jason_rethymno Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 και πως την εβγαζες? με τσιχλες? Όχι έτρωγα στο σπίτι.
Absinthe Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Ποιο -κατα τα αλλα- ευυποληπτο και χαικλας εντ πειντ, στελεχος τραπεζης τρωει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στις 9 το πρωι σουπα (εχω βασιμες υποψιες οτι μπορει να ειναι και πατσας, αλλα δεν μπορω να το αποδειξω) και στα καπακια γιαουρτι απο πηλινο κεσε? Και γιατι το κανει απεναντι απο το παραθυρο μου, ενω εγω το πρωι το μονο που μπορω να βαλω στο στομα μου ειναι καφε και τσιγαρο?
tmjuju Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Όχι έτρωγα στο σπίτι. πρόσθεσε τότες φώς νερό τηλέφωνα... κάνα ενοίκιο… και θα σου βγει ο σωστός λογαριασμός ΛΟΛ Την άλλη φορά τα μπογαλάκια σου και στην παραλία.
soturin Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 να δώκω κίτρινη στον soturin που την έπεσε στον Lucifer για τα engreek του, διότι το κατέχει και το κάνει με στάιλ (να έλεγα ότι το κάνει άτεχνα, να πήγαινε σταδιάλα...)(σε λίγο θα του πείτε και "να κόοοοψει τα γένεια - να κοντύνει τα μαλλιά-α-α-α..." ) εντάξει, για λίγο ευκολότερη ενασχόληση με το δικό του πρόβλημα το ανέφερα... ποιο πολύ με χάλασε η απάντηση "τράβα στις εικόνες", δηλαδή αν ο άλλος δεν είχε πετάξει ενδιάμεσα το link για να μου ρθει η βλακεία με το sata, θα χα δίκιο?... (τεσπα γιατί τον κόνωπα διυλίζω μάλλον) jason_rethymno, χαρά στο κουράγιο σου... σχεδόν μισός μήνας
parsifal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 http://www.zougla.gr/news.php?id=12121 Ήρθε το τέλος!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 προφανώς ήταν σκάφος των ΕΛ, ο πιλότος διέκρινε πάνω στο σκάφος ένα αυτοκολλητάκι "Μπαμπά μην τρέχεις"...
antonl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Καραlol! Τώρα θυμήθηκα γιατί αυτός ο χαρωπός χρωματισμός
status Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Η εταιρική αυτοκτονία (παραίτηση) είναι μία λύση κ αυτή :ρ
iwannam Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 γνωριζει κανεις το συγκεκριμενο cafe-restaurant?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.