alexzzz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Εντάξει τέσσερα γκολ δε μετράνε σαν αράπικο Εγώ εννοούσα τι φωνάζανε παλιά στα γήπεδα... (ωραία η νέα υπογραφή... αφού με το καλό δεν γίνεται, ε; )
wizzy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 ναι ρε, κι εγώ αυτό που κατάλαβε ο alexzzz εννοούσα! Αλλά βέβαια, ο freakster με το βρώμικο μυαλό, άλλα σκέφτηκε...! :lol:
Freakster Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Έσβησα την παλιά για να διαφημίσω την πραμάτεια μου, αλλά ξέχασα να τη σώσω κάπου.. Ποιός τα ξαναγράφει όλα αυτά..;
alexzzz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 fallout 3 installed, real life pauses... πολύ μπλα- μπλα το παιχνίδι ρε... έπαιξα λίγο και το άφηκα!
pappous_soulis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 red alert 3 installed, real life pauses... *corrected*
poscaman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 πειτε εντυπωσεις για το παιχνιδι ρε,δεν εχω προλαβει να το βαλω στο πισι των αδερφιων στο RA3 αναφερομαι...
alexzzz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 πειτε εντυπωσεις για το παιχνιδι ρε,δεν εχω προλαβει να το βαλω στο πισι των αδερφιων στο RA3 αναφερομαι... Όπως έγραψα και στο οφίσιαλ τόπικ ... δεν με άρεσε... πολύ διαστημικό για τα γούστα μου. Σαμουραϊ ρομπότ και άλλα τέτοια. Έπαιξα λίγο και ξενέρωσα.
poscaman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 μη με ξενερωνεις,μη μου το κανεις αυτο... και το περιμενα πως και πως...
tmjuju Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Άλλη μια μετενσάρκωση της σειράς. Για φανατικούς οπαδούς. Μπες με τη μια skirtmish και ξεφτίλισε τον πρώτο σου αντίπαλο Μετά αρχίζουν οι μεγάλες ρίξεις και τα μεγάλα στρατηγικά σχέδια Kirov Reporting!
alexzzz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 μη με ξενερωνεις,μη μου το κανεις αυτο... και το περιμενα πως και πως... Και εγώ το περίμενα γιατί τα C&C ναι μεν καλά αλλά ήθελα κάτι πιο "σοβαρό" σε μονάδες, story κ.α. τέτοια... Μεγάλη ήττα. Τα παιδιά βέβαια από ότι διαβάζω το γουστάρουν.
pappous_soulis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 To C&C 3 δεν είχε σοβαρά units και περίμενες να δεις το red alert?
poscaman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 προσωπικα σταματησα να παιζω παιχνιδια μετα το C&C Generals... αυτο μαζι με το AOE1 και το red alert2 ειναι υπευθυνα για καποια κατεστραμενα εγκεφαλικα μου κυτταρα
alexzzz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 To C&C 3 δεν είχε σοβαρά units και περίμενες να δεις το red alert? Πάντως ρομπότ σε μορφή σαμουράι και βάρκες που βγαίνουν στην στεριά δεν περίμενα να δω... ούτε τανκς που εκτοξεύουν κλόουν στο τσίρκο να πηγαίνουν στον πόλεμο..
tmjuju Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Και εγώ το περίμενα γιατί τα C&C ναι μεν καλά αλλά ήθελα κάτι πιο "σοβαρό" σε μονάδες, story κ.α. τέτοια... Μεγάλη ήττα. Τα παιδιά βέβαια από ότι διαβάζω το γουστάρουν. Τι να σου πώ…Μπήκα με τη μια skirtmish οπός σου είπα…. Τα σουξου μουξου και story lines δεν νομίζω ότι είναι ο λόγος για να πάρεις το παίγνιον αυτό. Είτε είχα μπροστά μου το περιηγούμενο είτε αυτό το ίδιο μου έκανε. (σχεδόν) Ίδιες κινήσεις… ίδια κλικ παντού ίδια σειρά δημιουργίας μονάδων κ.ο.κ. Για αυτό είπα… για οπαδούς /φανατικούς δεν υπάρχει τίποτα καλήτερο ;-) Δικός σας, Ο Κίροφ LOL Πολύ Ontopic… το κάναμε πάλι.. Αλλά RA3 είναι αυτό. Γμτο… ξενύχτισα με το RA3 και είναι δύσκολα τα πράματα σήμερα στη δουλειά…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.