Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λοιπόν για να αλλάξω και θέμα και για να δω αν είμαι παράλογος... μόνο εμένα δεν βολεύει το γ@#$ iphone;

Είχα πάρει και το πρώτης γενειάς όταν πρώτο βγήκε και πάλι δεν με είχε βολέψει (σαν κινητό) αλλά είπα να ξαναδοκιμάσω. Μια από τα ίδια!

Μήπως δεν πήρες το σωστό i-phone?

606093

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χμμμ offline βλέπω..

Δέν πειράζει.. αύριο πρωί θα έχει μια ευχάριστη έκπληξη μιας και θα προτείνω στους διαχειριστές να προσθέσουν στα templates και αυτό...

pinkitcopyls0.jpg

(δεν θέλω σχόλια για την αποιοτική δουλειά :P.. μισοκοιμισμένος και λιωμένος στον καναπέ το έκανα :P) είπαμε μη το παρα$$##με :P

Επίσης έχει και easter eggs στην εικόνα :P (aa)

ρε συ, την σωστή σελίδα βάλε

Δημοσ.

Μου ήρθε ένα μέηλ για σεμινάρια που οργανώνει το Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Παν/μιου. Συγκεκριμένα αυτά θα γίνονται κάθε Τετάρτη στην αίθουσα Γ6 στον 3ο όροφο του Νέου Κτηρίου του Παντείου -Συγγρού 136- και ώρα 15.00 - 17.00.

Αυτήν την Τετάρτη το σεμινάριο έχει τίτλο «Πολιτικές ταυτότητες και εθνογραφία στη Μακεδονία του 1920» και τη διάλεξη θα πραγματοποιήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος του Παν. Μακεδονίας.

Όποιο από τα φιντάνια που ποστάρουν σε σκοπιανό θρεντ και τα ρέστα πιστεύει ότι θα καταλάβει κάτι από τη συγκεκριμένη διάλεξη ας έρθει. Η υπόλοιποι είναι καλοδεχούμενοι.

Επίσης αν κάποιος ενδιαφέρεται για το πλήρες πρόγραμμα των σεμιναρίων, ας μου στείλει πμ να του το προωθήσω.

Αυτά.

Δημοσ.

Όχι αλλά έχω κονέ εκεί. Ιστορίας Εθνολογίας είμαι -στου διαόλου τη μάνα.

Και όχι δεν εννοώ του Λούσι. Την άλλη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...