red7genius Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 και τωρα μια απορια: να βαλω xp?να βαλω vista(ultimate?)?να μην κανω φορματ? ή να βαλω λινουξ????
alexzzz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 *γιατί δε λες τίποτα ρε ροζ κάφρε από νωρίς ; Μπας και κάνω τίποτα. Για πες, τί θέμα ; Πάμε με διαρκείας άλλων... και ακόμα δεν βγάλαμε τους νόμιμους κατόχους από την μέση http://www.diesel.com/#/start @washcloud.. Τα έβαλε στο πλυντήριο και ξέβαψαν.. απο κόκκινα... γίναν... δεν το λέω θα μπω στην μπλακλιστ σε στάμπαρα ... kill you...
status Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Ρε άλεξ μην κολλά it's ok to be...pink Αχ ροζ... Τα ονειρά μου κόκκινα τα ονειρά σου άσπρα...ρούχα μαζι που πλύθικαν και έχουνε γίνει ροζ:Ρ
o_magazatoras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 >http://www.anime.gr/forums/ Aς μου πει κάποιος,plz αν είναι πάνω.Εμένα μου βγάzει 403/forbidden.
washcloud Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Πάμε με διαρκείας άλλων... και ακόμα δεν βγάλαμε τους νόμιμους κατόχους από την μέση για το "βγάλσιμο" δεν μπορώ να κάνω τπτ ..ήδη ρώτησα όμως σε φιλαράκι που έχει σύνδεσμο στον χανουμοσύνδεσμο να μΕ πει αν παίζει τπτ από 'κεις μεριάς. Θα μΕ πει τουμόροου. Αν υπάρχει ενδιαφέρον, κράτα το ζεστό με κα'να πι-εμ. * Φρήκστερ, είσαι σίγουρος για το χρώμα της λιστ ; * o_magazatoras , ya, ya, das ist verboten http://downforeveryoneorjustme.com/
alexzzz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Ρε άλεξ μην κολλά it's ok to be...pink no pink... NO PINK! --- Ενώ το πας καλά... για το "βγάλσιμο" δεν μπορώ να κάνω τπτ ..ήδη ρώτησα όμως σε φιλαράκι που έχει σύνδεσμο στον χανουμοσύνδεσμο να μΕ πει αν παίζει τπτ από 'κεις μεριάς. Θα μΕ πει τουμόροου. Αν υπάρχει ενδιαφέρον, κράτα το ζεστό με κα'να πι-εμ. εδώ το χαλάς... * Φρήκστερ, είσαι σίγουρος για το χρώμα της λιστ ; μου φαίνεται θα κατέβω έχω- δεν έχω εισιτήριο στην Ξάνθη...
jason_rethymno Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Καλή αρχή Jason!Πρώτη σου φορά? Όχι έχω ξαναδουλέψει αλλά για 4 μήνες μόνο, μιας και πρόσφατα τέλειωσα τη σχολή μου
alexzzz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 @jason .... μην ξεχνάς... η δουλειά κάνει τους άντρες
washcloud Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 μου φαίνεται θα κατέβω έχω- δεν έχω εισιτήριο στην Ξάνθη... [κάνω τον χαζό] nice ! θα είμαι στο Ρολόι. Θα έχω ένα γαρύφαλλο στο πέτο μάντεψε τί χρώμα [/κάνω τον χαζό]
jason_rethymno Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μπλιάχ μόλις σκότωσα μια τεράστια αράχνη
Chrisxxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Όχι έχω ξαναδουλέψει αλλά για 4 μήνες μόνο, μιας και πρόσφατα τέλειωσα τη σχολή μου Διαβαστε, διαβαστε μας ελεγαν... 6χρονια δημοτικο, 6χρονια γυμνασιο-λυκειο, 4-5-6-7-8 χρονια ΑΕΙ-ΤΕΙ και μετα η 1η σου δουλεια ειναι σερβιτορος. :mad: Γενικά το λεω οχι για τον jason...
alexzzz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 [κάνω τον χαζό]...[/κάνω τον χαζό] πολύ πετυχημένα...
washcloud Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μπλιάχ μόλις σκότωσα μια τεράστια αράχνη ...jason....απο ΠΟΥ ποστάρεις ; !
alexzzz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 ...jason....απο ΠΟΥ ποστάρεις ; ! Αμαζόνιο... μέσα...
livewire Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 ...jason....απο ΠΟΥ ποστάρεις ; ! Αμαζόνιο... μέσα... Μπααα! Κατά Α'στραλία μεριά τον κόβω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.