Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
-i².

nerd overdose!!!:lol:

πάντως ναι, παρατράβηξε ο αχμέντ, έεεενα ακόομα αστειάκι από τα άπειρα είναι, και έγινε μόδα

παρατηρήστε πώς με βουδιστική αυτοσυγκράτηση απέχω από "colorful" συμπεριφορές

Δημοσ.

Εσένα δεν θυμάμαι αν σε είχα σταμπάρει αλλά και να είσαι θα σε ξαναβάλω στην λίστα... μήτηρ μαθήσεως η επανάληψη...

Δημοσ.

2 πισί με βίστα.

Το ένα σε ρούτερ.

Μεταξύ τους δικτυωμένα.

Το ιντερνετιασμένο βλέπει το δεύτερο, το ανάποδο όχι.

Στατικό 192.168.0.1 σε αυτό, στο άλλο η ίδια αηπή για γκεητγουεη και έτοιμα ντιενές -ρυθμίσεις που όσο είχε χπ δούλευαν.

Πείτε.

Δημοσ.

Άνοιξε και στα δύο κομμάντ προμπτ, δώσε:

>αηπηκονφιγκ /ωλ

και κάνε πέηστ εδώ, μέσα σε κόουντ ταγκς, το άουτπουτ να δούμε τί γίνεται...

Δημοσ.

Βίος Αγίων (Εγώ είμαι ο Άγιος στην προκειμένη περίπτωση)

Μετά απο 6 ώρες μάθημα, γυρνάω επιτέλους προς το σπίτι μου κουρασμένος. Πρίν πάω στο σπίτι περνάω απο την διατροφολόγο μου (έχω πάρει κάποια κιλάκια τελευταία), τελειώνει το ραντεβού, μου δίνει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δια(σ)τροφής και κάθομαι και το μελετάω προσεκτικά τρώγοντας ένα πιτόγυρο στο αγαπημένο μου σαουντιτσάδικο. (Και μετά η διατροφολόγος απορεί ''Μα αφού την κάνεις όλη την δίαιτα, γιατί δεν χάνεις κιλά?'', και σκίζει τα πτυχία της, ενίοτε και τα ρούχα της...)

Εκεί λοιπόν που κάθομαι αμέριμνος και τρώω το σαντουιτσάκι μου, πίτα γύρο, μόνο πατάτες μουστάρδα με τζατζίκι τις μονές μέρες, με χτυπητή τις ζυγές (λόξα που μου την κόλλησε ένας παλιός κολλητός μου), βλέπω νερά να προσγειώνονται πάνω στο κατα τα άλλα άπλυτο μηχανάκι μου.

Τα αρχικά στάδια δαιμονισμού αχνοφαίνονται στο μάτι μου και δεν περνάει μισό λεπτό, αφού βλέπω κι άλλα νερά να προσγειώνονται σε διπλανό μηχανάκι εξίσου άπλυτο με το δικό μου. (απο μακριά φαινόταν λες και ανήκαμε σε κάποια Λέσχη Άπλυτων Μηχανακίων).

Σκάει μύτη ο συνάδελφος πακετάς τους εν λόγου σαντουιτσάδικου και μου λέει ''Ωχ, η τρελή'' περιμένοντας να καταλάβω. Μου εξηγεί ότι είναι μια γριά στον πρώτο όροφο του διπλανού σπιτιού που πετάει νερά πάνω στα μηχανάκια επειδή δεν τα θέλει μπροστά στο σπίτι της. Βγαίνω έξω έτοιμος να βρίσω άγρια και βλέπω την γιαγιά με τον κουβά με το νερό, Ο ΟΡΙΜΣΟΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΓΡΙΑΣ. Μιλάμε για μεγάλη καργιόλα η θεία. Άνετα έκανε για τσατσά σε οίκο ανοχής... μπουρδέλο ήθελα να πώ.

Και με αυτοαποκαλώ άγιο γιατί οποιοσδήποτε άλλος στην θέση μου θα την είχε λιώσει στο βρίσιμο την θεία μην ακούγοντας κανέναν από δίπλα του. ΕΓΩ, μετά απο τόση κούραση και νεύρα αρκέστηκα σε ένα ''Τι κάνεις μωρή κώλογρια γαμώ το μουν... σου'' και ενώ ήμουν έτοιμος για τα χειρότερα με καθησύχασε η φωνή του αλλοδαπού θαμώνα-χρήστη του ίδιου σαντουιτσάδικου: ''Άστην, φίλε, είναι τρελή η γριά μπλιάτ...''

