Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχαχα! Έχω λιώσει στα γέλια με τις "ροζ εικόνες"! Πολύ φάση, να 'στε καλά ρε παιδιά!

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@Freakster: lol. Ο κόσμος έχει αστείρευτη φαντασία όταν έχει χρόνο για σκότωμα :P

...όντως :lol: (φοβερός ο..."σπάιντερμαν"...)

Πού ναι ο alexzzZZZZzzZz; Οεο[/color'];

...ετοιμάζεται για ταξίδι (είναι να σκάσει Ξάνθη για το ματς της Κυριακής, απ' όσο ξέρω...)

20070714nascarday1003kh7.jpg

Δημοσ.

πειράζει που θέλω το πιτσιρίκι που κάνει κούνια (!!) στην διπλανή βεράντα και φωνάζει σε κάθε πέρα και κάθε δώθε να πάθει αυτό?:

swing-jump.jpg

(σημείωση ορόφου: πέμπτος)

Δημοσ.
(σημείωση ορόφου: πέμπτος)

Για τον πέμπτο, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν ήταν έκτος, θα ήσουν απάνθρωπος.

Δημοσ.

...βραδυά για format και γενικώς αλλαξοκωλιές με hardware και Star Trek επεισόδια στο μπακράουντ...Τί ησυχία είν' αυτή....

Δημοσ.

Οπ οπ ποιος μίλησε? Είναι και άλλος τέτοια ώρα ξύπνιος?

Μιας και είπες για format...ποιος θα μου κάνει το format γιατί βαριέμαι?? :-D

Δημοσ.

Εε σχετικά κοντά είμαστε,απέχουμε ΜΟΝΟ 750 χιλιομετρακια (δλδ δύο τσιγάρα δρόμος) :P .

Συνδεδεμένοι Χρήστες: 254 (73 μέλη και 181 επισκέπτες)

Τι είναι αυτά τα πράγματα,είναι ή δε είναι το insomnia εδώ??

edit:Απάντηση του parsifal σε διπλανό χωράφι: Και τέλος: Κλείσε το αναθεματισμένο το CapsLock και μην γράφεις με κεφαλαίους χαρακτήρες. Δεν ξέρεις ότι στο Διαδίκτυο θεωρείται αγένεια, γιατί ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ... ;. Κάπιος έχει νευράκια?? B)

Δημοσ.

εε...κάτι θα βρω..μη φοβάσαι....όπα..εδώ είμαστε (αθάνατο goοgle)

joint.jpg

ps:βγήκε με την πρώτη και αναζήτηση "τσιγάρο καλαμάτας χόρτο" B)

Αλλά θα περιμένεις λίγο γιατί τώρα έχω κολλήσει στην "πανέμορφη" Ξάνθη και τα delivery πια γίνονται μόνο Χριστούγεννα,Πάσχα,καλοκαίρι..

...εε μπορεί να θέλει να κάνει το format μου (ο parsifal) και να ντρέπεται να το ζητήσει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...