Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i know,i know.... (ηθελα να σου απαντησω πιο πριν για το καλωδιο,αλλα με προλαβαν αλλοι)

δεχομαι και δωρεες ξερεις στο paypal account μου.....

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
i know,i know.... (ηθελα να σου απαντησω πιο πριν για το καλωδιο,αλλα με προλαβαν αλλοι)

δεχομαι και δωρεες ξερεις στο paypal account μου.....

καλα ειπαμε:P

κατι δοκιμασμενο απο κει μεσα εχεις να προτεινεις?

Δημοσ.

παίδες, έγινα κάτοχος ενός iPod Shuffle. Δεν το έχω λειτουργήσει ακόμα, αλλά έχω ακούσει εδώ κι εκεί ότι τα ακουστικά που συνοδεύουν τα iPod, γενικά, δεν είναι και τα καλύτερα. Ισχύει οπότε να κοιτάξω κάτι σε after market ή να μείνω με τα ίδια;

Δημοσ.
Στο δεύτερο pc βάλε για gateway την ip του πρώτου. Δηλαδή:

PC1 (στο ρούτερ):

IP: 192.168.0.2

SUBNET: 255.255.255.0

GATEWAY: 192.168.0.1

DNS: 192.168.0.1

PC2:

IP: 192.168.0.3

SUBNET: 255.255.255.0

GATEWAY: 192.168.0.2

DNS: 192.168.0.2

Στο πρώτο PC πρέπει να ενεργοποιήσεις και το Internet Connection Sharing (ICS).

Το πρόβλημα ήταν πως δεν είχα δώσει σαν γκέητγουεη το ρούτερ στο πρώτο πισί (όταν το 2ο έτρεχε ΧΡ δε χρειαζόταν). Αν είχα κοιτάξει το θρεντ νωρίτερα δε θα 'χε χρειαστεί να το συμπεράνω μόνος μου =ρ Επίσης αποδείχτηκε πως δεν χρειάστηκε να δώσω dns στο αρχικό και πως τρέχουν και με διαφορετικά σάμπνετ. Εγκυκλοπαιδικά. Ευχαριστώ πολύ για τη λύση =))

Δημοσ.
Το πρόβλημα ήταν πως δεν είχα δώσει σαν γκέητγουεη το ρούτερ στο πρώτο πισί (όταν το 2ο έτρεχε ΧΡ δε χρειαζόταν). Αν είχα κοιτάξει το θρεντ νωρίτερα δε θα 'χε χρειαστεί να το συμπεράνω μόνος μου =ρ Επίσης αποδείχτηκε πως δεν χρειάστηκε να δώσω dns στο αρχικό και πως τρέχουν και με διαφορετικά σάμπνετ. Εγκυκλοπαιδικά. Ευχαριστώ πολύ για τη λύση =))

Να 'σαι καλά. Με αυτή τη βοήθεια παίρνω ticket να μην υπάρξει μήνυμα καφρίλας-ξεφτιλίσματος σε ενδεχόμενο κλείδωμα κάποιου τόπικ μου.

ΥΓ> Για το DNS, το 192.168.1.1 ισοδυναμεί με το automatic (DHCP), διότι το παίρνει από το router.

Δημοσ.
Λοιπόν, πρωί πρωί πήγα και το τσίμπησα το σιλβερκρεστάκι. Το δοκίμασα κιόλας, και είμαι έτοιμος να ανακοινώσω τον νικητή της αντιπαράθεσης:

ταταααααααα

ναι, είναι ο washcloud [ATTACH]14287[/ATTACH][ATTACH]14287[/ATTACH][ATTACH]14287[/ATTACH]

To μηχάνημα παίζει και .avi, και .divx, και το πιατάκι του καφέ. Και δεν υπάρχει και κανένα πρόβλημα με τους υπότιτλους.

Τώρα, τι παραπάνω παίζει το παλιό μου, που δηλώνει ότι παίζει divx και mpeg4, από αυτό που δηλώνει οτι παίζει μόνο mpeg4, δεν ξέρω.

