Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι, αλλά έχει ελληνικές ομάδες, Ολυμπιακό, Παο, Αεκ και Παοκ νομίζω. Και έχουν καταγράψει και μερικά συνθήματα απο τα γηπεδικά αλλά δεν μετέφρασαν μάλλον πριν τα χώσουν στο dvd..

Δημοσ.
Το έχω ακούσει και άλλη φορά, αλλά αν δεν τον επιβεβαιώσω με τα αυτιά μου θα το θεωρώ για πάντα urban myth το ότι σε επίσημο παιχνίδι πέφτει τέτοιο μπινελίκωμα..

τρείς φορές το είπανε σε ένα παιχνίδι ...

Δημοσ.

Χρόνια είχα να αρρωστήσω έτσι...

ζαλάδες, παραισθήσεις (τον βάζελο να νικάει 0-3 την Βέρντερ), πυρετούς, υποθερμίες, χάπια, φάρμακα, γιατροί (καλά παιδιά, αλλά μακριά από μένα) ... 3 βράδια κόλαση. Σήμερα άρχισα να στρώνω. Άντε γιατί χαθήκαμαν από την e-πιάτσα.

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι μια θερμοφόρα σαν και αυτήν house1nov07_300_244.jpg θα σου χρειάστηκε, σωστά; :lol::lol::lol:

Περαστικά ρε, good to have you back!

Δημοσ.

Μηδέν σεβασμός στον ετοιμοθάνατο...

Ευχαριστώ wizzy... αν και μαλακία... παραλίγο θα έκανα BINGO στις ασθένειες των νεφρών... κάνα 2 μου έλειπαν και μου το χάλασε ο γιατρός με τα φάρμακα του.

Δημοσ.
τι λες τώρα ρε φίλε.... Νομίζω είναι η σειρά του γιατρού να ακούσει το silence...I kill you.

ε μα... ένα σερί είχαμε και εμείς δεν μας άφησε να το χαρούμε...

Δημοσ.

Ηλίθια acs.. Παίρνει τα περισσότερα, καθυστερεί περισσότερο και δεν εξυπηρετεί τους πελάτες.. Ένα δέμα είπα να στείλω με αντικαταβολή και μου ζητά τιμολόγια, δελτία αποστολής, αλλιώς δεν..

speedex ftw..

Alexzz περαστικά ρε συ! Εκτός και είναι δικαιολογίες για να γλυτώσεις τον επερχόμενο διασυρμό στο φιφα..

Δημοσ.
Alexzz περαστικά ρε συ! Εκτός και είναι δικαιολογίες για να γλυτώσεις τον επερχόμενο διασυρμό στο φιφα..

Merci αγαπητέ. Όποτε θέλεις σου ξαναθυμίζω το βασανιστικό εκείνο απόγευμα που πέρασες στο fifa :-)

Δημοσ.

πασατέμποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!! φυστίκι αράπικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! Μπυρίτσα παγωμένηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!! Νεράκι παγωμένοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!! Έλα, πάρε πάρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...