(Μπλιάτ (Bliat) = γαμώτο--- Ρώσικο)

Το βουλώνω και ενώ παίρνω το μηχανάκι να το αλλάξω θέση η γιαγιά συνεχίζει με το ανυπέρβλητο ''Άντε μάζεψε το και τελείωνε''. Ευτυχώς που ήταν πρώτο και όχι ισόγειο γιατί θα της είχα πετάξει και εγώ νερό στην μάπα με τόσα νεύρα.

Έχει και η υπομονή τα όρια της... - Ιώβ.

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα. Δε με νοιάζει να ιδωθούν, νετάκι θέλω να έχουν.

Τέσπα, αν δεν υπάρχει κάποιο "γνωστό" σέτινγκ, θα το ψάξω μόνος μου αύριο αν είναι. Σήμερα μου πήρε τα αυτιά μια Λετονή και έχω ημικρανία.

Ευχαριστώ άπαντες ε =)

Δημοσ.

Στο δεύτερο pc βάλε για gateway την ip του πρώτου. Δηλαδή:

PC1 (στο ρούτερ):

IP: 192.168.0.2

SUBNET: 255.255.255.0

GATEWAY: 192.168.0.1

DNS: 192.168.0.1

PC2:

IP: 192.168.0.3

SUBNET: 255.255.255.0

GATEWAY: 192.168.0.2

DNS: 192.168.0.2

Στο πρώτο PC πρέπει να ενεργοποιήσεις και το Internet Connection Sharing (ICS).

Δημοσ.
...Μήπως ξέρει κανείς - μπορεί να καταλάβει - δεν βαριέται να τσεκάρει αν αυτό το dvd player που θα βγάλει το lidl από δευτέρα θα παίζει τα .avi και .divx βίντεά μου;;; Γιατί δεν αναφέρει πουθενά divx, όπως αναφέρει το παλιό σιλβερκρεστάκι μου...

Ευχαριστώ...

Επιμένω οτι ΔΕΝ θα παίζει :P

Μπορείς να το πάρεις απλά για την εμπειρία :P

...μπρε κλάιν πανάθεμά σε, ο όρος MPEG-4, συνήθως, συνηθέστατα, αναφέρεται σε avi container, και οι codecs που χρησιμοποιούνται για το συγκεκριμένο μπαλαμούτι είναι επίσης συνηθέστατα οι DivX και Χvid. Όταν πρωτοβγαίναν αυτά τα καλαμπαλίκια, συνήθως υποστήριζαν MPEG-1 και 2 formats (VCD, SVCD και το λουρί της μάνας). ΠΛΕΟΝ, λίγο δύσκολο το κόβω, να μην υποστηρίζουν ΚΑΙ MPEG-4...)

Λοιπόν, πρωί πρωί πήγα και το τσίμπησα το σιλβερκρεστάκι. Το δοκίμασα κιόλας, και είμαι έτοιμος να ανακοινώσω τον νικητή της αντιπαράθεσης:

ταταααααααα

ναι, είναι ο washcloud post-53717-129062976197_thumb.gifpost-53717-129062976197_thumb.gifpost-53717-129062976197_thumb.gif

To μηχάνημα παίζει και .avi, και .divx, και το πιατάκι του καφέ. Και δεν υπάρχει και κανένα πρόβλημα με τους υπότιτλους.

Τώρα, τι παραπάνω παίζει το παλιό μου, που δηλώνει ότι παίζει divx και mpeg4, από αυτό που δηλώνει οτι παίζει μόνο mpeg4, δεν ξέρω.

Τα συγχαρητήριά μου, σύντροφε washcloud...

Δημοσ.

καπου εδω μεσα ειχα δει ενα λινκ για μια σελιδα που εκανες οnline παραγγελια για σουβλακια πιτσες κτλ...την θυμαται κανενας?

Δημοσ.
Πώς γίνεται ο Α να βλέπει τον Β και ο Β να μη βλέπει τον Α; :whistle:

οπως η στρουθοκαμηλος που χωνει το κεφαλι της στο εδαφος για να κρυφτει:lol::lol::lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...