Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Χαχαχαχα! Έχω λιώσει στα γέλια με τις "ροζ εικόνες"! Πολύ φάση, να 'στε καλά ρε παιδιά!
Freakster Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Εντάξει, αν δε γελάσετε και με αυτό.. bonus, chiropractor ad joke http://img440.imageshack.us/my.php?image=spiderhl2.png
washcloud Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 ...εκφράσου ΚΑΙ εσύ λοιπόν Manuel ! Μπορείς !
antonl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 @Freakster: lol. Ο κόσμος έχει αστείρευτη φαντασία όταν έχει χρόνο για σκότωμα Πού ναι ο alexzzZZZZzzZz; Οεο;
washcloud Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 @Freakster: lol. Ο κόσμος έχει αστείρευτη φαντασία όταν έχει χρόνο για σκότωμα ...όντως (φοβερός ο..."σπάιντερμαν"...) Πού ναι ο alexzzZZZZzzZz; Οεο[/color']; ...ετοιμάζεται για ταξίδι (είναι να σκάσει Ξάνθη για το ματς της Κυριακής, απ' όσο ξέρω...)
soturin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 πειράζει που θέλω το πιτσιρίκι που κάνει κούνια (!!) στην διπλανή βεράντα και φωνάζει σε κάθε πέρα και κάθε δώθε να πάθει αυτό?: (σημείωση ορόφου: πέμπτος)
alexzzz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Πού ναι ο alexzzZZZZzzZz; Οεο; Μόλις χαπακώθηκα και ήρθα...
teo64x Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 (σημείωση ορόφου: πέμπτος) Για τον πέμπτο, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν ήταν έκτος, θα ήσουν απάνθρωπος.
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 ...βραδυά για format και γενικώς αλλαξοκωλιές με hardware και Star Trek επεισόδια στο μπακράουντ...Τί ησυχία είν' αυτή....
jakegate7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Οπ οπ ποιος μίλησε? Είναι και άλλος τέτοια ώρα ξύπνιος? Μιας και είπες για format...ποιος θα μου κάνει το format γιατί βαριέμαι??
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 ...άμα είσαι homeland και είσαι κοντά Κυψέλη να έρθω κι όλας
jakegate7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Εε σχετικά κοντά είμαστε,απέχουμε ΜΟΝΟ 750 χιλιομετρακια (δλδ δύο τσιγάρα δρόμος) . Συνδεδεμένοι Χρήστες: 254 (73 μέλη και 181 επισκέπτες) Τι είναι αυτά τα πράγματα,είναι ή δε είναι το insomnia εδώ?? edit:Απάντηση του parsifal σε διπλανό χωράφι: Και τέλος: Κλείσε το αναθεματισμένο το CapsLock και μην γράφεις με κεφαλαίους χαρακτήρες. Δεν ξέρεις ότι στο Διαδίκτυο θεωρείται αγένεια, γιατί ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ... ;. Κάπιος έχει νευράκια??
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 ...τσιγάρα Καλαμάτας ε ; ..ναι και 'μενα μου φάνηκε λίγο pissed ο parsifal lol
jakegate7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 εε...κάτι θα βρω..μη φοβάσαι....όπα..εδώ είμαστε (αθάνατο goοgle) ps:βγήκε με την πρώτη και αναζήτηση "τσιγάρο καλαμάτας χόρτο" Αλλά θα περιμένεις λίγο γιατί τώρα έχω κολλήσει στην "πανέμορφη" Ξάνθη και τα delivery πια γίνονται μόνο Χριστούγεννα,Πάσχα,καλοκαίρι.. ...εε μπορεί να θέλει να κάνει το format μου (ο parsifal) και να ντρέπεται να το ζητήσει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.