wizzy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 μέγιστη παράλειψη! θα τιμωρηθεί με 30 μαστιγώματα πάραυτα!
papahlamidas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Θα ανέβω Πάτρα την παρασκευή να δω ένα φίλο που σπουδάζει εκεί... Για πείτε κανένα καλό μέρος για να πάμε γιατί και αυτός δύο βδομάδες έχει εκεί και τα ξέρει πολύ καλά τα μέρη! Από ότι που έχει πει τα Bar-Club έχουν ποιο πολλές γυναίκες απ' ότι άντρες... Αληθεύει?
soturin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 ...ξέχασες μόνο να αναφέρεις κάτι για τον "alexzzz" και "ροζ"... έχω κάνει ανακωχή, εσείς όμως τι κάθεστε και ξύνεστε?
poscaman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Θα ανέβω Πάτρα την παρασκευή να δω ένα φίλο που σπουδάζει εκεί...Για πείτε κανένα καλό μέρος για να πάμε γιατί και αυτός δύο βδομάδες έχει εκεί και τα ξέρει πολύ καλά τα μέρη! Από ότι που έχει πει τα Bar-Club έχουν ποιο πολλές γυναίκες απ' ότι άντρες... Αληθεύει? Καλο μερος για τι; Οσο για το αν αληθευει η αληθεια ειναι οτι η πατρα για το μεγεθος της εχει παρα πολλους φοιτητες ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ.οχι οτι η πατρινες πανε πισω...
red7genius Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 μια ερωτηση: εχω ενα καλωδιο ethrnet για παροχη ιντερνετ σε ενα δωματιο. αλλα οταν το συνδεω στο pc μου λεει οτι η συνδεση εχει limited or no connectivity και δεν εχω ιντερνετ. δοκιμασα τον wizard για νεα συνδεση αλλα τιποτα...εχει κανεις καμια ιδεα για το πως να το φτιαξω?φταιει η παροχη(καλωδιο κτλ) ή μπορει να φταιει και το pc μου?
papahlamidas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέρος για να βγει κάποιος το βράδυ... Που να έχει κόσμο...
red7genius Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέρος για να βγει κάποιος το βράδυ...Που να έχει κόσμο... Στο κεντρο εχει πολυ κοσμο...Αγ. Νικολαου, Ραδυνου, Γεροκωστοπουλου...Στο θεατρακι ειναι ωραια... Τωρα αν θες κλαμπ, στο Envy, Decoc, Oggy, Botox ειναι μερικα απο τα καλα...
leftermann Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Botox??? Σοβαρά υπάρχει κλαμπ που το λένε Botox; Μόνο εμένα μου φαίνεται αστείο;
papahlamidas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Thanks RED7GENIUS ... ερώτηση κρίσης... ισχύει ότι στα bar club οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άντρες? Γιατί μου το είπε ο φίλος που είναι και εκεί και μου φάνηκε λίγο περίεργο...
red7genius Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Botox??? Σοβαρά υπάρχει κλαμπ που το λένε Botox; Μόνο εμένα μου φαίνεται αστείο; Κι ομως υπάρχει... Του στυλ κι ομως γυριζει...! Thanks RED7GENIUS ...ερώτηση κρίσης... ισχύει ότι στα bar club οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άντρες? Γιατί μου το είπε ο φίλος που είναι και εκεί και μου φάνηκε λίγο περίεργο... Νταξ, οπως ειπε ο ποσκαμαν, ειμαστε πολλοι οι φοιτητες εδω, και κυριως οι φοιτητριες edit που ειναι τα σποιλερ οεο? edit2 καποιος να βοηθησει και μενα pls?
alexzzz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 ...ξέχασες μόνο να αναφέρεις κάτι για τον "alexzzz" και "ροζ"... μέγιστη παράλειψη! θα τιμωρηθεί με 30 μαστιγώματα πάραυτα! έχω κάνει ανακωχή, εσείς όμως τι κάθεστε και ξύνεστε? Ασελγείτε πάνω στο όνομα μου όταν απουσιάζω ε; Silence... kill you! άσχετο με το από πάνω: ΑΧ... ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!!!
thanocaster Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 μια ερωτηση:εχω ενα καλωδιο ethrnet για παροχη ιντερνετ σε ενα δωματιο. αλλα οταν το συνδεω στο pc μου λεει οτι η συνδεση εχει limited or no connectivity και δεν εχω ιντερνετ. δοκιμασα τον wizard για νεα συνδεση αλλα τιποτα...εχει κανεις καμια ιδεα για το πως να το φτιαξω?φταιει η παροχη(καλωδιο κτλ) ή μπορει να φταιει και το pc μου? Πήγαινε στην διαχείριση συνδέσεων, δεξί κλικ στην ethernet, ιδιότητες, επίλεξε το IPv4, ιδιότητες, όλα όσα είναι αυτόματα γύρνα τα σε manual, για IP δώσε την επιθυμητή (ανάλογα με την ip του router σου, δηλαδή αν η ip του router είναι 192.168.1.1, για ip δώσε κάτι ανάμεσα σε 192.168.1.2 - 192.168.1.254), για Subnet Mask δώσε 255.255.255.0 , για Gateway δώσε την ip του router (πχ 192.168.1.1) και για Primary και Secondary DNS δώσε τις διευθύνσεις του παρόχου σου (σίγουρα θα τις δίνει κάπου στη σελίδα του).
red7genius Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Πήγαινε στην διαχείριση συνδέσεων, δεξί κλικ στην ethernet, ιδιότητες, επίλεξε το IPv4, ιδιότητες, όλα όσα είναι αυτόματα γύρνα τα σε manual, για IP δώσε την επιθυμητή (ανάλογα με την ip του router σου, δηλαδή αν η ip του router είναι 192.168.1.1, για ip δώσε κάτι ανάμεσα σε 192.168.1.2 - 192.168.1.254), για Subnet Mask δώσε 255.255.255.0 , για Gateway δώσε την ip του router (πχ 192.168.1.1) και για Primary και Secondary DNS δώσε τις διευθύνσεις του παρόχου σου (σίγουρα θα τις δίνει κάπου στη σελίδα του). Ευχαριστω... Τελικα βρηκα την λυση... Κατι τετοιο ηταν...εδινα αυτοματα να βρισκει ip ενω επρεπε να βαλω συγκεκριμενες! και ιδου τα αποτελεσματα!
wizzy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Ασελγείτε πάνω στο όνομα μου όταν απουσιάζω ε; Silence... kill you! Ρε 'συ alexPOzzz, αυτήν την ατάκα το "silence...kill you" από που την ξεσήκωσες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.