Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μαλλον ο alexzzz φοβαται να ποσταρει!καθε σκεψη του μετατρεπεται σε εναν ροζ συνειρμο:P

Δε φταίμε εμείς αν το μυαλό του βρίσκεται συνεχώς εκεί. :P:p:p

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δε φταίμε εμείς αν το μυαλό του βρίσκεται συνεχώς εκεί. :P:p:p

φυσικα και δεν φταιμε εμεις...

Τα 900 ποστς μετα το #13764 φταινε:P

Δημοσ.
λετε να εχει προβλημα και με αυτο το ροζ;:lol:

Ξέρω γω. Νομίζω φοράει XL και το πρώτο μου φαίνεται λίγο στενό...

Έχετε δεν έχετε, πάλι βαπόρι θα τον κάνουμε.

millsrace2003pinkpantheqm6.jpg

Δημοσ.

...ήταν ανάγκη ρε συ Toufas αυτό....και το εννοώ....................................................................................................................................τέλος πάντων δεν ξέρω...μ' έφτιαξες για όλο το βράδυ πάντως........

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω ξεχωριστο τοπικ στο σεξιον του κινηματογραφου, μηπως εχει καποιος ελληνικους υποτιτλους απο τη σειρα "the wire" για πρωτη και δευτερη σαιζον? Ή εστω καποια λινκ για να τους βρω?

Δημοσ.

Ήρθε η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα. Τελευταία σας ευκαιρία να κερδίσετε την ελευθερία σας από τον αβάσταχτο ζυγό μου. Λοιπόν έχουμε quiz. Πού μπορώ να βρώ:

Ιένα: το τραγούδι "Don't argue with love"(Marx Brothers - Go West). Το λέει μια ξανθιά τύπισσα σ' ένα σαλούν.

δyo!: το παιχνίδι "Cartoons". Παμπάλαιο παιχνίδι, εποχή δισκέτας 1,44", α.κ.α.φλόπι δισκ, όπου έφτιαχνες ιστοριούλες με υποτυπώδη μέσα. Είχε να διαλέξεις ζώο, μάτια για το σκοτάδι, μερικες κινήσεις κ τέτοια.

0 - σωστές απαντήσεις: Παραμένω Forum's King

1 - σωστή απάντηση: Υποβιβάζομαι σε Forum's Βing

2 - σωστές απαντήσεις: Υποβιβάζομαι σε Forum's Chandler Bing

P.S. : Απαντήσεις του τύπου: "Στο Soulseek" θα τιμωρηθούν με άμεσο ban όλων των χρηστών από όλο το ίντερνετ για πάντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...