klainmaingr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Τι διάολο... πόσοι είναι πλέον αυτοί που ειρωνεύονται;;; Το καθίκι ο κλαϊν μαϊν τους εκπαιδεύει, είμαι σίγουρος!!! Εγγραφές Δευτέρα εώς Παρασκεύη 8:00-17:00. Εγγυημένα αποτελέσματα. Σίγουρη επιτυχία! Έμπειροι καθηγητές και ευχάριστο περιβάλλον! Με κάθε νέα εγγραφή δώρο ένα notebook αξίας 1150€ Μόλις γύρισα και δεν έχω όρεξη -----Προστέθηκε 9/11/2008 στις 01 : 33 : 38----- Όλα τα παραπάνω είναι προιόν εκδίκησης γιατί έχω κάθε μέρα την γκρίνια της αλληνής που δεν της πήρα ρόζ κινητό
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Όλα τα παραπάνω είναι προιόν εκδίκησης γιατί έχω κάθε μέρα την γκρίνια της αλληνής που δεν της πήρα ρόζ κινητό Τώρα.... Τώρα, πάω να χτυπήσω την συνάδελφο και να στο στείλω... τσαμπα... δωρεάν... δώρο
klainmaingr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Now we're talking... (ο άλλος πρέπει να παίρνει πολλά χάπια πάντως στο πσ3vs360.. δεν εξηγείται αλλιώς.. )
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Επειδή εσύ είσαι fanboy, αυτός παίρνει χάπια... τς τς τς...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 klainmain...ο τύπος που αναφέρεις έχει ξεσκιστεί στα FAIL...
klainmaingr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Τον κόβω 14-15 χρονών ή μεσήλικα με εγκεφαλική παράλυση... Οτιδήποτε άλλο δεν δικαιολογείται.. :| Ζούν ανάμεσα μας κάτι τέτοιοι ρε γμτ... Πού βαδίζουμε; sorry
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 είχα μια κρυφή ελπίδα ότι με το άλλο το ταλέντο με ξέχασε...
KWSN_Men Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Καλά, χτές κάτι είχες γράψει στο θέμα του Παναθηναϊκού και απάντησα "Σουτ εσύ, μη μιλάς" με μια ροζ πιπίλα και κάποιος εγκέφαλος το έσβησε...
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Καλά, χτές κάτι είχες γράψει στο θέμα του Παναθηναϊκού και απάντησα "Σουτ εσύ, μη μιλάς" με μια ροζ πιπίλα και κάποιος εγκέφαλος το έσβησε... Ναι, είχα απαντήσει κιόλας... ανησυχητικό φαινόμενο τα ροζ να εμφανίζονται και εκτός "off topic"...
status Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 O Πόλεμος των Ροζ κόσμων...!:Ρ Άκου μουσίκή να χαλαρώσεις Αλεξ :Ρ Ipod and apple logo are protected by copyright laws in the US and the rest of the world if you see that message then fall to your knees and wait for FBI to storm in to your home!
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν για να αλλάξω και θέμα και για να δω αν είμαι παράλογος... μόνο εμένα δεν βολεύει το γ@#$ iphone; Είχα πάρει και το πρώτης γενειάς όταν πρώτο βγήκε και πάλι δεν με είχε βολέψει (σαν κινητό) αλλά είπα να ξαναδοκιμάσω. Μια από τα ίδια!
status Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν για να αλλάξω και θέμα και για να δω αν είμαι παράλογος... μόνο εμένα δεν βολεύει το γ@#$ iphone; Είχα πάρει και το πρώτης γενειάς όταν πρώτο βγήκε και πάλι δεν με είχε βολέψει (σαν κινητό) αλλά είπα να ξαναδοκιμάσω. Μια από τα ίδια! Oϋτε εμένα, πολύ gadget για κινητό...προτειμό ένα pda ® παρά ένα iphone.
klainmaingr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Χμμμ offline βλέπω.. Δέν πειράζει.. αύριο πρωί θα έχει μια ευχάριστη έκπληξη μιας και θα προτείνω στους διαχειριστές να προσθέσουν στα templates και αυτό... (δεν θέλω σχόλια για την αποιοτική δουλειά .. μισοκοιμισμένος και λιωμένος στον καναπέ το έκανα ) είπαμε μη το παρα$$##με Επίσης έχει και easter eggs στην εικόνα (aa)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.