alexzzz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Ρε 'συ alexPOzzz, αυτήν την ατάκα το "silence...kill you" από που την ξεσήκωσες;
Chrisxxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Wizzy http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go&feature=related Mε πρόλαβε ο Αλέκος
alexzzz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 ε... το i δεν πολύ ακούγετε... και είναι και ωραίο που δεν ακούγετε.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 thanks people, το video του Chrisxxx τα σπάει! Aν σου αρεσε δες ολο το spark of insanity ειναι εξισου καλο. Αν και ο Αχμεντ ο καλυτερος.
KWSN_Men Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 ε... το i δεν πολύ ακούγετε... και είναι και ωραίο που δεν ακούγετε. Βασικά λέει "σάιλενς, α κιλ γιου"
alexzzz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Βασικά λέει "σάιλενς, α κιλ γιου" Πολύ πιθανό... εγώ δεν ακούω κιόλας. Μόλις πάω σπίτι θα το τερώ ξανά.
klainmaingr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μόνο εγώ το βρίσκω βλακεία το όλο με τον αχμέντ; Μήνες τώρα..
alexzzz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Ναι... ακούς εκεί τον Αχμέτ... το παιδί το δικό μας.
parsifal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μόνο εγώ το βρίσκω βλακεία το όλο με τον αχμέντ; Μήνες τώρα.. -i². Μου το έδειξε φίλος, αστείο και καλά κλπ. Ήθελα να τον δολοφονήσω για να πάρω πίσω τα χαμένα λεπτά απ' τη ζωή μου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Aν σου αρεσε δες ολο το spark of insanity ειναι εξισου καλο. Αν και ο Αχμεντ ο καλυτερος. στο spark of insanity απίστευτο γέλιο έχει το εισαγωγικό story με την οικογένεια του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.