MsquitoPrincess Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν για να αλλάξω και θέμα και για να δω αν είμαι παράλογος... μόνο εμένα δεν βολεύει το γ@#$ iphone; Είχα πάρει και το πρώτης γενειάς όταν πρώτο βγήκε και πάλι δεν με είχε βολέψει (σαν κινητό) αλλά είπα να ξαναδοκιμάσω. Μια από τα ίδια! Μήπως δεν πήρες το σωστό i-phone?
soturin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Χμμμ offline βλέπω..Δέν πειράζει.. αύριο πρωί θα έχει μια ευχάριστη έκπληξη μιας και θα προτείνω στους διαχειριστές να προσθέσουν στα templates και αυτό... (δεν θέλω σχόλια για την αποιοτική δουλειά .. μισοκοιμισμένος και λιωμένος στον καναπέ το έκανα ) είπαμε μη το παρα$$##με Επίσης έχει και easter eggs στην εικόνα (aa) ρε συ, την σωστή σελίδα βάλε
klainmaingr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 ρε συ, την σωστή σελίδα βάλε Ε όχι ρε συ.. Αυτο παραπάει..
pappous_soulis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Και φυσικά το αγαπημένο του pokemon... pinkachu!
teo64x Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Το επίπεδο του insomnia έχει ανέβει κατακόρυφα. Ακόμα και οι hackers, έρχονται εδώ για βοήθεια. Παράδειγμα 1 αλλά κυρίως, Παράδειγμα 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 teo64x θα σβηστούν αργά ή γρήγορα
teo64x Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Το ξέρω ρε γμτ... Αλλά δεν πειράζει, όποιος προλάβει
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Χμμμ offline βλέπω.. και κακός το άλλαξα .... πολύ κακός.
klainmaingr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Και φυσικά το αγαπημένο του pokemon... pinkachu! :lol::lol::lol::lol: Livewire σου την πέσανε;
Garnele Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μου ήρθε ένα μέηλ για σεμινάρια που οργανώνει το Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Παν/μιου. Συγκεκριμένα αυτά θα γίνονται κάθε Τετάρτη στην αίθουσα Γ6 στον 3ο όροφο του Νέου Κτηρίου του Παντείου -Συγγρού 136- και ώρα 15.00 - 17.00. Αυτήν την Τετάρτη το σεμινάριο έχει τίτλο «Πολιτικές ταυτότητες και εθνογραφία στη Μακεδονία του 1920» και τη διάλεξη θα πραγματοποιήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος του Παν. Μακεδονίας. Όποιο από τα φιντάνια που ποστάρουν σε σκοπιανό θρεντ και τα ρέστα πιστεύει ότι θα καταλάβει κάτι από τη συγκεκριμένη διάλεξη ας έρθει. Η υπόλοιποι είναι καλοδεχούμενοι. Επίσης αν κάποιος ενδιαφέρεται για το πλήρες πρόγραμμα των σεμιναρίων, ας μου στείλει πμ να του το προωθήσω. Αυτά.
pappous_soulis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Είσαι στο τμήμα κοινωνικής ανθρωπολογίας? Είναι ο κολλητός μου εκεί.
Garnele Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Όχι αλλά έχω κονέ εκεί. Ιστορίας Εθνολογίας είμαι -στου διαόλου τη μάνα. Και όχι δεν εννοώ του Λούσι. Την άλλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.