Τα συγχαρητήριά μου, σύντροφε washcloud...

You made klainmaingr sad :P :fear:

Σοβαρά τώρα με προβλημάτισες ;p

Sellers... ιστορίες καθημερινής σαλονικιώτικης δυτικοσυνοικιώτικης τρελάς; (μπλιετ)

Δημοσ.

this_is_sata_sparta_300.jpg

ρε lucifer, καλή η πλακίτσα με τα αγγλελληνικά ή όπως λέγονται αλλά δεν μπορεί να γράφεις έτσι κάτι που κάθε δυο λέξεις η μία είναι αγγλική...

Δημοσ.

...κατ' αρχάς

..έμεινα λίγο πίσω στο οφτόπικ σήμερις, κι επειδή ΕΚΑΝΑ τον κόπο να διαβάσω τα σημερινο-χθεσινά θα υποστείτε (όσοι κάνετε το λάθος να με διαβάσετε) αναφορές για ΜΕΧΡΙ 4 σελίδες πριν...:P

να στηρίξω τον ροζ σύντροφο alexzzz, στην επιλογή του " Silence...I kill u! " που ρίπτει ενίοτε- μόνο όμως και μόνο ως μεμωνομένη ατάκα

(...γιατί κατά τ' άλλα συμφωνώ με klainmaingr, parsifal, Μου-Κουκουέ-Λου, Λου-Κουκουέ-Μου, Κουκουέ Μπουλκουμέ, Με-Κουκουέ-Μπουλκού, Μπουλκού-Κουκού-Εμέ, Ε-Μπουλκουμέ-Κου,,,

,,,την ΕΔΑ, την ΕΔΗΚ, το ΜΠΑΡΚΕ, ΤΟ ΚΟΔΗΣΟ, και τσι άλλες δημοκρατικές δυνάμεις άμα λάχει να ουμ', πως το όλο γκαγκ είναι γενικά καφρίλα...),

να pay my respects στην parsifalεια command

>αηπηκονφιγκ /ωλ

:-D

να κάνω ένα ψιλό-update στην καταννόηση της Ρώσικης του Sellers

http://www.slang.gr/lemma/show/re_mpliet_6400

http://en.wiktionary.org/wiki/блядь ,

να ευχηθώ καλοφαγ...ΕΕΕ...καλορίζικο

στο 'λεγα ότι είχαμε γλάρο:P

το "μηχανάκι" στον -αδερφό του- lefterman που του παίζει και πιατάκια του καφέξ εκτός από divex,

να του τονίσω επίσης ότι η διευκρίνηση "KAI divex KAI MPEG-4" στο μανουάλι του "παλιού" silvercrest ήτο απλώς πλεονασμός του τύπου "..κάτσε να γράψουμε ΚΑΙ divex μη νομίσουν αυτοί οι Μάο-Μάο ότι ΔΕΝ θα παίζει τα πειρατικά τους και δεν το αγοράσουνε",

να fap τον klainmaingr - ΟΧΙ για τίποτ' άλλο αλλά μόνο γι' αυτή την πρόταση

You made klainmaingr sad

(άι ρε :P )

να δώκω κίτρινη στον soturin που την έπεσε στον Lucifer για τα engreek του, διότι το κατέχει και το κάνει με στάιλ :P (να έλεγα ότι το κάνει άτεχνα, να πήγαινε σταδιάλα...)

(σε λίγο θα του πείτε και "να κόοοοψει τα γένεια - να κοντύνει τα μαλλιά-α-α-α..." :P )

και

να σας καλημερίσω...

clipboard1uv9.jpg

:-)

Δημοσ.

Τί έχεις βάλει πάλι στο μάτι κι έχει πέσει τέτοια οικονομία; Κανένα κινητό που παίρνει μόνο του, μιλάει μόνο του και μετά πάει βρίσκει τον φορτιστή και φορτίζεται μόνο του ;

:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...