Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να του τα φορέσει η γυναίκα του (για πολλοστή φορά) να την σκοτώσει και να αυτοκτονήσει; Καλή φάση.. :P

Ακόμα έχω την βλακοφωνή του στο μυαλό μου να στοιχειώνει τα λυκειακά μου χρόνια :P

κι εγώ δεν θα ξεχάσω τους πανηγυρισμούς της γυναίκας μου όταν είδαμε στην τιβι ότι αυτοκτόνησε! Τω καιρώ εκείνω δούλευε στο εκδοτήριο του οασθ στην πλατεία ελευθερίας, μαζί με δυο κάργα μπαόκια που ακούγαν κάθε μέρα Παρασίδη. Όταν είδαμε την είδηση, ενθουσιάστηκε: "Τι, αλήθεια; Σοβαρά; Δεν το πιστεύω, δηλαδή τέρμα ο Παρασίδης; Ζήτωωωωωω" :lol::lol::lol:

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
κι εγώ δεν θα ξεχάσω τους πανηγυρισμούς της γυναίκας μου όταν είδαμε στην τιβι ότι αυτοκτόνησε! Τω καιρώ εκείνω δούλευε στο εκδοτήριο του οασθ στην πλατεία ελευθερίας, μαζί με δυο κάργα μπαόκια που ακούγαν κάθε μέρα Παρασίδη. Όταν είδαμε την είδηση, ενθουσιάστηκε: "Τι, αλήθεια; Σοβαρά; Δεν το πιστεύω, δηλαδή τέρμα ο Παρασίδης; Ζήτωωωωωω" :lol::lol::lol:

και τωρα τι ακουνε; ραπτοπουλο; μπρρρρρρρ!!!!!!!

Δημοσ.

Η θεσσαλονίκη πήγε πολλά πολιτισμικά χρόνια μπροστά απο τότε που αυτομόλησε ο Παρασίδης :P

Ο ραπτόπουλος είναι επίσης τραγικός αλλα το καλό είναι οτι φαίνεται οτι κάνει χαβαλέ και δεν πιστεύει τα όσα λέει σε αντίθεση με τον αστείο-επιστήμονα-εμετικό Παρασίδη :P

Δημοσ.

Η Θεσσαλονικη πηγε 3500 χρονια πισω απο τοτε που ανοιξε το Μετροπολις... Δικιο δεν εχω Κλαιν-Αρειαναρα;

Περιμενα να το πιασετε αυτο με τα Ρωσικα :-(

Δημοσ.

επίσης μπορείς να δοκιμάσεις το τεστ με την μπανανίτσα.

Μην μου θυμώσεις αλέτζο, πλακίτσα κανω. δεν το πηγαίνεις σε κανέναν ειδικό, ρολογά πχ;

Δημοσ.
Η Θεσσαλονικη πηγε 3500 χρονια πισω απο τοτε που ανοιξε το Μετροπολις... Δικιο δεν εχω Κλαιν-Αρειαναρα;

Περιμενα να το πιασετε αυτο με τα Ρωσικα :-(

Ω ναι.. Όσο για τα ρώσικα.. παράλληλα παίζω gears of war 2 οπότε που μυαλό; :P

Δημοσ.
αλλα πως θα καταλαβω ειναι original?

εχω ακουσει οτι βγαινουν και πιστα αντιγραφα....

...αν το πλήρωσες κανένα μύριο, it's original :P

(...από κάποιον με τις "εμπειρίες" σου ;) δεν περίμενα να πιστεύει ότι η έννοια "πιστά" υφίσταται καν....)

Δημοσ.

εγω δε πληρωσα τιποτα. το πως βρεθηκε στα χερια μου ειναι μια μεγαλη ιστορια...

οσο για τις εμπειριες μου.... ειμαι πιστος σε αυτο που κανω!

Δημοσ.

ρε παλιοανύπαρκτε παπαϊωάννου, κάνε κράτει, audio-visual overdose το μηδειάκι

ρε mystic pizza, κάτσε μια κυριακή μεσημέρι σερί να σε πετύχω μα τους χίλιους κεραυνούς!

ρε γιώργο ξύπνα καμιά ώρα επιτέλους

ρε thresh γαμώ το yakitake σου, και δεν το βλέπω εδώ πέρα

ακουστικά της zenφοράς χαλάστε μετά το rockimpo goroshi, αλί και τρισαλί...

ρε ταρίφες, το φλας το ανάβουμε όταν στρίβουμε, έτσι βρε, για τα προσχήματα

tempura και τα μυαλά στα κάγκελα!

αντε να αφήσω την συμπαθή καρκινοπρωτεύουσα και να επιστρέψω στα γνωστά, ηλιόλουστα, topgearοκατεβάζοντα μέρη

διαολεμένε διάολε, τον έφαγα και στην πρέφα...

τα παραπάνω απολύτως άχρηστα ήταν μια προσφορά του official off topic thread,

"The Official Off Topic Thread, φουλ διασκέδαση, μηδέν υποχρεώσεις και ζάχαρη"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...