thanocaster Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 μαλλον ο alexzzz φοβαται να ποσταρει!καθε σκεψη του μετατρεπεται σε εναν ροζ συνειρμο Δε φταίμε εμείς αν το μυαλό του βρίσκεται συνεχώς εκεί. :p:p
Kasrith Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Ακόμα και το youtube τον έχει πάρει είδηση.... :p
red7genius Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δε φταίμε εμείς αν το μυαλό του βρίσκεται συνεχώς εκεί. :p:p φυσικα και δεν φταιμε εμεις... Τα 900 ποστς μετα το #13764 φταινε
Chrisxxx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Αξιοθαύμαστος χαρακτήρας indeed Ρόζιασαν τα χέρια μας να ποστάρουμε εικόνες και αυτός τίποτα!
teo64x Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Όταν το thread φτάσει τα 16000 posts, θα λυγίσει κι αυτός.
thanocaster Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Αξιοθαύμαστος χαρακτήρας indeed Όντως, φοβερός τύπος! Να τον καλούμε και σε άλλα θέματα! :lol:
Toufas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 bbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
antonl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 λετε να εχει προβλημα και με αυτο το ροζ; Ξέρω γω. Νομίζω φοράει XL και το πρώτο μου φαίνεται λίγο στενό... Έχετε δεν έχετε, πάλι βαπόρι θα τον κάνουμε.
washcloud Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 ...ήταν ανάγκη ρε συ Toufas αυτό....και το εννοώ....................................................................................................................................τέλος πάντων δεν ξέρω...μ' έφτιαξες για όλο το βράδυ πάντως........
Absinthe Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Για να μην ανοιγω ξεχωριστο τοπικ στο σεξιον του κινηματογραφου, μηπως εχει καποιος ελληνικους υποτιτλους απο τη σειρα "the wire" για πρωτη και δευτερη σαιζον? Ή εστω καποια λινκ για να τους βρω?
red7genius Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Ποιο ειναι το αγαπημενο μεξικανικο του alexzzz? Η Ροζαλιντα!!!!
Forum's King Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Ήρθε η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα. Τελευταία σας ευκαιρία να κερδίσετε την ελευθερία σας από τον αβάσταχτο ζυγό μου. Λοιπόν έχουμε quiz. Πού μπορώ να βρώ: Ιένα: το τραγούδι "Don't argue with love"(Marx Brothers - Go West). Το λέει μια ξανθιά τύπισσα σ' ένα σαλούν. δyo!: το παιχνίδι "Cartoons". Παμπάλαιο παιχνίδι, εποχή δισκέτας 1,44", α.κ.α.φλόπι δισκ, όπου έφτιαχνες ιστοριούλες με υποτυπώδη μέσα. Είχε να διαλέξεις ζώο, μάτια για το σκοτάδι, μερικες κινήσεις κ τέτοια. 0 - σωστές απαντήσεις: Παραμένω Forum's King 1 - σωστή απάντηση: Υποβιβάζομαι σε Forum's Βing 2 - σωστές απαντήσεις: Υποβιβάζομαι σε Forum's Chandler Bing P.S. : Απαντήσεις του τύπου: "Στο Soulseek" θα τιμωρηθούν με άμεσο ban όλων των χρηστών από όλο το ίντερνετ για πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.