alexzzz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Άμα ζει η κόρη μου σε κάτι τέτοιο θα μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα της...
antonl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Άμα ζει η κόρη μου σε κάτι τέτοιο θα μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα της... Θα αυτοκτονήσεις;; ΟΚ ίσως να μην αντέξει το βάρος σου αλλά δε μπόρεσα να βρω κάτι καλύτερο
wizzy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 @chrisxxx: Μέσα στο μυαλό μου είσαι! Αυτό ακριβώς εννοούσα! @antonI: κορυφαίο, χαχαχαχαχαχα!!!
alexzzz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Εκεί στην google ανησυχούνε για τις αναρίθμητες αναζητήσεις "pink+... κάτι" που κάνουν οι επισκέπτες του insomnia... θα στείλουν ειδική ομάδα να το μελετήσει.
antonl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 [...] θα στείλουν ειδική ομάδα να το μελετήσει. Να κι ο επικεφαλής: Πα να πάρω έναν καφέ. Κάνε κανα σχόλιο γιατί είναι Παρασκευή και δεν την πολυπαλεύω
alexzzz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Να πας... να πας.... κερνάω εγώ... αρκεί να φύγεις από το πληκτρολόγιο!!!!!
thanocaster Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Άμα ζει η κόρη μου σε κάτι τέτοιο θα μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα της... Θα κλειδωθείς μέσα και δε θα την αφήνεις να μπει;
Erunildo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Ξαφνικα δεν μου δουλευει το αυτοματο ανοιγμα των links στο flashget οταν παταω copy. Καμια ιδεα γιατι; Η μονη αλλαγη που εκανα προσφατα ειναι οτι εβαλα Downthemall(add-on του firefox)
teo64x Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 εβαλα Downthemall(add-on του firefox) "Κάτω το Mall"; Γιατί;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 το downthemall (down them all) είναι add-on του Firefox για download manager με segmented downloading ίσως να κάνει "conflict" με το Flashget, who knows...
adi32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι τα σκανερ γκαριζουνμια απλη λαμπα δεν κανει περα δωθε? τελικα ξερει κανεις γιατι κανουν τοσο θορυβο? μιλαω σοβαρα
firewalker Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Το δικό μου δεν κάνει. Αλλά γενικά όπου υπάρχουν κινητά μέρη και βηματικοί κινητήρες...
insomniaK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Ο ήχος προέρχεται από τα πηνία που μετρούν το εισερχόμενο σήμα κατά τη διάρκεια του scanning. Δεν είναι δηλαδή η λάμπα που κουνιέται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.