washcloud Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 [κάρφωμα] ...ο klainmaingr ; Γιατί...νομίζεις μόνος του τα βρίσκει; Υπάρχει ολόκληρο αφοσιωμένο team πίσω από αυτόν... [/κάρφωμα]
alexzzz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 το ήξερα ότι έπρεπε να βάλω 2 φακελάκια άνθρακα στον router...
adi32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι τα σκανερ γκαριζουν μια απλη λαμπα δεν κανει περα δωθε?
soturin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι τα σκανερ γκαριζουνμια απλη λαμπα δεν κανει περα δωθε? είναι ταπεινωτική δουλειά και γκρινιάζουν
thanocaster Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 το ήξερα ότι έπρεπε να βάλω 2 φακελάκια άνθρακα στον router... Πάρε μερικούς φακέλους τότες
klainmaingr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Παίζει αυτό το βίντεο να κυκλοφορεί στο ίντερνετ πρίν αυτό ανακαλυφθεί Η πονεμένη ιστορία του μικρού φύρερ που προσπαθεί να παίξει unreal στο χάρχαλο του..
teo64x Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Όντως, αλλά όταν ακούω παράπονα επειδή το σκάνερ κάνει θόρυβο, με πιάνει το ένστικτο να δείξω ότι υπάρχουν και χειρότερα. Γι' αυτό είμαστε εδώ, είπαμε.
washcloud Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 ...πω πω...Μου φαίνεται δεν θα ξαναφιλήσω ΚΑΝ, χωρίς προφυλακτικό, μετά απ' αυτό το βίντεο.........
antonl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 ...πω πω...Μου φαίνεται δεν θα ξαναφιλήσω ΚΑΝ, χωρίς προφυλακτικό, μετά απ' αυτό το βίντεο......... Την καλημέρα μου στον Αλεξζζζζ :> Δες τη θετική πλευρά. Μόνο σε ροζ βγαίνουν σε τέτοιο μέγεθος.
klainmaingr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 xaaaAxaXAxaAXaxXAxaAXaxxaAXaxXAXA Πω ντάξει.. άπειρο γέλιο.. κάθε φορά και μια νεa έκπληξη ;p
Chrisxxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Σκεψου πόσα ροζ πραγματακια θα εχουν μαζευτει μεχρι τοτε!
wizzy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 μην σου πω ότι μέχρι τότε ο alexzzz θα έχει παντρευτεί και θα έχει κάνει κόρη, την οποία θα κοιμίζει σε ροζ κρεβατάκι, με ροζ σεντονάκι, ροζ πυτζαμούλες σε ένα παιδικό υπνοδωμάτιο με ροζ τοίχους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.