τιμην του Μινεικου ργργο :lol: Υ.Γ: φαντασου τωρα τον μεσιε Ζωρζ να παιρνει συνεντευξη τον Νικολα και την Καρλα...:mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.