washcloud Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 είσαι βασιλιάς τότε (άλλαξε αβαταρ όμως.....)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δηλωση: ο washy ηθελε ηρεμο βραδυ σημερα.
GrafeioTeleton Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA απο τα καλυτερα βραδια μου και το φωναζω!!!!!!!!!!!!!!
washcloud Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 λολ τί έγινε ρε πούστη ; ! Γιατί χαίρεται τόσο ο αποπάνω ; ! Πόλεμος ; ! Μπρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 incoming genocide!
alexzzz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Καλά που τα χάπια μου φέρνουν υπνηλία ρε τσογλάνια και δεν είδα live τα αίσχη σας... (όποιος ποστάρει ρόζ χάπι τον πήδηξα... )
washcloud Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 καλημέρες... ένα παλιό τραγουδάκι, να μας φτιάξει λίγο τα κέφια πρωί πρωί... http://www.youtube.com/watch?v=j-oxGc-6ES0
klainmaingr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Είμαι σίγουρος οτι το κάνει επίτηδες.. Δεν γίνεται να δίνει τόσες πολλές αφορμές
washcloud Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 ...λες ρε κλάιν ; ...τί να πω...μπορεί... καλύτερα να προσέχουμε όμως... : (όποιος ποστάρει ρόζ χάπι τον πήδηξα... )
alexzzz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Είμαι σίγουρος οτι το κάνει επίτηδες.. Δεν γίνεται να δίνει τόσες πολλές αφορμές Αφορμές;;;; εγώωωω;;; αυτό ήταν... θα σε τακτοποιήσω και σένα με ένα fifa 09 live ...λες ρε κλάιν ; ...τί να πω...μπορεί... καλύτερα να προσέχουμε όμως... : Εσύ την επίσκεψη αύριο δεν την γλιτώνεις. Θα πάρω μαζί μου τον Μπάμπη τον σουγιά και τον Μήτσο τον πεταλούδα..
wizzy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 νομίζω, θα πρέπει κάποιος να κάτσει να χωρίσει τα posts που πειράζουμε τον alexzzz - εννοείται ότι θα βάλει πρώτο πρώτο το post του με το κινητό - και να κάνει ένα ξεχωριστό θέμα στο Μπλα-Μπλα, το οποίο αυτομάτως θα κυρηχθεί ultra-super-über alles legendary και θα κριθεί διατηρηταίο εις τους αιώνες των αιώνων, αμήν! @klainmaingr: κόντεψα να πέσω από την καρέκλα από τα γέλια!! :lol::lol:
klainmaingr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Αφορμές;;;; εγώωωω;;; αυτό ήταν... θα σε τακτοποιήσω και σένα με ένα fifa 09 live Εγώ λέω να παίξουμε πρό.. Εγώ θα πάρω τους μαύρους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.