teo64x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Το εικονίδιο για report που υπάρχει σε κάθε post, δεν είναι πολύ fail; Φαντάζομαι ότι παριστάνει έναν μυστηριώδη τύπο με καμπαρντίνα και καπέλο, αλλά πραγματικά πρέπει να προσπαθήσω πάρα πολύ για να το δω έτσι. Εσείς τι λέτε;
Dimitris_il_mix Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Το όνομα Αγγελίνα βγαίνει απο το Αγγελική ??? Γιορτάζουν οι Άγγελοι, Αγγελικές & Μιχάλιδες σήμερα! Οπότε θέλω να ξέρω αν το Αγγελίνα βγαίνει απο το Αγγελική για να μην κάνω καμία γκάφα . .
cassidy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Το εικονίδιο για report που υπάρχει σε κάθε post, δεν είναι πολύ fail; Φαντάζομαι ότι παριστάνει έναν μυστηριώδη τύπο με καμπαρντίνα και καπέλο, αλλά πραγματικά πρέπει να προσπαθήσω πάρα πολύ για να το δω έτσι. Εσείς τι λέτε; Εγώ νόμιζα πως ήταν ένα απροσδιόριστο μπλε ζώο με σηκωμένα τα χέρια. Με προβλημάτισες
teo64x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Εγώ νόμιζα πως ήταν ένα απροσδιόριστο μπλε ζώο με σηκωμένα τα χέρια. Με προβλημάτισες Ακριβώς αυτό βλέπω κι εγώ με την πρώτη ματιά, γι' αυτό το θεωρώ fail
Chrisxxx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Το όνομα Αγγελίνα βγαίνει απο το Αγγελική ??? Γιορτάζουν οι Άγγελοι, Αγγελικές & Μιχάλιδες σήμερα! Οπότε θέλω να ξέρω αν το Αγγελίνα βγαίνει απο το Αγγελική για να μην κάνω καμία γκάφα . . Δεν ξερω αλλά στειλε τις ευχες σου καλου-κακου. Αν συνοδευεται και απο δωρακι κερδισμενος θα εισαι.
Lucifer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Πάρσι, ή μια πρόκα. Ή μια μαύρη κουκούλα. Ή ένα αγγελάκι. Ή μια σειρήνα. Ή μια κρεμάλα. Ή ένα ΣΑΠΟΥΝΙ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 υπονοούμενο για Εβραίους το τελευταίο?
teo64x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Το σαπούνι είναι για πολύ φιλόδοξα report. Από αυτά που ξέρεις από πριν τι θα κάνουν οι mods στο "θύμα"
parsifal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Πάρσι, ή μια πρόκα. Ή μια μαύρη κουκούλα. Ή ένα αγγελάκι. Ή μια σειρήνα. Ή μια κρεμάλα. Ή ένα ΣΑΠΟΥΝΙ. Είναι όλες legit και αξιόλογες προτάσεις. Εκτός από το αγγελάκι, που μου φαίνεται λίγο ξεκάρφωτο...
poscaman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν μου στείλανε αυτό το e-mail:(Πουλάω μια οθόνη απο 17αρι laptop ,για αυτό και το e-mail) Hello HI i am Mrs collins , immediate Am interested in buying some of your to my Store in Nigeria, I will offer you 600usd plus shipment to Nigeria by Fedex, so let me know how many you have in stock now,so i will make the payment by BANK TO BANK MONEY TRANSFER so kindly reply top my private e-mail([email protected]) and nice doing business with you reply ASAP. Τι λέτε λοιπόν καρααπάτη??? Η απλά πολύ κουβαρντάς ο τύπος?? ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΝΙΓΗΡΙΑ... ΜΑΚΡΙΑ
afentiko7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Πως μπορούν να παίζουν συνέχεια το καινούριο τραγούδι του Δάντη ?Αντέχεται? …μες στη καταιγίδα μη ζητάς καμιά ομπρέλα Aλλάζεις σταθμό? Σχετικό, αλλά στο αμέρικα υπάρχουν αυτοκίνητα με δορυφορικό ραδιόφωνο?
teo64x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Ναι, κι αν σε ενοχλούν οι γείτονες και θέλεις ησυχία, βάζεις σε maximum volume το 4'33" του John Cage για να καλύψει το θόρυβο.
thanocaster Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Πάρσι, ή μια πρόκα. Ή μια μαύρη κουκούλα. Ή ένα αγγελάκι. Ή μια σειρήνα. Ή μια κρεμάλα. Ή ένα ΣΑΠΟΥΝΙ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.